Средноазиатска овчарка
Публикувано: 06 October 2007 - 12:00 AM
Цитат
млад шампион сред САО в България ? ? ? ? ?
http://dog.bg/forum/...c,9718.165.html
Благодаря ти Тишо!Дочаках даго видя тоз юнак.Батко как се справи с хендлерството? :D
-Пораснал е тоя жълтур ;DТи понеже си доста в час,колко е висок според теб Арлан-Първанов :D
Публикувано: 06 October 2007 - 12:05 AM
но според мен е някъде около 74 - 75 см !!!!!
Като за пръв път "Бат Наско" се справи доста добре...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 06 October 2007 - 12:17 AM
Цитат
но според мен е някъде около 74 - 75 см !!!!!
Като за пръв път "Бат Наско" се справи доста добре...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Браво на батко :D ценя твоята компетентност!Гледам г-на Дартанян :D се е включил с някой и друг ред.Обяснява нещо на хората за САО и Алабай ;D
-А,Арланката ще го видим след година.Последният път,ми хареса като го видях,но сам знаеш,че на живо е друго да видиш.Много ми допада сестричката Арга,също и братчето му Акбай.
Публикувано: 06 October 2007 - 12:30 AM
Публикувано: 06 October 2007 - 11:20 AM
YURGASH Alu + ERKIN Marten BG (NUR BEK + SULKERA Alu Crimea)
е повече от успешна и смело мога да заявя, че всички кученца от тази
връзка са със перфектен характер и много добри екстериорни заложби !!!!!
Те са инбредни на:
YURGASH Alu = ТIMURLENG Alu - 1/3, RAHMET - 2/4, KANDZHIK Alu - 2/4 ..........
Публикувано: 06 October 2007 - 08:19 PM
Цитат
Ako tova koeto se vigda na snimkata e vyarno,che kuchenceto e sas sini ochi, ne e ot nikoya poroda,a prosto e domashen liubimec.
Izvihyavam se za latinicata,no v Franciya nyamam kirilica.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 06 October 2007 - 08:45 PM
Цитат
YURGASH Alu + ERKIN Marten BG (NUR BEK + SULKERA Alu Crimea)
е повече от успешна и смело мога да заявя, че всички кученца от тази
връзка са със перфектен характер и много добри екстериорни заложби !!!!!
Те са инбредни на:
YURGASH Alu = ТIMURLENG Alu - 1/3, RAHMET - 2/4, KANDZHIK Alu - 2/4 ..........
Тишо,нали споменах,че ценя твоето компетентно мнение?!?!Не случайно съм го споменал!!!
Жив и здрав братле!
Публикувано: 07 October 2007 - 01:35 PM
Публикувано: 07 October 2007 - 01:51 PM

На кучето не му трябват скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. То не се интересува дали си богат или беден, хитър или прост, умен или глупав. Дай му сърцето си и то ще ти даде неговото. За колко хора можете да кажете това? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате специални? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате изключителни?
Публикувано: 07 October 2007 - 02:47 PM
Цитат
С риск да понеса негативите,но ще си кажа мнението.
-Това пале,няма нищо общо с породата САО!
Публикувано: 07 October 2007 - 04:51 PM
Цитат
Пиши още две фенки в списъка! ;)
Публикувано: 07 October 2007 - 05:57 PM

На кучето не му трябват скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. То не се интересува дали си богат или беден, хитър или прост, умен или глупав. Дай му сърцето си и то ще ти даде неговото. За колко хора можете да кажете това? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате специални? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате изключителни?
Публикувано: 07 October 2007 - 10:24 PM
Цитат
Силвия Петрова,кученцето на снимката,по-нищо неприлича на САО!Глава,очи,лапи,козина и т.н.Всичките тези неща изброени от мен,са нетипични за породата!
-Ако желаеш да научиш повече за породата,първо прочети стандарта.Можеш да го намериш във всеки един сайт за САО.Също така,има и доста статий и т.н.за породата,но първо направи това което ти казвам и сама ще разбереш,дали това кученце отговаря на описанието в стандарта.
Публикувано: 08 October 2007 - 08:03 AM
Цитат
Цитат
Силвия Петрова,кученцето на снимката,по-нищо неприлича на САО!Глава,очи,лапи,козина и т.н.Всичките тези неща изброени от мен,са нетипични за породата!
-Ако желаеш да научиш повече за породата,първо прочети стандарта.Можеш да го намериш във всеки един сайт за САО.Също така,има и доста статий и т.н.за породата,но първо направи това което ти казвам и сама ще разбереш,дали това кученце отговаря на описанието в стандарта.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +