Цитат
АК-езгер ,показваш чудесено куче което би се харесало на всеки развьдчик,споменаваш майка му -но не споменаваш кой е баща му,или това е някакьв клонинг!!!Сега разбирам теоремата на твоето развьждане важна е само майката ,защото кучките вие си ги ..............Винаги сьм мислел че в нивата расте жито защото такова е хвьрлено,но сигурно при вас не е така ,затова толкова защитавате вьпросната пумиарка ПОЛЯ.Казваш че това което не си го чул и видял не го вярваш ,та ти тогава как си учил история!!!Приятел по-по-най е предаване за децата до 10 год. вьзраст така че осьзнай се!!!Развьждането е сложно нещо не подценявай науката ,без мьжки индивид нищо не може да се роди.Не те сьветвам да слушаш този всезнайко СТ.ПОПОВ относно неговата теория за развьждане -ТЯ Е СУПЕР ГРЕШНА!!!Погледни какво направи от нашето овчарско куче -хибрид от няколко породи.Не е срамно да кажеш кой е баща на малката независимо от кьде е и чия собственост е?Или и ти като всички други се страхуваш да не направиш реклама на някой без да искаш?ЖИВ и ЗДРАВ.
Здрасти Газар 1super вече се бях затъжил за теб super best това в кръга на шегата.
-Не неме е срам,нито се притеснявам да кажа,че Хатар от Туркменски В.е баща на Аладжа!!!
Ако си надниквъл в нашият форум и в по-предните страници на този форум,ще видиш,че съм писал и качвал снимки на Хатар!!!
-Газар,мисля,че Хатар заплоди доста кучки.Нали?
Дай да видиме някое негово момиче.После ще коментираме пак wink
Жив и здрав!!!
п.с.Щях да забравя:
-Моето виждане в тази порода доста се различава!
Винаги ислушвам хората с които беседвам!От всеки един човек занимаващ се с породата,може да се научи по--нещичко!
Ще ме прощаваш,но много мразя някой да ми определя живота!С кой да дружа и т.н.Достатъчно съм голям сам да решавам.Имаше един господин,който се опитваше,да се прави на войвода,но остана сам!Защо остана сам,сещай се.
Тъй,че колега,живи издрави ще видим дали съм на прав път,относно развъждането.
Жив и здрав!