Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#4221 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 March 2008 - 10:18 PM

И бензина да си го платиш  :'( Не е много - до 300 евро е.Но е в клубната дейност...

#4222 Потребителят е офлайн   MMM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 10:23 PM

Цитат

Не си прав МММ,изкривен си от злоба... ;D
Тъй като споменаваш имена,се предполага че си запознат с материята.По същество няма зададен въпрос.Ако се опиташ да си обясниш какво точно искаш,сам ще стигнеш до извода.Това се нарича УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ.

Надълго и нашироко в www.martenbg.com съм обяснил на какви изпити и по каква методика са подложени азиатците,как ги преминават,с какъв успех и прочие.Това по повод разни тестове.
Подобни,но много по леки имат в клуб Ротвайлер,по повод изпит за "управляемо градско куче".Неведнъж съм ги поздравявал за това,че не само имат желание,но и на практика проверяват и отсяват кучета с лабилна психика.

Още по времето когато по настояване на Пламен Чубуров моите кучета посещаваха изложби,натрупахме огромен актив от награди  в участия на международни,европейски и световни първенства.Може спокойно да се твърди че към момента няма друг развъдник  за азиатци в България с толкова много ФСИ титли на своите кучета.Мжеше и още да ходят по изложби,за ад ги виждат хората,но Мадлена Янакиева с консултациите на Стефан Попов се постараха това да не е възможно.Тук същ има много и неоспорими факти.Единия от тях е че не допуснаха два от най титулованите ми азиатеца на монопородката в Казичене през 2005 година,ей така без обяснения....
Приели са че развъждането е бизнес и мартенските азиатци им пречели,което си е абсолютно невярно.
Разяснителната работа,проведените семинари и издадени пособия за САО нямат аналог  в БГ,както и получените резултати.
Не желаех да изписвам горното,ама настояваш,драги ми............,добре е тогава публиката да научи истината за това.

Лесно е анонимно да злобееш .............................Хората преценяват къде е истината.
Хайде,гледкай си компютъра и се прави на кучкар по Форумите.
Със здраве,
Мартен БГ

МОД:ИМАШ ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОСТОЯННИ ОБИДИ!

Ееех г-н Събев,
Просто исках да разбера какво Ви дава право да наричате своите питомници "благородници",но прекалената самонадеяност и явна ненавист към хората даващи и мило и драго за своите любимци просто ви заслепява...
Отговор като за V клас!

#4223 Потребителят е офлайн   Вельо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 10:28 PM

Утре е крайният срок за записване по е-поща за ежегодната специализирана изложба на Клуба на руските породи в Белград -> Заявка за участие
Съдия ще е Ирина Швец - заместник председател на международния клуб САО и развъдчик на САО.
Има ли записани за участие САО, произведени или отгледани в България?

След изложбата ще има и тест на характер за тези които желаят. (За неразбралите "тест на характер" не означава кучешки бой със/без залагания, а охрана на периметър и задържане на фигурант)

#4224 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 10:45 PM

Цитат

И бензина да си го платиш  :'( Не е много - до 300 евро е.Но е в клубната дейност...
  АЗ БЕНЗИНА ВЕЧЕ СИ ТО ПЛАТИХ ЕДИН ПЪТ НЕ Е ПРОБЛЕМ И ЗА ВТОРИ ;)АМА КУЧЕ ЩЕ ИМАЛИ :blink:А КЛУБ ,МИ ТО НЯМА ТАКЪВ ;D ;D ;D

#4225 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 10:47 PM

4-та специализирана изложба на Български републикански клуб Средноазиатска овчарка-ранг С.А.С
съдия Полина Симич-международен експерт FCI-2ра породна група,Президент и основател на клуб "КО и САО",собственик на р-к"Ruski izvor"
със спец.участие на "HAPPY DOG"

19.04.2008г. гр.София,Панчарево м.Плажа-езерото        начало 11ч.
Заявки и записвания до 10.04.2008г.
тел.0888/25-05-38          02/866-60-23          brkcao@abv.bg
клас бебе-3до6м.
подррастващи-6-9м.
млади-9-18м.
интермедия/междинен/-15-24м.
открит-над 15м.
шампиони-над15м. /притежаващи сертификат/
ветерани-над8г.

клас млади,интерм.,открит,шампиони-20лв.
клас бебе,подрастващи,ветерани-10лв.
Без родословно свидетелство,куче няма да бъде допуснато до изложбата.
За експертна оценка е необходимо родословие регистрирано в Нац.регистър на БРФК/НР/
Организаторите на изложбата си запазват правото на промени.

#4226 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 10:55 PM

Цитат

Цитат

Не си прав МММ,изкривен си от злоба... ;D
Тъй като споменаваш имена,се предполага че си запознат с материята.По същество няма зададен въпрос.Ако се опиташ да си обясниш какво точно искаш,сам ще стигнеш до извода.Това се нарича УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ.

Надълго и нашироко в www.martenbg.com съм обяснил на какви изпити и по каква методика са подложени азиатците,как ги преминават,с какъв успех и прочие.Това по повод разни тестове.
Подобни,но много по леки имат в клуб Ротвайлер,по повод изпит за "управляемо градско куче".Неведнъж съм ги поздравявал за това,че не само имат желание,но и на практика проверяват и отсяват кучета с лабилна психика.

Още по времето когато по настояване на Пламен Чубуров моите кучета посещаваха изложби,натрупахме огромен актив от награди  в участия на международни,европейски и световни първенства.Може спокойно да се твърди че към момента няма друг развъдник  за азиатци в България с толкова много ФСИ титли на своите кучета.Мжеше и още да ходят по изложби,за ад ги виждат хората,но Мадлена Янакиева с консултациите на Стефан Попов се постараха това да не е възможно.Тук същ има много и неоспорими факти.Единия от тях е че не допуснаха два от най титулованите ми азиатеца на монопородката в Казичене през 2005 година,ей така без обяснения....
Приели са че развъждането е бизнес и мартенските азиатци им пречели,което си е абсолютно невярно.
Разяснителната работа,проведените семинари и издадени пособия за САО нямат аналог  в БГ,както и получените резултати.
Не желаех да изписвам горното,ама настояваш,драги ми............,добре е тогава публиката да научи истината за това.

Лесно е анонимно да злобееш .............................Хората преценяват къде е истината.
Хайде,гледкай си компютъра и се прави на кучкар по Форумите.
Със здраве,
Мартен БГ

МОД:ИМАШ ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОСТОЯННИ ОБИДИ!

Ееех г-н Събев,
Просто исках да разбера какво Ви дава право да наричате своите питомници "благородници",но прекалената самонадеяност и явна ненавист към хората даващи и мило и драго за своите любимци просто ви заслепява...
Отговор като за V клас!

МИ КАК КАКВО МОЖЕ ДА СА РАЖДАНИ НА БЛАГОВЕЦ,СИНЯ КРЪВ- МОЖЕ ДА ИМ ДАВА АНТИФРИЗ,АБЕ КОЙ ЗНАЕ В КРАЙНА СМЕТКА НЕГОВИСА МОЖЕ ДА ИМ ВИКА КАКВОТО СИ ПОИСКА :blink: :palec:

#4227 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 07:11 AM

Цитат

Цитат

АЗ БЕНЗИНА ВЕЧЕ СИ ТО ПЛАТИХ ЕДИН ПЪТ НЕ Е ПРОБЛЕМ И ЗА ВТОРИ ;)АМА КУЧЕ ЩЕ ИМАЛИ :blink:А КЛУБ ,МИ ТО НЯМА ТАКЪВ ;D ;D ;D

Сложен въпрос.Като няма клуб как да има куче?Или пък- ако има клуб,означава ли че има куче? Философски.
Като дойдеш ще го умуваме.Сложна работа - ще виждаш кучета,ама няма да ги виждаш,щото ги нямало в указателя ;D На борсата.

#4228 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 07:48 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Сложен въпрос.Като няма клуб как да има куче?Или пък- ако има клуб,означава ли че има куче? Философски.
Като дойдеш ще го умуваме.Сложна работа - ще виждаш кучета,ама няма да ги виждаш,щото ги нямало в указателя ;D На борсата.
Куче искам не указател ;D ;D ;Dуказатели има в книжарниците ;D ;D ;Dи когато едно куче е КУЧЕ указатели не му трябват ;)

#4229 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 03:46 PM

и моите имат тестове мартен ,по моя методика ,и понеже са в естествена среда могат да се нарекат и работни, тествал съм ги (така както само аз си знам)....2500 евро които не му харесват значи не разбира от кучета .а за родословията си виновен и ти твоите взаимоотношения резнаха звездния път на звездите ти ,твоята пазарна ниша беше да продаваш родословни кучета не синя кръв .никои 5 пари не дава за тестовете ти ,би дал за имената  в родословието на кучетата ти

А за синята кръв...тва някво заболяване на кръвта ли е ?хемоглобина се вдига с коприва даваи им сега и е времето .....или имат кръв на охлюви ,те наистина са със синя кръв ;D
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#4230 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 07:03 PM

;D ;) B)

#4231 Потребителят е офлайн   MMM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 10:35 PM

Цитат

.а за родословията си виновен и ти твоите взаимоотношения резнаха звездния път на звездите ти ,твоята пазарна ниша беше да продаваш родословни кучета не синя кръв .никои 5 пари не дава за тестовете ти ,би дал за имената  в родословието на кучетата ти

;D

Г-н Събев...?

#4232 Потребителят е офлайн   MMM Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 10:38 PM

Цитат

Г-н Събев,та в този ред на мисли ще може ли да ни кажете кога и каде вашите "благородници"са защитили Т-1,КС-1 или призово място на някой форум?

Е по ясно зададен въпрос...

#4233 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 09:20 AM

Няма да получиш отговор сигурен съм!!
Той си е навил на пръста,че неговите са със синя кръв и тва е край!!
А аз съм сигурен,че никъде не са издържали това за което го питаш.  :huh: :huh: :huh:

#4234 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 04:46 PM

Цитат

и моите имат тестове мартен ,по моя методика ,и понеже са в естествена среда могат да се нарекат и работни, тествал съм ги (така както само аз си знам)....2500 евро които не му харесват значи не разбира от кучета .а за родословията си виновен и ти твоите взаимоотношения резнаха звездния път на звездите ти ,твоята пазарна ниша беше да продаваш родословни кучета не синя кръв .никои 5 пари не дава за тестовете ти ,би дал за имената  в родословието на кучетата ти

А за синята кръв...тва някво заболяване на кръвта ли е ?хемоглобина се вдига с коприва даваи им сега и е времето .....или имат кръв на охлюви ,те наистина са със синя кръв ;D

Джони привет  ;D
Внимателно разглеждам кандидатурата ти за мой стратегически съветник.Затова,не ме излагай,вникни в същността на благородното потекло,попрочети от темата "Чистопородно развъждане- теория и практика",разгледай родословията и данните в тях ...тоест събери 2+2 и ми дай друг съвет,уважаеми.
ПП- охлюви също хапват,знаеш го  ;D

#4235 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 05:04 PM

Цитат

Цитат

Джони привет  ;D
Внимателно разглеждам кандидатурата ти за мой стратегически съветник.Затова,не ме излагай,вникни в същността на благородното потекло,попрочети от темата "Чистопородно развъждане- теория и практика",разгледай родословията и данните в тях ...тоест събери 2+2 и ми дай друг съвет,уважаеми.
ПП- охлюви също хапват,знаеш го  ;D
;Dуау,ще се вузгордея 'стратегически съветник "ми звучи гордо ,последния път ме нарека куче(де едва ли не си ме хранел) изрита ме от "къщата" си барабар с оная де ти се четка в момента(с кво си я вързал незнам ама е яко) и ме прати да лая пред чужди порти,може би съм те стреснал с лая си таме повиши на "прави се на кучкар"..сега съветник  ;Dиздигам се в иерархията маи.....и такова за да погледна в чистопородното ти развъждане трябва да ми отвориш поратата първо ,щото като почукам пише "съжалявам гост нямаш право да преглеждаш този форум(хитрец)"

в твоя форум се опитвах да смятам две и две ,тука ща пукна от смях ,гледам смешно ти е ......или ще направя за смях  ;D
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#4236 Потребителят е офлайн   Ben Hur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 05:10 PM

;) Разглеждам Кандидатурата  Джони.Щото и ти не се стърпя да ми даваш стратегически съвети за увеличаване на продажбите.Аз там проблем нямам.Не мога да смогвам да отговарям на питания на хората..
Но все пак,изявил си желание,преглеждам и потвърждавам,ако е читаво.
И освен това - теб пък лично никога не съм те обиждал.Всичко е публикувано в Приемната без да се търка.Така че ,прегледай го пак.
Както и да е,история... ;)

#4237 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 05:28 PM

Цитат

;) Разглеждам Кандидатурата  Джони.Щото и ти не се стърпя да ми даваш стратегически съвети за увеличаване на продажбите.Аз там проблем нямам.Не мога да смогвам да отговарям на питания на хората..
Но все пак,изявил си желание,преглеждам и потвърждавам,ако е читаво.
И освен това - теб пък лично никога не съм те обиждал.Всичко е публикувано в Приемната без да се търка.Така че ,прегледай го пак.
Както и да е,история... ;)

;D....чекаи ся аз доклко си спомням ти ме триина и ме вбеси по точно изтри ми един пост в които не съм те обидил ,и в които ти казах че ще ти напиша неща в твоя саит .......от страх ме избани
сега ми разправяш че всичко си седяло  :huh:,ало и лъжлио ли стана ,пък диалозите със онея простичките си ги пазеше  :huh:,егати умника де си ,ма чатна после ,все пакти си човек де държи на имиджа си
чекаи още един съвет ,белким спечеля доверието ти напълно ,никога не спираи да дрънкаш небивалици .....нали знаеш че и на царицата и магарицата били еднакви(макар оная да е със синя кръв)от дела ако неможеш да го докараш ,докараи го със приказки но трябва да подържаш "разликата" от 999 евро ,нали знаеш че едно куче струва точно толкова колкото дават за него..останалото го знаеш ти си търговец все пак
User's Signature

#4238 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 05:33 PM

Абе кво се обясняваш като жена бе Пеца ;Dта тва та онова ;D ;D ;D

#4239 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 05:35 PM

без  обиди  кам  тази  нежна  дама  пепи  :sarkastichen:

#4240 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 05:40 PM

;D ;D ;Dуау мартен с кво ги храниш тия бре яко лаят чуждите кучета,еле тва "племенното",да не имдаваш кученца (да ядът де)

МОД:ОЩЕ ЕДИН ОТ ТИЯ ПОСТОВЕ И ПОЧВАМ ДА ВИ ТРИЯ ДВАМАТА!ТУК НЕ Е ГОВОРИЛНЯ.И ДВАМАТА ЗАБРАВИХТЕ БАНОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ ВИ НИКОВЕ,МАЙ ЩЕ МИНЕМ НА АЙ ПИта.
User's Signature

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни