Средноазиатска овчарка
Публикувано: 07 May 2006 - 11:28 PM
Публикувано: 09 May 2006 - 09:17 PM
Публикувано: 10 May 2006 - 08:48 PM
Цитат
Карл Райзингер.
Публикувано: 15 May 2006 - 10:48 PM
СЛАВА АК-АРСЛАН.САС,САСIB.
АКБАЙ КАБИР АХАЛ ТЕКИН. МН.ПЕРСПЕКТИВЕН.
ЖЕНА-АШЕН ОТ МАРТЕН. МН.ПЕРСПЕКТИВЕН. bravoS 1super cheers
Публикувано: 15 May 2006 - 10:59 PM
Браво!
Една любима снимка на Аша - като бебе...сега е толкова различна!
Прикачени файлове
-
asha.jpg (187.38K)
Брой сваляния: 564

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 May 2006 - 04:28 PM
I част - белият елит 1super
Главни герои:

От ляво надясно: Еркингуш Мартен БГ, Зарп Мартен БГ, Кара Келе Акбай I, Зарда Мартен БГ.
Публикувано: 21 May 2006 - 04:46 PM

Публикувано: 21 May 2006 - 04:50 PM
Главни герои - същите:

Публикувано: 21 May 2006 - 09:03 PM
Публикувано: 23 May 2006 - 12:06 PM
Обаждайте се, наистина.
Всъщност дали е същото място?
Нашето е където по едно време имаше фалшив гробищен парк за някакакъв филм, как се шашнахме като го видяхме!
ПП: Извинявайте за недостойното за тази тема рижо псе, но ми е интересно дали мястото е същото b)
Прикачени файлове
-
Park.jpg (12.58K)
Брой сваляния: 547
Публикувано: 25 May 2006 - 02:14 PM
Кучетата са супер.Белият елит.
Много ми се иска,някой от белият елит,както ги наричаш,да го видиме на тест.
НЕ САМО ДА ГОВОРИМЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
Ще ми бъде доста интересно.Щот съм слушал доста митове и легенди,който са без покритие. 1super
Публикувано: 25 May 2006 - 02:23 PM
Цитат
Кучетата са супер.Белият елит.
Много ми се иска,някой от белият елит,както ги наричаш,да го видиме на тест.
НЕ САМО ДА ГОВОРИМЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
Ще ми бъде доста интересно.Щот съм слушал доста митове и легенди,който са без покритие. 1super
Ще добавя тук ... не зная за какви тестове става дума, но за мен това е не малък тест. Кучета от сериозна порода живеят в града, разхождат се на полянките, където има други кучета, хора ... това не е малък тест, повярвай.
Социализацията е една немалка стъпка, за която се изисква спокоен характер и темперамент. А иначе теста е в развитие ... след време ще се видят поколенията на тези кучета, ще може да се прецени характера на техните поколения. За мен е похвално, че тези кучета живеят социализиран начин на живот, движат се сред хора и кучета, не показват агресивност, напротив - абсолютно спокойни и уверени са. А и са още млади, така че тепърва ще се види развитието и пригодността им в тази среда.
Публикувано: 25 May 2006 - 02:27 PM
Слава САС,САСIВ.
За групите не останахме,че се появи неотложна работа.
Дог.Ако имаш снимки качи ги моля те! 1super
Публикувано: 25 May 2006 - 07:41 PM
Цитат
...Социализацията е една немалка стъпка, за която се изисква спокоен характер и темперамент...
dog.bg, коментарът ти е, както винаги, много точен и уместен! 1super
sladur, за всеки тест си има цел, време, място и начин, а за някои се изисква и предварителна подготовка! Ти много добре знаеш това. Другото са празни приказки. b)