Средноазиатска овчарка
Публикувано: 14 March 2008 - 02:19 AM
Цитат
.http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=8607.0;attach=79497;image
Какво трябва точно да видим на тази снимка :zaek:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 March 2008 - 09:11 AM
Цитат
Виж сега Стефане Попов,всички отдавна знаят че си хроничен лъжец.Никой от сериозните развъдчици на породата не взема предвид мнението ти,нито на другарите ти по маса,когато става въпрос за селекция.Нямате с другарите си по маса нито един резултат,хвалите се на гърба на други развъдчици.
Тоест - ти си никой за породата.Става само да плашиш момиченцата тук.Засрами се.
Хайде спри да се криеш зад разни частни организации,щото и там си като Каишков,само служиш предано...
хайде,пак пусни някоя генетична измислица,като например .."цвета на БОК е козметичен признак" ;D ;D Пък нека Лайката те подкрепи.
;D
Тоест - ти си никой за породата.Става само да плашиш момиченцата тук.Засрами се.
Хайде спри да се криеш зад разни частни организации,щото и там си като Каишков,само служиш предано...
хайде,пак пусни някоя генетична измислица,като например .."цвета на БОК е козметичен признак" ;D ;D Пък нека Лайката те подкрепи.
;D

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 March 2008 - 09:20 AM
Цитат
Привет на всички.Искам да ви попитам с каква храна е по-добре да се храни кучо -гранули или готвено ,или пък и двете.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 March 2008 - 09:31 AM
Цитат
Виж сега Стефане Попов,всички отдавна знаят че си хроничен лъжец.Никой от сериозните развъдчици на породата не взема предвид мнението ти,нито на другарите ти по маса,когато става въпрос за селекция.Нямате с другарите си по маса нито един резултат,хвалите се на гърба на други развъдчици.
;D
;D

Публикувано: 14 March 2008 - 11:14 AM
;D Виж сега,Стефчо,всички знаят че си хроничен лъжец.Това е.
;D
;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +