Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2452 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 August 2007 - 06:27 PM

Каква е работата Методи?Никой не призовавам!Просто хората гледат и сами ще преценят.Щом твърдите,че са ви най кучетата,от какво се притесняваш и смущаваш!?!

Кой започна темата А?Кой пише,че Софийските били еди си какви?

Качил съм снимки,качил си и ти.Според мен няма проблем.Всеки гледа и преценява.

п.с.Не се сещам за какви болезнени неща говориш?

#2453 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 06:28 PM

Цитат

Да не забравиш да качиш финалната права.

#2454 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 06:56 PM

2ро предупреждение
Препрочетете правилата (което се отнася за всеки ПРОПОВЯДВАЩ тестове ВИ между другото) или си изпросете 3то и туй то.

Няма да се сърдим.

Мод

#2455 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 07:38 PM

Цитат

Цитат

Цитат

dribble  dribble  dribble

Хора кажете на каква цена може да се намери една средно азиатска овчарка?

Цената на малко куче от породата е,от 500 до 1000лв.

КИРИЛИЦА
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2456 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 08:25 PM

Цитат

Притеснявам се и се смущавам от простотиите ти.Понеже все се мерите със пазарджик,вярно е че винаги човек се мери със най- добрия.Човек като ти чете постовете биси по мислил че на кучетата разчиташ зада се прехранваш и за това така говориш постоянно на въпреки и все едно те е страх че по търсените кучета са Пазарджишките и може да останеш гладен,ако не продадеш твойте.Но искам да те оспокоя че за всеки влак си има пътници който иска класа идва при нас който посредствено при вас.

Немислиш ли,че това което си написал, е пълна простотия!?!

-Не се меря с никой!ОК.
Ти незнаеш ли,че аз се прехранвам от тях? b)

Приятел,в момента аз се грижа 15кучета Храна,разходки,ресане,обезпаразитяване и т.н.На ден ходя пеша минимум 10км.и още 10-ина моторизиран!!!Това е Факт.Само с кучетата!

Храня с най добрата храна на пазара,не с трици.Поинтересувай се колко струва едно чувалче Р.К. и после ми обяснявай,че гледам кучетата за пари.

Но, нежелая да споря повече с теб.Този спор е безмислен.

п.с.това за класните кучета и посредствените,дай да оставим публиката да прецени.

wink

Жив и здрав да си!!!

#2457 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 08:29 PM

Пикасо аз съм роден и израснал в София и смело мога да кажа че съм софиянец,кучки родени и израснали в София също би трябвало да са софиянки b)До момента мисля че не съм те обидил с нищо, моля те наи учтиво недеи да твърдиш че имам в питомника си животно произведено в МАРТЕНBG,това е недопустимо тъи като уронва честа и достоинството ми,но мода спи когато се пишат глупости за мен w)

Ако не сте съгласни с правилата на форума не го ползвайте. Монолог спрямо мод е безсмислен.

Мод

#2458 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 09:14 PM

Ххахахахахааа Петко ти си уникум бе 4овек.
Ти не преставаш да се заяждаш с хората, и не ти увира главата и не ти.
Не знам само дали си такъв като се видиш с хората о4и в о4и???
Надявам се да си такъв ина4е ще ме разо4ароваш.

super best bravoS bash bash

#2459 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 09:20 PM

Я малко по весело бе кво се хванахте за гушите пак.
Ми този спор наи-лесно се решава-----вие знаете как.
Хахахахааа викнете ме аз да съм съдя.
Я го даите по-весело и по-оптимисти4но!!!!!

#2460 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 09:39 PM

ване кво става бре ,да не си изкугуригал не виждаш ли че петко е баннед бре ......и не знаех че те е очаровал ,и аз съм му фен .
а с кое се заял не разбрах?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2461 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 09:47 PM

Хех не съм ти фен бе Петко, и не съм изкукуригал не ти и препоръ4вам да ме видиш в това състояние.С всеки се заяждаш за тва си ми интересен.Интересно ми е ако някои ден се срещнем дали и на живо ще се заяждаш или ще си друг 4овек.Ина4е мога да ти кажа,4е нямаш фенове в това съм убеден.

#2462 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 09:55 PM

не не ще казва добре бе бате ванко ти си наи наи наи ???а кажи кво искаш? и ванко в тоя форум трудно се заиажда я иди във вашия си да не се пишат глупости тук ,там споко можеш да заплашваш и обиждаш там мога и да ти отговариам така както ти се полага ок?
User's Signature

#2463 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 09:59 PM

Цитат

Хех не съм ти фен бе Петко, и не съм изкукуригал не ти и препоръ4вам да ме видиш в това състояние.С всеки се заяждаш за тва си ми интересен.Интересно ми е ако някои ден се срещнем дали и на живо ще се заяждаш или ще си друг 4овек.Ина4е мога да ти кажа,4е нямаш фенове в това съм убеден.

Ванка,съмняваме.

Жив и здрав Ване! cheers
Дай да си караме по кучетата.

#2464 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 12:26 PM

Един въпрос -какво е вълкодав?
понеже ак-езгз има желание да говори по темата се обръщам към него пък и знам че имал такива .
и един малко личен въпрос ако искаш не ми отговаряи -колко кучета си произвел ?

към бързев тактиката им е като на чобанските куцхета ,мвнимаваи.вече си ухапан,два пъти,при тртия умираш те са повече от теб и лесно ще те уморят ,даже и да удавиш ниакои пак ще си идеш .забелиазвам че остава само един отбор във форума останалите по една или друга причина вече ги ниама ,ше си идеш и ти
User's Signature

#2465 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 01:19 PM

oleeee bash
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2466 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 02:42 PM

драги Hauseofbarzev не съм ти приятел,но искам да пишат всички тук ,от обикновенния собственик на азиат,съдиите,ползвателите ,развъдчиците,кучелиубители и тн т.всички те (ние)си имат собствени виждания за кучетата ,за да научи нещо един нов във форума и за да може да се ориентира къде е истината трябва да я види от всичките и страни (а тя е една но е винаги някъде по средата).пък и да се ъчим ние самите.останат ли "едни"написаното тук ще е просто писаница която за един лаик ще е истината просто защото друго не знае и не е чувал.

всички си имате саитове ,където да рекламирате стоката,но си търсите клиентите в този.онези са го разбрали.макар да мрънкат против саита и дог бг пак влизат тъка именно за това ,чат пат и анти реклама на конкуренцията .изклиучвам мартен,тои не пише тук вече(за съжаление )
всеки форум трябва да има правила инак виж кво съм направил в "ония",почнаха да редактират......и там беше свободен,идеята е правилата да са за всички ,без значение кои си или кои не си,ниакои хора за това афишират кои са.и мразят анонимноста.защото името им е повече от мнението им което би било редактирано........другия проблем са тези които следят за спазването,доги прави грешка като слага модове "специалисти"в специализираните форуми,така стават едностранчиво редактирани.
....и умната нека и твоето мнение да е в саита,и твоите кучета
User's Signature

#2467 Потребителят е офлайн   Hauseofbarzev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 04:31 PM

cheers

#2468 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 05:01 PM

Количеството,не означава качество. n)

#2469 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 01:51 PM

До Ване банско:В написаното от теб на 17 08 2007 год.,лично аз не долових никаква обида кьм собствениците на САО в София ,не разбирам какво ги накара да реагират така на твоите думи!Прочети си написаното отново не реагирай като малко дете!Това което бях написал кьм теб беше препорька и в НИКАКЬВ СЛУЧАЙ ЗАПОВЕД!!!Явно нищо не разбираш от тази порода ,или си пьлен новобранец,но с твоето изявление за по -добри и по -лоши стойностни или не вкарваш на никому ненужна интрига.Мисля ,че е редно да се извиниш на публиката,а пьк ако някой трябва да се хване рька за рька това ще стане от само себе си.Конкуренцията е хубаво нещо и ако я няма ,може би нямаше да има такива животни в БГ.Чао.

#2470 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 01:54 PM

До Лайката:Вече нямаш думи,за това ли боравиш с картинки!Или така ти е по-изгодно?Чао.

#2471 Потребителят е офлайн   pikaso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 02:26 PM

До АК-езгер:Вьв всеки случай количеството не отговаря на качеството,но и без количества мьчно се гони качество,не че е невьзможно не могат всики да произвеждат кучета като тези ,които показваш на снимките.Надявам се като мальк да са ти чели приказката за грозното патенце!!!Не бьрзай има време за всичко.Колкото до това кой какво показва-всеки отговаря за неговото си развьждане.Незная защо трябва да бьдете ядосани или нервни и защо правите постоянно уточнения толкова ли сте самонадеяни или вие вСОФИЯ всичко знаете? Останалата част от БГ. няма ли принос в развитието на САО?Разбрах както сам казваш ,че си отскоро в породата ,но поинтересувай дали в Туркмения там кьдето е родината на САО дали хранят кучетата си с Р.К.какви са техните натоварвания и тогава ще разбереш ,че твоите 10 км. са обикновена разходка за тях.САО се избира по това каква работа вьрши ,а не каква храна яде,какви лапи и глава има като мальк .Важно е каква крьв носи.Може би и аз като произведа такива сладури като твоите да започна да ги снимам и показвам,повярвай КРАСИВИТЕ ЖЕНИ рядко работят!!!

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни