Средноазиатска овчарка
Публикувано: 15 March 2008 - 06:20 PM
Тая опера "Селска Чест" няма ли вече да свърши? Не ги ли продаде вече тези помияри? Толкова дилъри около теб...
Публикувано: 15 March 2008 - 06:21 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Dog.bg > Кинология > Породи > Кучета пазачи на стадата (Модератор: Laikata) > Тема: Средноазиатска овчарка
[glow=red,2,300]МОД, пак ли почиваш?[/glow]
[glow=red,2,300]МОД, пак ли почиваш?[/glow]
Нещо против мен ли имаш :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Защо ме занимаваш със себе си?
Че защо не ;D ;D ;D
Публикувано: 15 March 2008 - 06:26 PM
Цитат
Цитат
Нещо против мен ли имаш :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Защо ме занимаваш със себе си?
Цитат
Специално за любителите на АЛАБАЙ
Продавам два чистопородни алабай пройзводство на мартенбг,реколта 2005 ноември месец,брат и сестра от КАРА КЕЛЕ ХАК И ЗЕНА.
Продавам,не подарявам!В отлична кондиция и здраве!С родословия-едни от малкото мартенски кучета с родословия!
АКО ИМА ИНТЕРЕС,ПИШЕТЕ НА ЛИЧНИ!
Продавам два чистопородни алабай пройзводство на мартенбг,реколта 2005 ноември месец,брат и сестра от КАРА КЕЛЕ ХАК И ЗЕНА.
Продавам,не подарявам!В отлична кондиция и здраве!С родословия-едни от малкото мартенски кучета с родословия!
АКО ИМА ИНТЕРЕС,ПИШЕТЕ НА ЛИЧНИ!
Пр/о/Е/даваш две прекрасни САО..
Публикувано: 15 March 2008 - 06:33 PM
абе на попо фирмата .или развъдника "всичко по един лев" ли се казва? ;D

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 15 March 2008 - 08:36 PM
Още малко за свободното време.. :blink:
пс. Всеки, който пожелае, може да направи същото със свои снимки на адрес: http://www.photofun.od.ua/
пс. Всеки, който пожелае, може да направи същото със свои снимки на адрес: http://www.photofun.od.ua/

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 16 March 2008 - 12:11 AM
Цитат
МОЖЕ ЛИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА НАМЕРИМ ПОНЕ ЕДНА РАЗЛИКА
;D ;D ;DХахаха Леле как пък ти го роди главата ;D ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 16 March 2008 - 11:18 AM
Още малко синя кръв. Тюркменски аслани. ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +