Цитат
Цитат
Цитат
Дай да не си говориме за рингове,че пропътувахме половин България да ви уважиме а вие ни отказахте ;)
Благодарим ви за това че сте ни оважили оценяваме го.Никого несме върнали когато е искал във подходящ момент смисал когато е искал някого на първа ролка да пуснеме а не от както вече сме пускали говоря общо не специално,а специално за тебе неразбирам за какво несме те оважили несе сещам ще се радвам да ми кажеш.Понеже ти лично на мене неси ми казал нищо друго освен че ме поздрави от кадето и аз ,това е!Пък и когато човек иска специално със на някого да си тества кучето той се оговаря предварително за да е сигурен че няма да му откажат чрез оговорка другия човек няма да си пуска със друго кучето за да бъде свободен за тебе.Мисля че принципно това е начина.
Ако наистина не си спомняш попитай Соки дано той има по добра памет,понеже първо него го пратихме и той каза,че сте отказали а след това лично брат ми говори с Бързев(баща)и той му каза,че сме се обадили много късно,което за мен е много несериозен отговор!!!Незнам само на кой доказахте,че Барбоса е добър понеже аз лично не видях никаква съпротива от страна на Зарп в което не виждам нищо смешно.И тъй,като и Акело не се измори първия път не виждам причина за отказ за втори тест.Ама нали я знаеш тая "по добре пръви у село отколкото последни у градо"Живи и здрави бъдете и ако искате заповядайте,мен не ме канете вече понеже това дърво втори път няма да го ям-Единия въобще не се появи,а иначе цяла седмица устата не си затвори,а пък другия за когото мислех,че е сериозен се престори на изморен :rolleyes:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +