Средноазиатска овчарка
Публикувано: 17 December 2006 - 01:00 AM
ей,голямо лиготине сте му ударили бе.я напишете нещо съществено.не съм влизал бая време,но нищо ново не виждам!това е закачка за който не ме познава.стига сте се четкали един друг. brows
Публикувано: 17 December 2006 - 01:30 AM
Цитат
Сладур,не снима ли кутретата?За да ги видим колко са пораснали.
Обещал си да знаеш!
super best
Обещал си да знаеш!
super best
Утре вечер ще има снимки!Не съм забравил.Но просто така се стекоха обстоятелствата.
Публикувано: 17 December 2006 - 01:34 AM
Цитат
Фотографа празнува b) или е изморен от разходки,бая кучета има да извежда,а в тая мъгла по Драгалевци може и да е кривнал от пътя l)
На фотографчето b) днес му дойде малко в повече!
А вечерта:Пиене,ядене и некоя згодна женица. b) b) w) И снимките пропаднаха. ouu oleeee oo
Публикувано: 17 December 2006 - 01:37 AM
Цитат
ей,голямо лиготине сте му ударили бе.я напишете нещо съществено.не съм влизал бая време,но нищо ново не виждам!това е закачка за който не ме познава.стига сте се четкали един друг. brows
Добър вечер приятелю наш,добър вечер другарю! wink
Радвам се,че се включваш колега! super best victoryVVV bgflag
Публикувано: 17 December 2006 - 08:32 PM
Цитат
Въпрос:Как се отразява хранене на Азиат с една и съща храна продължително време,може ли да се получи интоксикация и какви са последиците?
Аркус,пак ли аз трябва да отговярям?Щот като гледам никой не ебава,да отговори.Както на този въпрос,така и на миналия. ;)
п.с.ако някой прояви желание да отговори на въпроса,аз също ще изкажа моето мнение по въпроса. wink
п.с.а малко по късно,ще кача обещаните снимки! 1super
Публикувано: 17 December 2006 - 08:35 PM
Забравих да кажа:
Манекена Аю-Даг, както го наричат,стана абсолютен балкански ШАМПИОН! bgflag
Публикувано: 17 December 2006 - 08:51 PM
Здравеи Аркус.За храненето с една и съща хранане не съм чул за получаване на интоксикация.Аз редувам известен период от време с гранула и мръвки в зависимост от сезона.чул съм ,че при хранене само с гранула за много продължителен период от време се получават проблеми с отделителната система на кучето(особено при нискокачествени гранули ,където има голямо съдържание на пепел.)Азита не е взискателно куче аз съм ги хранил с почти всичко и се оказа вярно ,че са много икономични
Публикувано: 17 December 2006 - 09:09 PM
Цитат
Забравих да кажа:
Eхо честито и от нас. cheers d) Др. Костадинов ще трябва може би да почерпи някоя неделя от сутринта bravoS
имаше ли други претенденти.
Цитат
Как се отразява хранене на Азиат с една и съща храна продължително време,може ли да се получи интоксикация и какви са последиците?
30, 100 дни, година . При мен от 2 г. и половина се храни с едно и също. суха, храна, мръвка понякой път извара или , както някой отбеляза брашно само, че не костно, а рибно което си набавям сам, яйца давам рядко. Всичко това се предлага в ред готвено и веднага след това гранули, Досега проблеми съм засичал само при похапване на повечко кокали, очите им стават много големи, като вършат оная си работа b) Един път сме имали притеснение и то голямо когато на мъжкия започна да му се пени устата, като порой и не се установи точно от какво.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +