Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#2741 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 September 2007 - 01:58 PM

Цитат

на кое викаш харктер ? питах те могат ли кучетата да не хапят ?вярвам в едно кучетата ти имат добри боини качества ..........нищо друго ниамат .те са наследници наи вероиатно на кучета които са селектирани само и само да спечелят на ринга ,цената която са платили е че не са вече овчарски не са алабаи

Това имах пред вид, Петко ,сам си го написал....Мисля е достатъчно.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2742 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 September 2007 - 06:13 PM

Ето обещаните снимки за г-н Ст.Попов.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  aladga.jpg (90.53K)
    Брой сваляния: 136

#2743 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:15 PM

Тука Аладжа е с малкият Барк w)

Прикачени файлове

#2744 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:16 PM

Игра

Прикачени файлове

#2745 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:17 PM

Пак

Прикачени файлове

#2746 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:17 PM

oo

Прикачени файлове

#2747 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:18 PM

super best

Прикачени файлове

#2748 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:19 PM

А,това е малкият Барк

Прикачени файлове

• Прикачен файл  bark.jpg (95.84K)
    Брой сваляния: 159

#2749 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:20 PM

;)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  bark2.jpg (87.53K)
    Брой сваляния: 156

#2750 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:21 PM

Съжалявам,но не съм правил снимки в стойка,че момата е много дива dribble

#2751 Потребителят е офлайн   gazara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:23 PM

Г-н Басар,какво искаш да кажеш с това прьв Пикасо започна?Какьв е той?-Явно колкото и да не ти се иска ти си се вслушал в неговите думи,нещо те е заболяло,а боли когато тиказват истина която не искаш да чуеш.Затова сигурно си раздразнен и постоянно тьрсиш някакьв изход.Имаш си малки кученца ,живей си живота има толкова други неща за които трябва да се притесняваш ,това че някой анонимен е казал че малките са еди -какви си е най- малкото нещо.Всеки гледа с различни очи ,така че не се впрягай.Колкото до Пикасо ,ами художниците са с обьркана психика и това което харесва на тях рядко харесва на други.Ти си все още прохождащт в тази насока и това не трябва да те притеснява,имаш време за грешки ,но внимавай да не се оплетеш в льжи -тогава самият ти ще се льжеш цял живот така както други се зальгват все още.Приятел виждам че си си купил куче от София-надявам се да си направил правилния избор ,а дали е така времето ще покаже.Запомни че в момента в ,който твоето куче се провали всички тези соф. патриоти ще те забравят,освиркат и пр;така че не им се доверявай прекалено.За ПЗ и регион не е нужно да коментираме защото там хората живеят за идеята ,организирани са ,както слушам не толкова задружни но все пак пазарджиклии.Така че не обиждай града им ,ако имаш претенции кьм някой гражданин-всички знаят как се изясняват!!!ЖИВ и ЗДРАВ+

#2752 Потребителят е офлайн   gazara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 06:57 PM

Г-н ПОПОВ ,за каква крьв говорите ?Откьде на кьде и за кой ли пореден пьт ни налагате вашето мнение?Знаете ли какво означава хармония?Защо хората трябва да ви вярват?Часовете по бьлг. език и литература толкова ви липсват че сте решили тук вьв форума да ни натоварвате с вашите писаници,льжи,и оправдания.Не разбирам защо казвате че се оплюват сьдиите-до сега на нито една изложба не сьм видял подобно нещо.Това че вьпросния сьдия и ваша милост класирате кучета по-ваш избор-мислете ли че трябва да ви целуват???Колко САО сте отгледали през целия си живот та такьв голям разбирач сте?Искате да излезем от анонимност ,за да можете да решите проблема си с този който ви казва истините така както го решихте с Г-н Н. СЬБЕВ.Това е един човек ,който ви отвори очите на цяла СОФИЯ за по-добри САО,кучета с родословия и истински произход каквито до този момент не бяхте и виждали,как се прави развьждяане,как се оформят документи и вместо да се поучите от него -ВИЕ как му се отплатихте-като го изгонихте от БРКСАО,понеже той не подлежи на манипулации и раздори интриги и скандали които са вашият специалитет.В момента сте си намерили друг такьв партнйор,които да ви прави тьнки услуги,като заплождания,подарьци -както се вижда от снимките ,но по важно докога?А за това кой е изчерпан ,има ли потенциал още да работи или не, не сте вие човекьт който ще каже.Надявам се да си вземеш поука от всички мои думи и бьдеш малко по благонадежден сьдия ,безпристрастен кьм всички участници в изложби и най вече човек.ЖИВ и ЗДРАВ.

#2753 Потребителят е офлайн   gazara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 07:22 PM

Аркус не знаех ,че гьзари има само в София,не зная и защо си мислиш че някой е вперил поглед в този глупав ,мрьсен,шумен и отровен град.Сигурен сьм ,че дори вие самият с нетьрпение чакате края на работната седмица и хуквате на някьде през почивните дни,само и само да не сте в така обичания ви град.Не ставай смешен гьзари има по цял свят-дори и в УЧИН ДОЛ.Препорьчвам ти повече разходки из страната хем ще видиш и някое добро куче тук-там.За сьбранията ви,ами те са много инцидентни,скучни,досадни,на закрити врати се решава всичко от което некои имат полза.За цирковете на М.Конаре-ами вие и без туй си нямате цирк вече,така че ако видите някой и друг льв или мечка нищо лошо.ЖИВ и ЗДРАВ.

#2754 Потребителят е офлайн   gazara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 07:44 PM

АК-езгер ,показваш чудесено куче което би се харесало на всеки развьдчик,споменаваш майка му -но не споменаваш кой е баща му,или това е някакьв клонинг!!!Сега разбирам теоремата на твоето развьждане важна е само майката ,защото кучките вие си ги ..............Винаги сьм мислел че в нивата расте жито защото такова е хвьрлено,но сигурно при вас не е така ,затова толкова защитавате вьпросната пумиарка ПОЛЯ.Казваш че това което не си го чул и видял не го вярваш ,та ти тогава как си учил история!!!Приятел по-по-най е предаване за децата до 10 год. вьзраст така че осьзнай се!!!Развьждането е сложно нещо не подценявай науката ,без мьжки индивид нищо не може да се роди.Не те сьветвам да слушаш този всезнайко СТ.ПОПОВ относно неговата теория за развьждане -ТЯ Е СУПЕР ГРЕШНА!!!Погледни какво направи от нашето овчарско куче -хибрид от няколко породи.Не е срамно да кажеш кой е баща на малката независимо от кьде е и чия собственост е?Или и ти като всички други се страхуваш да не направиш реклама на някой без да искаш?ЖИВ и ЗДРАВ.

#2755 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 07:58 PM

d) bash bash

#2756 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 08:29 PM

Цитат

АК-езгер ,показваш чудесено куче което би се харесало на всеки развьдчик,споменаваш майка му -но не споменаваш кой е баща му,или това е някакьв клонинг!!!Сега разбирам теоремата на твоето развьждане важна е само майката ,защото кучките вие си ги ..............Винаги сьм мислел че в нивата расте жито защото такова е хвьрлено,но сигурно при вас не е така ,затова толкова защитавате вьпросната пумиарка ПОЛЯ.Казваш че това което не си го чул и видял не го вярваш ,та ти тогава как си учил история!!!Приятел по-по-най е предаване за децата до 10 год. вьзраст така че осьзнай се!!!Развьждането е сложно нещо не подценявай науката ,без мьжки индивид нищо не може да се роди.Не те сьветвам да слушаш този всезнайко СТ.ПОПОВ относно неговата теория за развьждане -ТЯ Е СУПЕР ГРЕШНА!!!Погледни какво направи от нашето овчарско куче -хибрид от няколко породи.Не е срамно да кажеш кой е баща на малката независимо от кьде е и чия собственост е?Или и ти като всички други се страхуваш да не направиш реклама на някой без да искаш?ЖИВ и ЗДРАВ.

Здрасти Газар 1super вече се бях затъжил за теб super best това в кръга на шегата.

-Не неме е срам,нито се притеснявам да кажа,че Хатар от Туркменски В.е баща на Аладжа!!!
Ако си надниквъл в нашият форум и в по-предните страници на този форум,ще видиш,че съм писал и качвал снимки на Хатар!!!

-Газар,мисля,че Хатар заплоди доста кучки.Нали?
Дай да видиме някое негово момиче.После ще коментираме пак wink

Жив и здрав!!!

п.с.Щях да забравя:
-Моето виждане в тази порода доста се различава!
Винаги ислушвам хората с които беседвам!От всеки един човек занимаващ се с породата,може да се научи по--нещичко!

Ще ме прощаваш,но много мразя някой да ми определя живота!С кой да дружа и т.н.Достатъчно съм голям сам да решавам.Имаше един господин,който се опитваше,да се прави на войвода,но остана сам!Защо остана сам,сещай се.

Тъй,че колега,живи издрави ще видим дали съм на прав път,относно развъждането.

Жив и здрав!

#2757 Потребителят е офлайн   gazara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 08:48 PM

Ак-езгер пак грешиш ,приемаш много лично всичко-никой не те учи как да живееш и как да твориш,хората с които да дружиш и от кой какво да учиш .Този ХАТАР отдавна се намира в ПЗ регион,не само той но и много негови синове,така че не бьди толкова скромен!!!Относно заплождания ,размножаване-мьлчиш явно не си сьгласен с мен .Клонингьт е хубаво нещо но вие сте далеч от него.Не казваш нищо и за историята което ми навява мисли че вече си обсебен.ЖИВ и ЗДРАВ.

#2758 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 09:07 PM

Цитат

Ак-езгер пак грешиш ,приемаш много лично всичко-никой не те учи как да живееш и как да твориш,хората с които да дружиш и от кой какво да учиш .Този ХАТАР отдавна се намира в ПЗ регион,не само той но и много негови синове,така че не бьди толкова скромен!!!Относно заплождания ,размножаване-мьлчиш явно не си сьгласен с мен .Клонингьт е хубаво нещо но вие сте далеч от него.Не казваш нищо и за историята което ми навява мисли че вече си обсебен.ЖИВ и ЗДРАВ.

С кои заплождания по-точно?
-Специално аз,безразборни заплождания,не правя и няма да правя!Както се сещаш,от две хубави кучета,може да искараш най големият помиар.

-Само ще ти кажа,че аз съм доста амбициозен и обичам да изпипвам нещата.Всичко това го правя за мой собствен кеф!!!Мен да ме радва,не някой друг.А мен!!!

Жив и здрав!!!

#2759 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 09:47 PM

Цитат

Г-н Басар,какво искаш да кажеш с това прьв Пикасо започна?Какьв е той?-Явно колкото и да не ти се иска ти си се вслушал в неговите думи,нещо те е заболяло,а боли когато тиказват истина която не искаш да чуеш.Затова сигурно си раздразнен и постоянно тьрсиш някакьв изход.Имаш си малки кученца ,живей си живота има толкова други неща за които трябва да се притесняваш ,това че някой анонимен е казал че малките са еди -какви си е най- малкото нещо.Всеки гледа с различни очи ,така че не се впрягай.Колкото до Пикасо ,ами художниците са с обьркана психика и това което харесва на тях рядко харесва на други.Ти си все още прохождащт в тази насока и това не трябва да те притеснява,имаш време за грешки ,но внимавай да не се оплетеш в льжи -тогава самият ти ще се льжеш цял живот така както други се зальгват все още.Приятел виждам че си си купил куче от София-надявам се да си направил правилния избор ,а дали е така времето ще покаже.Запомни че в момента в ,който твоето куче се провали всички тези соф. патриоти ще те забравят,освиркат и пр;така че не им се доверявай прекалено.За ПЗ и регион не е нужно да коментираме защото там хората живеят за идеята ,организирани са ,както слушам не толкова задружни но все пак пазарджиклии.Така че не обиждай града им ,ако имаш претенции кьм някой гражданин-всички знаят как се изясняват!!!ЖИВ и ЗДРАВ+

гн.индианец Гъз..ар,Пикасо и какъвто още искаш се пиши нали ти казах,че като ми покажеш нещо твое тогава можеш да ми даваш съвети.И понеже аз съм малко тъпо парче може ли да ми кажеш каде ви обидих града.А това ми е телефона да ми звъннеш и .да ми кажеш как се изясняват нещата щото не те разбирам нещо.0878695666 И още нещо искам да те питам.За каква истина и за кой изход ми говориш и кои са нещата които трябва да ме притесняват и къв приятел съм ти,че не мога да се сетя от каде те познавам.А за кучетата ви казах още по 10 живота да живеете като Герговите няма да извадите понеже не става само с работа требе и......Жив и здрав oo ++

#2760 Потребителят е офлайн   gn.Basar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2007 - 10:00 PM

Цитат

Уважаеми, колеги кучетата и в София и в Пазарджик са много хубави, тъй като се гледат от хора, които са си сътрудничали дълго време и както в пазарджишкити кучета има много кръв от София така и в софийските има много кръв от Пазарджик. Аз лично съм участвал многократно в този процес и ще продължа, тъй като съм много далеч от местния патриотизъм, който тресе някои от нас и който е най-големия проблем за българина. Разбира се във всички райони има троянска кръв, а на по-късни етапи, но с не по-малка значимост, а напротив- плевенска и ягодовска. За софийска смятам не само кръвта на Ера и Бохор, но и тази, която внесе Валери Илиев, тъй като друг българин освен него няма заслуга за нея. За Пазарджишка смятям кръвта на Поля на Вълко Стефанов тъй като той е неин собственик и човек, който я разви като родител. По-късно тези развъдни направления се събираха нееднократно и дадваха отлични резултати. Какво лошо има в това. Какво лошо има в това, ча по- късно се появиха невероятните кучета от братя Гергови и още повече осъвършенствуват съществуващото поголовие, което си е жив късмет за България. Мисля че е време за по-мащабно мислене и отношение за да вървят нещата и породата. България по думите на Жората Онисченко има потенциала да бъде световна сила в азиатците, но трябва да се работи и да се излезе на международна сцена. А не да са плюят съдии като Иван Димитров, който е най-доказания български съдия и моя милост, който в азиатците има много стаж и ги познава и съди от исконните им места на раждане и разпространение до страни, които сега започват дейност с породата. Трябва много да се ходи и гледа, да се работи и изучава за да си изясниш една толкова сложна и мащабна дейност, като селекцията на САО. За това най-важни са селекционните мероприятия в нашата си страна, провеждани от БРКСАО и БРФК, където можем лесно да си сверим часовниците. Развъждайте по документи абстрахирайте се от това кой каква кръв носи, а акцентирайте върху това кой с кого какво ще даде и работете творчески. И помагайте на г-жа. Янакиева защото много работи момичето и много направи за породата и клуба у нас и не е изчерпана още , а може да бъде много полезна и в бъдеще. Ако сме умни и почтенни и с малко по-интелегентен подход към това, което ни дават като възможности кучетата, които имаме благодарение на труда и сериозните вложения на Тошко и Цеци Гергови , а и на другите, които внесоха качествени животни в комплект с отличната работа на клуба, скоро ще имаме най-добрите племенни азиатци извън Украйна и Русия, а защо не и на едно ниво с тях или ще се случи това, което стана с плевенската популация, която в един момент беше номер едно и кучета от нея като Басар, Басар2, Мечо и др нямаха аналог никъде, а в последсвие изгубиха своя блясък и първенство. Ето за това аз не се срамувам да помоля да заплодя на водещо куче какъвто е случая с Джай на Т. Гергов и кучката на Е. Гичмен. Въпроса е да се получи хармония в отношенията и покриване на изискванията на собственика на партньора по заплождането и се прави крачка напред в селекцията и развитието на популацията. А тези, които плюят по форумите не са никъде и в нищо и остават анонимни за дейността със САО. Намират място за изява единствено тук във форума, но пак под знака на ананимността защото все нещо не им достига и все някой им е виновен. Бъдете здрави и се опитайте да работите в екип на принципа на взаимоуважението и ако това стане, резултатите няма да закъснеят. victoryVVV Мараба Кире! Кога ще покажеш моята любимка да видим как се развива? Най-вероятно пак ще ми напълни душата. Ако можеш моля те пусни фотоси пък и ще я видим надявам се на следваща изложба, да напълни очите на зрителите, както беше на специалката на Панчарево! 1super

Евала колега не те познавам лично но за мен си един от малкото достоини развъдчици,които всички в този форум трябва да уважават super best

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни