Средноазиатска овчарка
Публикувано: 18 January 2007 - 06:03 PM
Публикувано: 18 January 2007 - 06:19 PM
Сулкера-Алу-Кримеа и Юзбаши-Алу(Джамал)
1super
Публикувано: 18 January 2007 - 06:27 PM
Цитат
Дай Боже!!!
Публикувано: 18 January 2007 - 06:29 PM
Цитат
Акело,според мен си е ген!Но Басар е още много малък,нека стане на 3 год. тогава ще се види.
Поздрави!
Публикувано: 18 January 2007 - 07:55 PM
Дивите зверове,що изяждат вътрешностите и месото,а кокалите оставят?
Публикувано: 18 January 2007 - 08:54 PM
AK-EZGER на К.Стоев
ALABAY-RUSE на Р.Николов
AZIA-BULGARIA на Т.Симов
Пожелавам Ви много успехи в развъждането на любимата порода и всеки един от вас да стъпи по европейските рингове!
Akelo,здравей и извинявай за закъснението:АРЧИ р.98г.е от Акбай и Рихта/Басар1xНокот/,/Зомби x Тара/
ПАГАНЕ р.99г. е от Ир-кан и Рихта/Атила x Ирма/,/Зомби x Тара/След хаотичните си връзки и приплоди легендата и за тези кучета умря.Арчи и Пагане дадоха 1 прилично куче,което ще те заведа да видиш.
И Бързев,пиши по-човешки bash
Публикувано: 18 January 2007 - 09:40 PM
Публикувано: 19 January 2007 - 08:56 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 19 January 2007 - 10:44 AM
Цитат
г-н, Попов.
Казвам се К.Стоев,занимавам се трета година с породата.Още съм доста пресен,но както споменавате в поста си,че са внесени качествени кучета от Д.Крумов,Х.Костадинов и братя Гергови.(това е факт и него оспорвам!)
-Но мисля,че пропускате някой.(конфликтите в личен план не ме интересуват!)
Та,в този ред на мисли,бих казал,че В.Илиев п-к Ак-Арслан има кучета с много ценно потекло!Човека има доста познания в развъдна дейност и въобще към породата!!!
Също г-н,И.Джунев п-к Дан-Колов(до колкото знам също е вкарал добри животни!)
И има още доста хора които са вкарали класни животни от братската съветска страна!
п.с.личните конфликти не интересуват нито мен,нито когото и да било!И не е необходимо да се пренебрегват класните развъдници!
С най добри чувства К. Стоев!
п.с.Ако съм пропуснал някой,моля да ме извини!!!
Поздрави!
Публикувано: 19 January 2007 - 10:53 AM
Мисля,че ако се организират спец.пролет и есен,ще има доста хора с доста класни животни!
Щот да се каже,че на еди кой си песа е най добър,не съм съгласен!
-Друго е като са в ринга един до друг!
Надявам се това с специалките да се случи най скоро.Ще бъде прекрасно!
Поздрави!
Публикувано: 19 January 2007 - 07:14 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 19 January 2007 - 07:37 PM
Наистина през миналата година на Екстериорните изложби/а те не бяха малко/постоянно присъствие бяха Хр.Костадинов и сем.Бързеви.Знаем,че в момента е мн.модерно и немаловажно всеки да каже,че за него е по-добре да изкара "теста",отколкото да бие път до някой град,където нямал конкуренция и бил сам в ринга.Не мисля,че едното пречи на другото.
Кире,във вашия прекрасен форум има точка екстериор,която е празна.
На "напудреното"изложбено куче не му пречи да е със изключително силен характер-доказали са ни го Аю-даг,Мечо,клубен шампион Басар,Ир-кан,Рихта,Сабах,Аламат,Бай,Охламон,Шерхан,Султана,сигурно ще изпусна доста .
Има простички правила,съобразени с БРФК,а те са такива:Цитирам ПР-Допуска се до разплод за мъжки кучета-получили оценка не по-малко от 2 отлични на Национална или Международна изложба.За женски-не по-малко от 1отлична и 1 мн.добър.
А летвата се вдига непрекъснато.
Публикувано: 19 January 2007 - 07:52 PM
А темата екстериор,нарочно стои празна!Чакам един человек да се включи,да пропише,за него съм я оставил. b) b) b)
А ще се радвам,да се включиш и ти!Наистина ще ми бъде приятно! 1super
Всички имате някъкви знания,но незная по какви причини си ги пазите за вас?Хайде давайте да се учим един от друг и да вървим напред и само напред! bgflag bgflag bgflag