Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 14 April 2006 - 02:36 PM
сериозно - кучето е твърде малко, наистина, чини ми се, че тук ще трябва по-особена диета известно време, нека някой, който разбира, да каже...
успех.
апропо, който ти го е продал, хич не му е пукало за кутрето, мен ако питаш...

blood tells.
Публикувано: 14 April 2006 - 02:59 PM
Благодаря
p.s.Нормално ли е по цял ден да спи ,освен когато хапва де :)
Публикувано: 14 April 2006 - 09:20 PM
Прикачени файлове
-
IMG_0008.jpg (29.95K)
Брой сваляния: 120
Публикувано: 14 April 2006 - 10:17 PM
Не пишеш с какво го храниш-вземи му хубава гранулирана храна-задължително PUPPY и в началото можеш да му я накисваш в бульон,а малко по-нататък и направо да си я яде.
Обезпаразитено ли е-ако не значи с това трябва да започнеш-срещу глисти.Чак след това-най-рано на 45 ден можете да му сложите първата ваксина.Най-добре разговаряйте с ветеринар,който ще се грижи за здравето му след това.
И да знаете друг път,че бебе се взима най-рано на 8 седмици като собствениците на майката трябва да се погрижат то да е захранено,обезпаразитено и ваксинирано поне веднъж.И като го е харесал някой и иска да го купи си има начини да се уреди да се вземе тогава когато му е времето...да не говорим,че на 25 дни е рано да е отбито напълно...
успех!
Публикувано: 14 April 2006 - 11:26 PM

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)
Публикувано: 14 April 2006 - 11:43 PM
До сега му давах само мляко ама ходих на ветеринар и тои ме посаветва да го пробвам вече със гранулки или консерва за малки кучовци .Пробвах тази вечер и доста настаржено лапаше от една консервичка.Дадох му савсем малко около 50-60гр.защото незнам как щте му подейства.Вчера имаше разстройство ама сигурно е от млякото...........утре щте видим как е .И утре имам среща с един ветиринар за обезпаразитяването.Дано всичко е както трябва.
Благодаря ви ощте един пат за съветите,надявам се да се чуваме 4естичко чао за сега 1super
Публикувано: 15 April 2006 - 07:35 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 15 April 2006 - 08:08 AM
Помня нашият го взехме на близо 2 месеца и лекарят забрани до 3-тия месеца да го водим навън.
Успех с грижите и да пишеш за малкия бебок! w)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 16 April 2006 - 04:08 PM
Благодаря ви предварително r)
Публикувано: 17 April 2006 - 12:07 PM
Цитат
от мене успех в спорта b)
Здравей Joroassassin. Ще подмина с мълчание и доста голямо пренебрежение "професионалните" ти изказвания по отношение на участието в изложби и породистите кучета. Не смятам да обсъждам въобще комплексарските ти излияния, които са признак на доста лош вкус!. Ще кажа само няколко неща. Освен развъждането на ротвайлери има и доста други начини за избиване на комплекси. Язък, че имаш такива хубави кучета! Ама така си е! Когато човек няма достатчъно качества и няма с какво друго да блесне, си търси начини да си навакса ниското самочувствие с нещо друго. Е, ти явно си решил това да бъде чрез развъждането на колкото се може по-големи и страшни кучета! Пък и някоя парица ще падне! А за твоите породисти кучета пет пари не давам! Ако ще да са най, та най! Само едно е сигурно! Твоите кучета може да са супер породисти и супер обучени, може да печелят конкурс след конкурс, ама собственика им хич не е породист! Май от пумиярската порода ще е!
Предполагам, че повечето участници в този форум са достатъчно умни и стойностни хора. А съм сигурна, че има и доста по-заможни от теб, които могат да си позволят много по-скъпи и породисти екземпляри от твоите! Така, че си запази грандоманските изказвания за кварталната кръчма! Не сме се включили в този форум за да четем комплексарските ти философии, а да споделим своите проблеми и опит при отглеждането, да пообщуваме за това, което най-много обичаме - ротвайлерите! И не забравяй! Винаги има и по-добри от теб! Въпросът е как ги възприемаш! Очевидно ти не си от хората, които умеят да ценят и с достойнство да приемат, че може пък и да има и по-добри от него!
Публикувано: 19 April 2006 - 05:15 PM
Цитат
Предполагам, че повечето участници в този форум са достатъчно умни и стойностни хора. А съм сигурна, че има и доста по-заможни от теб, които могат да си позволят много по-скъпи и породисти екземпляри от твоите! Така, че си запази грандоманските изказвания за кварталната кръчма! Не сме се включили в този форум за да четем комплексарските ти философии, а да споделим своите проблеми и опит при отглеждането, да пообщуваме за това, което най-много обичаме - ротвайлерите! И не забравяй! Винаги има и по-добри от теб! Въпросът е как ги възприемаш! Очевидно ти не си от хората, които умеят да ценят и с достойнство да приемат, че може пък и да има и по-добри от него!
Никой не ви е искал мнението,такива сме ги слушали и друг път. b)Такива смешковци като вас,не ме впечатляват.Всичките дрънканици за комплекси и прочее си ги запазете за вас.Има много по добри от мен,но Вие не сте от тях.
My Webpage
айре със здраве
Публикувано: 19 April 2006 - 05:39 PM
Цитат
My Webpage
айре със здраве
Сед като сте ги слушали и друг път, очевидно не само аз съм на това мнение за комплексарската ти личност!
Ако смяташ, че пък с прекаленото си самочувствие (без покритие както забелязвам поради липсата на достатъчно умствен багаж) и нагло поведение ще впечатлиш някого, много се лъжеш! Дебелашката нахаканост не е никак добра реклама за човек, който се определя като производител! Освен това не знаеш коя съм и с какво се занимавам. Така, че съветът ми е да бъдеш малко по-внимателен по отношение квалификациите за това кой колко е добър и дали е по-добър от теб или не. Освен това семейството ми има достатъчно предишен опит с киноложки изложби , но с друга порода куче и аз самата имам доста добра представа за расовостта на кучетата. Два пъти сме били златни медалисти и то преди въобще да си чул за кинология в България! Така, че не давай квалификации за това кой какъв е без да си сигурен в това което твърдиш!
И ние знаем сложни думички като екстериор и т.н.
А как е интериора на твоите песове?
Публикувано: 19 April 2006 - 06:11 PM
Прочети ето ТУК, дори не всичко, а мненията на Иглика. Мисля, че има какво да научиш.
Цитат

прочети правилата за подписите
Публикувано: 19 April 2006 - 06:29 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +