Средноазиатска овчарка
Публикувано: 28 August 2007 - 10:26 PM
Прикачени файлове
-
6aa9f34443c1.jpg (65.78K)
Брой сваляния: 116
Публикувано: 02 September 2007 - 03:41 PM
Цитат
l) l) l) Много добре виждам!Какво и как! wink
Живи и здрави бъдете!!!
Публикувано: 04 September 2007 - 09:44 PM
Прикачени файлове
-
b25b9c3a291a.jpg (80.09K)
Брой сваляния: 113
Публикувано: 05 September 2007 - 01:53 AM
Цитат
Това с умрелият вълк,сме го виждали l) много странно тия червени кучета гледат вълчо. wink
-Имаше един който разбираше езика на животните l) l) l) да сподели какво умуват тея кутрета над мъртвият вълчан. super best
п.с.само немога да разбера,защо качваш тези космалани в тази тема dribble
до колкото се сещам овчарят,чобанина,пастира,или още как то искате го наричайте,е млатнал кумчо-вълчо в китарата с камъче wink bravoS това го знам от кухнята wink bgflag bgflag bgflag
Живи и здрави!
Публикувано: 05 September 2007 - 08:31 AM
Цитат
Цитат
Това с умрелият вълк,сме го виждали l) много странно тия червени кучета гледат вълчо. wink
-Имаше един който разбираше езика на животните l) l) l) да сподели какво умуват тея кутрета над мъртвият вълчан. super best
до колкото се сещам овчарят,чобанина,пастира,или още как то искате го наричайте,е млатнал кумчо-вълчо в китарата с камъче wink bravoS това го знам от кухнята wink bgflag bgflag bgflag
Живи и здрави!
Само не се сещам защо да не ги качвам.По същата логика искам да попитам вие защо пишете тук а не в темата ;МЕЛЕЗИ.
Публикувано: 05 September 2007 - 08:45 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Живи и здрави!
Само не се сещам защо да не ги качвам.По същата логика искам да попитам вие защо пишете тук а не в темата ;МЕЛЕЗИ.
Уау.Браво бе г-н разбирачо.Я,виж какво гледаш в твоят двор и после светкай кой къде да пише!Още си много,много зелен и много зъблуден.
oleeee
Човек,който неще да се учи и да приема някой неща,а слуша тоя и оня,ще ме прощаваш,но си на грешната спирка wink
Жив и здрав!
Сега се сещам,че имаш едно мъжко кутренце което явно нете кефи и си мислиш кофти неща за него,що невземеш да ми го продадеш.Помисли над офертата не бързай. wink
Публикувано: 05 September 2007 - 12:03 PM
Цитат
Не забравяите че аз съм от ПАЗАРДЖИК.МАИ ДОИДЕ ВРЕМЕТО ДА ИСКАТЕ ДА КУПУВАТЕ КУЧЕТА ОТ ТУК. b) l) super best .УСПЕХ.
АКО СИ НАСТОЯТЕЛЕН ЩЕ ТИ НАМЕРИМ НЕЩО ОТ ТУК.
Благодаря ти,но аз имам кучета.Но нали това твойто мъжкото е от мелезите b) за това искам да го купя wink Мисля,че то е най истинското в твоя двор!!! bgflag
Публикувано: 05 September 2007 - 02:17 PM
Прикачени файлове
-
DSC06384.jpg (137.63K)
Брой сваляния: 138
Публикувано: 05 September 2007 - 02:19 PM
Прикачени файлове
-
DSC06412.jpg (146.96K)
Брой сваляния: 130
Публикувано: 05 September 2007 - 03:35 PM
Цитат
УРАААААААААААА bgflag bgflag bgflag
ЗАЩО НЕ ГО ПРОДАВААААААААААААААААШ?КАТО Е ОТ МЕЛЕЗИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ? super best wink
КАЖИМИИИИИИИИИИИИ,МОЛЯТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. super best super best super best И НЕ СИ ГЛЕДААААААААААШ ЧИСТОПОРОДНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ТУРКМЕНСКИИИИИИИИИИИ АЛАБАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ l) l) l) А,АЗ ДА ТЕ ОТЪРВАААААААААААААААА ОТ МЕЛЕЗАААААААААААААА wink wink wink
ЖИВ И ЗДРААААААААААВ!!!
Публикувано: 05 September 2007 - 06:00 PM
Цитат
worthy тая снимка ще ме довърши ,обичам ги тези кучета ,които имал кучета в естествена среда да не ми показва ,бордер поведение на ,аи сао да е
"ЖИВ И ЗДРААААААААААВ!!!"
и господине виждам че сте набрали смеолст,ще ви помоля да не крещите чак толкоз ,направо сте си за предупреждение за пореден път нарушавате правилата
жив бъди

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 05 September 2007 - 06:23 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 05 September 2007 - 07:03 PM
Цитат
Цитат
Живи и здрави!
А ти Ак Езгер що не вземеш едно камъче и да идеш в гората да пребиеш каквото и да е животно?Ако така се трепеха дивите животни на ловците що са им пушки,карабини и т.н.Да си ги трепят с камъни.Или що не вземеш да вържеш едно куче на разстаяние (защото на жълтите павета вълк няма да намериш, и той няма да ти дойде в краката) и да го мериш с камъчета да видим ще го утрепеш ли? oleeee
Публикувано: 05 September 2007 - 11:14 PM
Цитат
nono nono nono nono nono nono nono
Ти,неразбра ли,че ме бъркаш с някой!Май ти се ще да съм кучешки търговец. wink
Публикувано: 05 September 2007 - 11:16 PM
Цитат
Цитат
worthy тая снимка ще ме довърши ,обичам ги тези кучета ,които имал кучета в естествена среда да не ми показва ,бордер поведение на ,аи сао да е
"ЖИВ И ЗДРААААААААААВ!!!"
и господине виждам че сте набрали смеолст,ще ви помоля да не крещите чак толкоз ,направо сте си за предупреждение за пореден път нарушавате правилата
жив бъди
Г-н,или г-да b) аз винаги съм си бил смел!
Публикувано: 05 September 2007 - 11:22 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Живи и здрави!
А ти Ак Езгер що не вземеш едно камъче и да идеш в гората да пребиеш каквото и да е животно?Ако така се трепеха дивите животни на ловците що са им пушки,карабини и т.н.Да си ги трепят с камъни.Или що не вземеш да вържеш едно куче на разстаяние (защото на жълтите павета вълк няма да намериш, и той няма да ти дойде в краката) и да го мериш с камъчета да видим ще го утрепеш ли? oleeee
Г-жо Данди,и да се потупвате в челото,поинтересувайте се малко повечко за тази ИСТОРИЯ.После пак пишете.Това е просто приятелски съвет.
Вие,откъде знаете,че аз не съм свършил тази работа с камъчето и дивите зверове super best
Поздрави!
Публикувано: 06 September 2007 - 08:14 AM
Ако ти знаеш историята от "кухнята",аз я знам от първоизточника,представи си.
Да не си ръсил камъчета на дивите зверове да се ориентират в гората па тях b) b) b)
Поздрави
Публикувано: 06 September 2007 - 06:24 PM
Цитат
Цитат
nono nono nono nono nono nono nono
Ти,неразбра ли,че ме бъркаш с някой!Май ти се ще да съм кучешки търговец. wink
че ти си ,ПИТАХ дали си същия.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +