Средноазиатска овчарка
Публикувано: 30 July 2007 - 05:47 PM
Цитат
Цитат
Тези азиати не охраняват това стадо, а за сефте се разхождат край него. d)
wink
Ето и друг от професорите се включи. b)
-Браво,браво,браво.Кофти е и другите хора да имат кучета със стадо.Не се притеснявай г-н С..в тоест Каракитане.Не сме ти конкуренция b)
-Специално теб,бих те завел да видиш къде живеят тези кучета и с какво се занимават през деня.
Що недаде като предположение,че козите може да са стреснати от фотографа и неговата компания wink
Както казъх,още няколко псета се потготвят за работа със стадо!
Жив и здрав да си!!!
- Какви конкуренции те гонят бре "Сладур"?!? Вие винаги сте без конкуренция!
- Не ме интересуват тези кучета, нито с какво се занимават през деня.
- Да бе вярно! Как не се сетих, че козите не са стреснати от непознатите им кучета, а от летящата чиния дето е кацнала на ливадката. b)
Приятно поТготвяне! d)

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 05 August 2007 - 03:59 PM
Тахир:
Прикачени файлове
-
TAHIR.jpg (38.09K)
Брой сваляния: 102

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 05 August 2007 - 04:00 PM
Прикачени файлове
-
TAHIR1.jpg (36.3K)
Брой сваляния: 102

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 05 August 2007 - 09:13 PM
Цитат
Тахир:
Прекрасни са и двамата,но мисля,че Амал ще надмине баща си. 1super
Публикувано: 05 August 2007 - 09:36 PM
Цитат
Цитат
Тахир:
Прекрасни са и двамата,но мисля,че Амал ще надмине баща си. 1super
Дай Боже ! Нали това е целта на селекцията. Всеки би се радвал поколението "СЛЕД" да е напред. Смятам че самия гн. Онисченко ще се радва Амал да надмине Тахир и за това вече има индикации и все пак нужно е още време тъй като "автора" на Амал е и най-доказания производител в момента и по бонитировка е недостижим. Не случайно нашия приятел и най- изявен деятел на САО гн. Тодор Гергов заплоди на Тахир, макар че вече има уникален негов син, на малко над година наречен Джай . Така че скоро, ако е рекъл Господ у нас ще се появи наистина звездно кучило азиатци, което ще се бори в елита и дай Боже да успеем да спечелим някъде извън страната на по-висок ранг прояви, а защо не на европейски и световни, руски и украински конкурси.

Публикувано: 05 August 2007 - 09:45 PM
Прикачени файлове
-
________1_.022.jpg (168.21K)
Брой сваляния: 107

Публикувано: 05 August 2007 - 09:50 PM
Прикачени файлове
-
MALIK.JPG (67.77K)
Брой сваляния: 107

Публикувано: 05 August 2007 - 10:01 PM
Цитат
Ваш С. Попов.
Кучето не е Световен шампион. Той е вице световен шампион от Познан 2006, победител в клас открит и R CACIB. Няма данни да е участвал в Мексико тази година.
Има, разбира се .. Юзбаш от Александровой слободи - Световен и Европейски шампион. Поне за него се сещам b)
А на световното в Познан при мъжките кучета Световен Шампино е Ryazan Yakshi AKPARS от Русия, а BOB и победител в породата е женско куче, IRTYSH UKR-BAKKARA.
Поздрави !
Публикувано: 05 August 2007 - 10:10 PM
Цитат
Самият той!!!
Публикувано: 05 August 2007 - 10:16 PM
Ако говорим за титули, това е един от най титулованите азиати - победител на Евразия, Световен Шампион, Европейски шампион - тук сме до ринга в Тулн, току що стана Европейски.
Прикачени файлове
-
untitled.jpg (29.43K)
Брой сваляния: 116
Публикувано: 05 August 2007 - 10:59 PM
Цитат
Цитат
Самият той!!!
b)
По долу на снимката е типа кучета, който аз харесвам. Кучета, които впечатляват и се запомнят, карат те да изтръпнеш, когато ги видиш и да прочетеш в очите им минало, което е и бъдеще.
ZOR TASH, неговото родословие е тук. 1super
Прикачени файлове
-
untitled.jpg (34.64K)
Брой сваляния: 110
Публикувано: 05 August 2007 - 11:44 PM
Тези кучета са станали шампиони но тва незначи че са по добри от нашите във България докато несе исправят във един ринк със тях.Тва е лошото че са малко хората който си ги водят на изложби.Аз лично сам се старал винаги да ходя и единствено съжалявам до момента за тва че Пехливан Барбоса на снимката долу нему беше още заверено родословието от брфк за да оважа тази изложба да го доведа и да ви докажа че във България имаме много истински животни приятели.На снимката Барбоса е на 10 месеца в момента е на 1 година и 7 месеца и се оформи още по хубав нека се чувства поканен все който желае да го види на живо и най вече специално каня вас Г-н Стефан Попов да си кажете професионалното мнение.
Прикачени файлове
-
003613312_big.jpg (83.36K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 06 August 2007 - 01:03 AM
Поздрави:
Методи Бързев