Средноазиатска овчарка
Публикувано: 31 December 2007 - 04:42 PM
Показвайте си майсторлъка във фотографията но за майсторлъка в селекцията ви говорят всички, които са били в М. Конаре и там вашата "СИНЯ" кръв така се е проявила пред някакво бяло малоконарско кутре, че хората са изпаднали в умиление към вас и синята ви кръвчица!!! А колкото до мен не преживявайте много аз съм в отлично здраве и настроение и никога не съм бил по пиенето, което е известен факт. Лошото е когато някой е пиян и без да е употребил алкохол и такива явно се появяват във форума, колкото и да се опитват да се крият като мишоци зад никове и да бягат от прекия контакт.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 31 December 2007 - 04:47 PM
Попоф,виждам как пишеш че всичко с което си се снимал е твое и заплодено от теб.Недей така ,малки четат тук.Снимай се с някое магаренце:))
;D
;D
Публикувано: 31 December 2007 - 06:27 PM
Цитат
Стефчо-този също беше на М.К.Защо тогава мълчахте?????????????Хайде да не говорим за селекции.Знаем се ;)
Не мога да се съглася, че се "знаете".
Или поне, че бай Цефака знае селекцията на г-н Събев. Твърди го, ама "на празно", дет има една приказка. Колко произведени от МАРТЕН БГ кучета е видял наживо, в колко различни ситуации е видял тези екземпляри? Кое му дава право въобще да коментира селекция, за която нищо не знае? Някаква миша злобичка.. ;D
Ама нека потропа още малко с г... си! Такова настроение ми образува, че не мога да го опиша! ;D ;D ;D

Вълк вълка не хапе.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +