Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#3961 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 March 2008 - 02:19 AM

Цитат

.http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=8607.0;attach=79497;image

Какво трябва точно да видим на тази снимка  :zaek:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3962 Потребителят е офлайн   rumen6425 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 March 2008 - 08:38 AM

Привет на всички.Искам да ви попитам с каква храна е по-добре да се храни кучо -гранули или готвено ,или пък и двете.

#3963 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 09:11 AM

Цитат

Виж сега Стефане Попов,всички отдавна знаят че си хроничен лъжец.Никой от сериозните развъдчици на породата не взема предвид мнението ти,нито на другарите ти по маса,когато става въпрос за селекция.Нямате с другарите си по маса нито един резултат,хвалите се на гърба на други развъдчици.
Тоест - ти си никой за породата.Става само да плашиш момиченцата тук.Засрами се.
Хайде спри да се криеш зад разни частни организации,щото и там си като Каишков,само служиш предано...
хайде,пак пусни някоя генетична измислица,като например .."цвета на БОК е козметичен признак"  ;D ;D Пък нека Лайката те подкрепи.
;D
   Николайчо, що ти е крив не само космоса ами не знам какво вече? Теб те няма никъде, ама никъде и то по твоя собствена вина и сега те гризе от вътре. Нито БРФК, нито БРКСАО, нито FCI са частни организации, а напротив : те са съдебно регистрирани сдружения с нестопанска цел в обществена полза, а не както някой искаше в частна!!! Пък за това че се крия си дрънкаш поредните смехории драги ми СМЕХУРКО. Аз присъствам на всички мероприятия организирани от гореупоменатите организации, на които мога и това е почти винаги-и като служебно лице и като участник и никога от нищо и зад нищо не съм се крил. Така беше и с теб, докъто точно теб не те хвана шубето, защото на всички е ясно че ти си си голям шубелия. Появяваш се само в нета и никъде другаде защото навсякъде стана за кашмер! Яд те е на мен! Защо бе джанъм?!!! Защото кри с месеци трудовата книжка на една жена, от която имаше толкова файда и лъга и нея и мен с месеци, а накрая като побеснях и влязох в офиса ти с тръбата, твойте служители бързо-бързо ми я дадоха, а ти пак се скри като мишок. Почна да правиш семинари и изложби и родословия и само започна и до там. Да ама тогава членуваше като всички нас. А сега къде си ? Правиш се на по- велик от Настрадин Ходжа ама не си . Алхимик няма да успееш да станеш както се опитваш, правейки от кучета с родословия на САО да получиш някакви туркменски алабаи измислени само в болното ти съзнание. Туркменска кръв има в тях, но никъде тя не е само такава, защото самите туркмени са внасяли много отдавна кръв от Афганистан и други съседни страни от Средна Азия! И най накрая за всички, които не ЗНАЯТ: Породата Средноазиатска овчарка е стабилизирана и регистрирана от държавата Русия в Международната киноложка организация! Ти Ники нали си голям русофил!!! Защо си против?  Цяла Русия работи по САО, а десет души, от които Ники и една две изгубени души, които е успял да манипулира се правят на откриватели. Да ама топлата вода е открита отдавна и ти Николайче няма как да си прескочиш сянката, която между другото колкото и ниско да е слънцето никак не е голяма. Ти си малко човече, което може да прави само разцепление прескачайки от цвят на цвят по хората и организациите като ПЧЕЛА създавайки алтернативи и разцепления, а не единение между сериозните и добронамерени развъдчици. Всичките ти приятелства траят по две-три години! Помисли само с колко народ се изпокара и то от най-значимите кинолози и радетели на САО. Точно за това търсиш под вола теле ама никой не те бръсне за СЛИВА и не ти е виновен че изпусна питомното пък сега търсиш да гониш дивото. Така както я караш на всички е ясно че ще хванеш "Михаля" за което отдавна те предупредих. По добре се откажи и не пречи на нас обикновенните но искренни любители да си се занимаваме със САО, а си ходи в твоя си форум, при твойте си алабаи, с твойте си сподвижници, които не могат да напълнят и един файтон. Защо все се вреш не мил не драг и неканен при нас. Нали знаеш че на нас и особенно на мен въобще не ни пука не само от теб но и въобще. Твойто мнение нищо не струва при положение че има мнения като тези най-напред на г-жа Мадлена Янакиева, Кольо Спасов, сем. Веселови, братя Гергови, Емо и Жоро от Батановци, г-н Хр. Костадинов и Кирето, Вълко Стефанов, Бранко Илиев, Симеон Янакиев и др. както и огромните групи от Банско, Пазарджик, София, Пловдив, Варна, Русе-където ти не си, Хасково, Перник и ред други. Интересува ме и мнението на хора като Леонид Моисеенко, Георгий Онисченко и много други известни имена в породата, към които ти неистово се стремиш да се наредиш, но не ти стига кудурета! А си и твърде егоцентричен и с болна амбиция за лидиране не подплатена с никакви качества. Бог да ти е на помощ!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#3964 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 09:20 AM

Цитат

Привет на всички.Искам да ви попитам с каква храна е по-добре да се храни кучо -гранули или готвено ,или пък и двете.
Високо качествените гранули са голям плюс и удобство, но е добре да се дават и кости и свежо месо, субпродукти, риба, зеленчуци, ориз, овесени ядки, яйца, млечни продукти и др. Това разбира се е мое лично мнение и не Ви го налагам, но аз лично съм поддръжник на разнообразното хранене. Поздрави!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#3965 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 09:31 AM

Цитат

Виж сега Стефане Попов,всички отдавна знаят че си хроничен лъжец.Никой от сериозните развъдчици на породата не взема предвид мнението ти,нито на другарите ти по маса,когато става въпрос за селекция.Нямате с другарите си по маса нито един резултат,хвалите се на гърба на други развъдчици.
Тоест - ти си никой за породата.Става само да плашиш момиченцата тук.Засрами се.
Хайде спри да се криеш зад разни частни организации,щото и там си като Каишков,само служиш предано...
хайде,пак пусни някоя генетична измислица,като например .."цвета на БОК е козметичен признак"  ;D ;D Пък нека Лайката те подкрепи.
;D
Николайче, не намесвай бате Иван защото помня как до неотдавна ходеше по него като лисица по коч...... А и поне уважение към трудът и годините на тоя човек трябва да имаш. Но на теб май това чувство ти е чуждичко и за това те изхвърлиха всички, от всякъде и сега навсякъде те сърби!
User's Signature

#3966 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 09:48 AM

Абе забелязвам че в тая тема пишеш повече отколкото в темата за БОК ;D ;D ;Dщо не станеш преседател и на клуба на азиатците ;D ;D ;D

#3967 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 10:44 AM

Нема  да  стане  тука нее  като  бок  няма  вече  БАЛЬЦИ

#3968 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 10:47 AM

.

#3969 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 11:14 AM

;D Виж сега,Стефчо,всички знаят че си хроничен лъжец.Това е.
;D

#3970 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 11:18 AM

бен  хур  по  едно  време  имаше  един  ЛАНЗЕР    какво  го  направи?????????// :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen:

#3971 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 11:44 AM

Зъбев,а ти си долен интригант без нищо мъжко в тебе!!!! :huh: :huh: :huh: :'( :'(

#3972 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 11:47 AM

Цитат

бен  хур  по  едно  време  имаше  един  ЛАНЗЕР    какво  го  направи?????????// :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen:

подарих го.И информирах данъчните да търсят от Стефчо 700 евро недекларирани приходи ,щото ми го продаде за БОК.Не протестирах за кучето,щото БОК явно е такава производна порода,ама оня авантаджия,поне да си плаща данъците. ;D
Той Стефан не е търговец,ама си прибра 700 евро от продажба на куче...

#3973 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 11:50 AM

Имал дал ;D ;D ;Dне е ли за 1 левче ;D ;D ;D

#3974 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 11:52 AM

Цитат

Цитат

подарих го.И информирах данъчните да търсят от Стефчо 700 евро недекларирани приходи ,щото ми го продаде за БОК.Не протестирах за кучето,щото БОК явно е такава производна порода,ама оня авантаджия,поне да си плаща данъците. ;D
Значи  сьм  се  обьркал  аз  мислех  че  е  ЛАНЗЕР :samoubiec:

#3975 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 12:25 PM

Цитат

Цитат

Високо качествените гранули са голям плюс и удобство, но е добре да се дават и кости и свежо месо, субпродукти, риба, зеленчуци, ориз, овесени ядки, яйца, млечни продукти и др. Това разбира се е мое лично мнение и не Ви го налагам, но аз лично съм поддръжник на разнообразното хранене. Поздрави!

Колко кучета сте отгледал през живота си? От първият до последния им час.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#3976 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 12:40 PM

А,пропуснах да потвърдя уплахата дето изживяли двете девойки в София,като влязл оня Пазарджишки ФСИ съдия с тръба в офиса да плаши девойките...
Тук поне не излъга ;D Ербап е на жени.А на мъже се дуе по Форуми...Лош човек ;)
Само това тогава го спаси да го подкара следствието...

#3977 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 12:43 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Значи  сьм  се  обьркал  аз  мислех  че  е  ЛАНЗЕР :samoubiec:

Не си се объркал.Ланзеер си беше.Елена Мычко го потвърди като го видя в двора ми..Учуди се че в БГ има и Ландзеери..Тя е олраунд съдия,също като чефи.Тогава и се обидих.Ама не съм бил прав ;D

#3978 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 01:19 PM

Цитат

Туркменска кръв има в тях, но никъде тя не е само такава, защото самите туркмени са внасяли много отдавна кръв от Афганистан и други съседни страни от Средна Азия!

Нещо май сте объркал посоките, или така ми се струва?
Запознавали са ме с доказателства за това, че хора от съседни на Туркменистан региони са си закупували, крали, вземали и прочее туркменистански кучета.

Надявам се вие да ме запознаете с доказателства, с които разполагате, по твърдението си.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#3979 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 01:33 PM

Мад Макс,прави ми впечатление,че непрекъснато сменяш наименованието на кучето,ту е туркменски алабай ту туркменистански.Мисля,че знаеш ,каква е разликата,защото колкото и да си опърничава аз мисля ,че си интелигентно момиче?.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#3980 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 01:36 PM

Туркмения, официално название Туркменистан (туркм. Türkmenistan), държава в Централна Азия.

Граничи с Афганистан и Иран на юг, Казахстан и Узбекистан на север, на запад с Каспийско море.
Присъединила се към Руската империя между 1865 и 1885 година. През 1924 г. става съюзническа република в СССР. Получава независимост след разпада на СССР.

User's Signature

Вълк вълка не хапе.

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена