Цитат
Виж сега Стефане Попов,всички отдавна знаят че си хроничен лъжец.Никой от сериозните развъдчици на породата не взема предвид мнението ти,нито на другарите ти по маса,когато става въпрос за селекция.Нямате с другарите си по маса нито един резултат,хвалите се на гърба на други развъдчици.
Тоест - ти си никой за породата.Става само да плашиш момиченцата тук.Засрами се.
Хайде спри да се криеш зад разни частни организации,щото и там си като Каишков,само служиш предано...
хайде,пак пусни някоя генетична измислица,като например .."цвета на БОК е козметичен признак" ;D ;D Пък нека Лайката те подкрепи.
;D
Николайчо, що ти е крив не само космоса ами не знам какво вече? Теб те няма никъде, ама никъде и то по твоя собствена вина и сега те гризе от вътре. Нито БРФК, нито БРКСАО, нито FCI са частни организации, а напротив : те са съдебно регистрирани сдружения с нестопанска цел в обществена полза, а не както някой искаше в частна!!! Пък за това че се крия си дрънкаш поредните смехории драги ми СМЕХУРКО. Аз присъствам на всички мероприятия организирани от гореупоменатите организации, на които мога и това е почти винаги-и като служебно лице и като участник и никога от нищо и зад нищо не съм се крил. Така беше и с теб, докъто точно теб не те хвана шубето, защото на всички е ясно че ти си си голям шубелия. Появяваш се само в нета и никъде другаде защото навсякъде стана за кашмер! Яд те е на мен! Защо бе джанъм?!!! Защото кри с месеци трудовата книжка на една жена, от която имаше толкова файда и лъга и нея и мен с месеци, а накрая като побеснях и влязох в офиса ти с тръбата, твойте служители бързо-бързо ми я дадоха, а ти пак се скри като мишок. Почна да правиш семинари и изложби и родословия и само започна и до там. Да ама тогава членуваше като всички нас. А сега къде си ? Правиш се на по- велик от Настрадин Ходжа ама не си . Алхимик няма да успееш да станеш както се опитваш, правейки от кучета с родословия на САО да получиш някакви туркменски алабаи измислени само в болното ти съзнание. Туркменска кръв има в тях, но никъде тя не е само такава, защото самите туркмени са внасяли много отдавна кръв от Афганистан и други съседни страни от Средна Азия! И най накрая за всички, които не ЗНАЯТ: Породата Средноазиатска овчарка е стабилизирана и регистрирана от държавата Русия в Международната киноложка организация! Ти Ники нали си голям русофил!!! Защо си против? Цяла Русия работи по САО, а десет души, от които Ники и една две изгубени души, които е успял да манипулира се правят на откриватели. Да ама топлата вода е открита отдавна и ти Николайче няма как да си прескочиш сянката, която между другото колкото и ниско да е слънцето никак не е голяма. Ти си малко човече, което може да прави само разцепление прескачайки от цвят на цвят по хората и организациите като ПЧЕЛА създавайки алтернативи и разцепления, а не единение между сериозните и добронамерени развъдчици. Всичките ти приятелства траят по две-три години! Помисли само с колко народ се изпокара и то от най-значимите кинолози и радетели на САО. Точно за това търсиш под вола теле ама никой не те бръсне за СЛИВА и не ти е виновен че изпусна питомното пък сега търсиш да гониш дивото. Така както я караш на всички е ясно че ще хванеш "Михаля" за което отдавна те предупредих. По добре се откажи и не пречи на нас обикновенните но искренни любители да си се занимаваме със САО, а си ходи в твоя си форум, при твойте си алабаи, с твойте си сподвижници, които не могат да напълнят и един файтон. Защо все се вреш не мил не драг и неканен при нас. Нали знаеш че на нас и особенно на мен въобще не ни пука не само от теб но и въобще. Твойто мнение нищо не струва при положение че има мнения като тези най-напред на г-жа Мадлена Янакиева, Кольо Спасов, сем. Веселови, братя Гергови, Емо и Жоро от Батановци, г-н Хр. Костадинов и Кирето, Вълко Стефанов, Бранко Илиев, Симеон Янакиев и др. както и огромните групи от Банско, Пазарджик, София, Пловдив, Варна, Русе-където ти не си, Хасково, Перник и ред други. Интересува ме и мнението на хора като Леонид Моисеенко, Георгий Онисченко и много други известни имена в породата, към които ти неистово се стремиш да се наредиш, но не ти стига кудурета! А си и твърде егоцентричен и с болна амбиция за лидиране не подплатена с никакви качества. Бог да ти е на помощ!