Средноазиатска овчарка
Публикувано: 30 August 2006 - 09:44 AM
Публикувано: 30 August 2006 - 01:04 PM
Цитат
Благодаря ти много за отговора..всъщност за мен няма никаво..ама никакво значение каква ще се окаже тя.И най-глемия помияр да е за мен си е най-красива:)))нали си е моя:))и наистина мерси за отговора:)

Публикувано: 31 August 2006 - 09:03 PM
Сладур я дай инфо за тия срещи, къде ги правите и как да се включиме и ние . d) , да не са при пажа на барон Мюн Хаузен, щото то си беше моя идейка..
Диди Аз не те познавам и не ме интересуваш, смешен ми е барон Мюн Хаузен, ако ти искаш да му поемаш негативите, това си е твой проблем, Разкажи ни как работи твойта песка при апортировка или работа по следа, все пак не се връзваш по стълбовете на парковете, значи владееш отлично положението..
Публикувах няколко снимки никой от собствениците не се залитна да каже е това куче е мое /или от мойте/ ...... или, че не прилича на Сао
Та така Аркус
Проблема Ви е, че не можете да осъзнаете, че песа няма никога да влезе в периметъра на това което налагате със сила . Никой не осъзнава че трябва да търси "Хибридно поведение" за да се създаде що годе синхрон, та ......
Прикачени файлове
-
P3060042222.jpg (37.59K)
Брой сваляния: 218
Публикувано: 31 August 2006 - 09:10 PM
Прикачени файлове
-
P3060042aaaaaaa.jpg (418.09K)
Брой сваляния: 217
Публикувано: 02 September 2006 - 08:13 PM
за Азиата е много написано че е пес който взима самостоятелно решение за опазване на повереното му какквото и да е то.
Ако го оставим да се развива с гена заложен в него ще стане страшно в градски условия...
за Хибридното поведение имах впредвид, че всеки стопанин живеещ в урбанизирано място, трябва да подходи с разбиране към песа и неговите генетични заложби, ..... не може да го пребиваш защото лае по кучета и хора и иска да ги яде, няма и смисъл като те види да се напикава, просто всички които гледат тази порода в големите градове и трябва специално да си дадат ясна сметка какво влачат на повода /или какво ги влачи.... l) /.
Иначе казано познавайки особеностите на породата трябва да решиш гатанката как хем да не му счупиш характера на песа и да не рушиш спокйствието на останалите - Хибридно поведение за стопанина .ако има акъл де да си даде сметка за какво иде реч пак подчертавам става дума за градски условия
Публикувано: 04 September 2006 - 05:28 AM
Публикувано: 04 September 2006 - 09:29 PM
Какво ще стане с него един господ знае, ще видим
Един познат зимата каза на жена ми , като искаш "нежно" гледай си булонка
Това което от доста време си пиша е че породата има проблем в големия град и всеки който се опитва да го оспорва, нека да даде инфо за това къде, как и кога си разхожда Азиатеца, а и на колко човечеца къса нервите bravoS
Публикувано: 07 September 2006 - 12:31 AM
Публикувано: 07 September 2006 - 02:12 PM
Съобщение от БРКСАО
В клуба има изготвени и невзети родословия:Марта,Кали,Ир кан,5бр."House of Barzev",Импера,Зарп,Кема,Джуда
1бр.Шампионски сертификат
Честито на И.Джунев,Х.Костадинов и С.Бързев и Т.Гергов за хубавите кучета
На тези които ще участват на изложбата 09.09.06-Успех,ще се видим там
Arkus специално ще бъде изведен за грамота и медал/по възможност златен/ super best
Публикувано: 07 September 2006 - 08:19 PM
Акело дай инфо за кучето има един пост
Цитат
Дай повече инфо,за Басар.Твой ли е?От кой питомник,кои родители,нещо от сорта.
Цитат
това го отминаваме, защото само Аю Дак е представен от Сладура тук в този форум или /тема/, няма представени кучета --- няма обсъждане, Сори булка l)
Подобре дай инфо как да заведа /ходещия в реката/ и брат му на изложба, като нямат родословия............, или да ги завлеча там и да питам съдията за групата "кво е това куче бре......... cheers 88 88
Публикувано: 07 September 2006 - 10:37 PM
Та в тоя ред на мисли,искам да попитам,кой е отговорник по развъдната дейност?
Щот доколкото знам,отговорничката,подаде оставка.И бяха избрани трима доколкото не ме лъже паметта.
п.с.извинявам се, че пак задълбавам тази тема,ама ми е любопитно.
п.с.Аркус,добре написано. 1super
Публикувано: 08 September 2006 - 08:58 PM
Публикувано: 08 September 2006 - 10:25 PM
Много мислиш. Има един дето му викат некакъв си Смит или нещо от тоя род, та сега той е баш развъждача.
Та така от трима като махнеш двама остава един и се пее стара песен.
Паметта на някой хора е скъсена, та ще припомня Общото събрание проведено на връх великден 2006 г, взе някой решения та макар и странни за "некои"- да се създаде комисия по развъдна дейност към клуба, на родословието трябва да се постави номера на протокола с който е актирано кучилото от комисията. За неграмотните на разбираем език -общото събрание е Висшия орган който определя съответните насоки и правила за развитие на клуба.
Така че всички родословия издадени на кучета родени след 22.04.06 г. са просто "вервайте" фалшиви.
Е сега дано съм ти задоволил любопитството bravoS
Публикувано: 08 September 2006 - 11:03 PM
Аз обаче се надявах,някой от началниците на клуба,да ми даде отговор. l)
Щот на събранието се плюха,сега се поздравяват.Това немога да го проумея. bl)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +