Средноазиатска овчарка
Публикувано: 01 August 2006 - 03:44 PM
Бо,това куче от снимката е собственост на г-н Драганов и е син на Селим.Не знам твойта кучка от кой Селим е,баща или син!Аз познавам 'Селим баща' и собственикът му,приятели сме и ще му поискам родославието-сигурен съм че има,стига кучката ти да му е дъщеря.
Публикувано: 01 August 2006 - 04:54 PM
Arkus , ти не четеш докрай - няма как Карла да е от Селим - син (както разбирам - на снимката) , след като е родена на същата дата и година като него b) ... !
А за родословието - обясни на човека това , което съм написал по-горе ... Ако се засекат част от "параметрите" , нещата ще станат по-ясни !
Предварително благодаря !
Поздрави !
А за родословието - обясни на човека това , което съм написал по-горе ... Ако се засекат част от "параметрите" , нещата ще станат по-ясни !
Предварително благодаря !
Поздрави !
Публикувано: 01 August 2006 - 05:01 PM
Direwolf , погледни в :
http://moloss.com/breeds/stuvx/s007
В края на отворената страница има две малки САО с уши и опашки !!
http://moloss.com/breeds/stuvx/s007
В края на отворената страница има две малки САО с уши и опашки !!
Публикувано: 01 August 2006 - 10:12 PM
Бо,когато стана въпрос в един друг форум в който и ти участваше,за въпросното куче- Селим на Митко Драганов,инфото беше,че Селим е на 7год.,последно;на колко год.е този Селим?Ти откъде знаеш че е роден 2005г.?Ако си сигурен в това,значи са брат и сестра.В такъв случай,поискай родословието от собственикът на Селим,не вярвам да ти откаже,но ти прочети малко по-внимателно моят пост и ще вникнеш в нещата.
Публикувано: 02 August 2006 - 06:13 PM
Да, og напълно си прав, първия ми пост бе :
Така че изявления от рода нежелан са неприемливи, пишете за кучета, не за хора и техните проблеми.
Цитат
Всеки има право на мнение, както и на неговата си аргументирана защита, ЗАащо да не си споделяме сходните проблеми относно отглеждането на "САО".
Така че изявления от рода нежелан са неприемливи, пишете за кучета, не за хора и техните проблеми.
Публикувано: 02 August 2006 - 06:29 PM
Цитат
примерно бихте ли одобрили жена 53-4кг да води някоя огромна порода с тегло 60-70+?
или мъж с малко тегло, все тая?
или мъж с малко тегло, все тая?
моето лично тегло е с 6 кг повече от това на песа, има случаи когато ме сваля от раз.
Аз сам поел отговорност и я нося заедно с последствията , но не знам дали си давате сметка какво е да се води азиатеца , много лесно може да го привърже да се държи като коте, ама няма да е от тава порода защотото му се променя характера.
Публикувано: 02 August 2006 - 10:47 PM
Дог.
Тук не става въпрос,за огромни кучета.Тук става въпрос,за породата САО.
Сигурен съм на 100%,че куче между 50 и 70кг.от породата САО реше ли да тръгне,
тези девойки,да не им цитирам имената няма да одържът песа!
Та ако щете до утре да ме обеждавате,връзка куче стопанин,и послушание!
Говориме за САО не за друга порода куче! ;)
Тук не става въпрос,за огромни кучета.Тук става въпрос,за породата САО.
Сигурен съм на 100%,че куче между 50 и 70кг.от породата САО реше ли да тръгне,
тези девойки,да не им цитирам имената няма да одържът песа!
Та ако щете до утре да ме обеждавате,връзка куче стопанин,и послушание!
Говориме за САО не за друга порода куче! ;)
Публикувано: 02 August 2006 - 11:42 PM
Сигурен съм, че ако Даг реши да тръгне, няма да го удържиш 1super
Не става дума за това. Едно куче е трудно за удържане в смисъла, който влагаш. Независимо дали е азиат или кавказец или друго куче от овчарските породи. Виждал съм мъж как ляга в опита си да спре куче самоед ... въпроса е да можеш да предвидиш ситуацията, да прецениш правилно и да знаеш какво можеш да очакваш от кучето си. Не зная .. примерно хендлерката на Юзбаш е 40 килограма, а кучето бе абсолютно контролируемо в ръцете и при наличието на още поне 20 кучета от породата на разстояние 2 метра от него.
Въпрос и на преценка на кучето - трябва ли да тръгва или не. Тръгне ли - трудно би удържал азиат, пък ако ще и Катошоу да си b)
Не става дума за това. Едно куче е трудно за удържане в смисъла, който влагаш. Независимо дали е азиат или кавказец или друго куче от овчарските породи. Виждал съм мъж как ляга в опита си да спре куче самоед ... въпроса е да можеш да предвидиш ситуацията, да прецениш правилно и да знаеш какво можеш да очакваш от кучето си. Не зная .. примерно хендлерката на Юзбаш е 40 килограма, а кучето бе абсолютно контролируемо в ръцете и при наличието на още поне 20 кучета от породата на разстояние 2 метра от него.
Въпрос и на преценка на кучето - трябва ли да тръгва или не. Тръгне ли - трудно би удържал азиат, пък ако ще и Катошоу да си b)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +