Средноазиатска овчарка
Публикувано: 20 August 2007 - 06:27 PM
Кой започна темата А?Кой пише,че Софийските били еди си какви?
Качил съм снимки,качил си и ти.Според мен няма проблем.Всеки гледа и преценява.
п.с.Не се сещам за какви болезнени неща говориш?
Публикувано: 20 August 2007 - 06:28 PM
Цитат
Да не забравиш да качиш финалната права.
Публикувано: 20 August 2007 - 07:38 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Хора кажете на каква цена може да се намери една средно азиатска овчарка?
Цената на малко куче от породата е,от 500 до 1000лв.
КИРИЛИЦА

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 20 August 2007 - 08:25 PM
Цитат
Немислиш ли,че това което си написал, е пълна простотия!?!
-Не се меря с никой!ОК.
Ти незнаеш ли,че аз се прехранвам от тях? b)
Приятел,в момента аз се грижа 15кучета Храна,разходки,ресане,обезпаразитяване и т.н.На ден ходя пеша минимум 10км.и още 10-ина моторизиран!!!Това е Факт.Само с кучетата!
Храня с най добрата храна на пазара,не с трици.Поинтересувай се колко струва едно чувалче Р.К. и после ми обяснявай,че гледам кучетата за пари.
Но, нежелая да споря повече с теб.Този спор е безмислен.
п.с.това за класните кучета и посредствените,дай да оставим публиката да прецени.
wink
Жив и здрав да си!!!
Публикувано: 20 August 2007 - 08:29 PM
Ако не сте съгласни с правилата на форума не го ползвайте. Монолог спрямо мод е безсмислен.
Мод
Публикувано: 20 August 2007 - 09:14 PM
Ти не преставаш да се заяждаш с хората, и не ти увира главата и не ти.
Не знам само дали си такъв като се видиш с хората о4и в о4и???
Надявам се да си такъв ина4е ще ме разо4ароваш.
super best bravoS bash bash
Публикувано: 20 August 2007 - 09:39 PM
а с кое се заял не разбрах?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 20 August 2007 - 09:47 PM
Публикувано: 20 August 2007 - 09:55 PM

Публикувано: 20 August 2007 - 09:59 PM
Цитат
Ванка,съмняваме.
Жив и здрав Ване! cheers
Дай да си караме по кучетата.
Публикувано: 21 August 2007 - 12:26 PM
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .
и един малко личен въпрос ако искаш не ми отговаряи -колко кучета си произвел ?
към бързев тактиката им е като на чобанските куцхета ,мвнимаваи.вече си ухапан,два пъти,при тртия умираш те са повече от теб и лесно ще те уморят ,даже и да удавиш ниакои пак ще си идеш .забелиазвам че остава само един отбор във форума останалите по една или друга причина вече ги ниама ,ше си идеш и ти

Публикувано: 21 August 2007 - 02:42 PM
всички си имате саитове ,където да рекламирате стоката,но си търсите клиентите в този.онези са го разбрали.макар да мрънкат против саита и дог бг пак влизат тъка именно за това ,чат пат и анти реклама на конкуренцията .изклиучвам мартен,тои не пише тук вече(за съжаление )
всеки форум трябва да има правила инак виж кво съм направил в "ония",почнаха да редактират......и там беше свободен,идеята е правилата да са за всички ,без значение кои си или кои не си,ниакои хора за това афишират кои са.и мразят анонимноста.защото името им е повече от мнението им което би било редактирано........другия проблем са тези които следят за спазването,доги прави грешка като слага модове "специалисти"в специализираните форуми,така стават едностранчиво редактирани.
....и умната нека и твоето мнение да е в саита,и твоите кучета

Публикувано: 21 August 2007 - 05:01 PM
Публикувано: 22 August 2007 - 01:51 PM
Публикувано: 22 August 2007 - 02:26 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +