Средноазиатска овчарка
Публикувано: 24 March 2008 - 10:18 PM
Публикувано: 24 March 2008 - 10:23 PM
Цитат
Тъй като споменаваш имена,се предполага че си запознат с материята.По същество няма зададен въпрос.Ако се опиташ да си обясниш какво точно искаш,сам ще стигнеш до извода.Това се нарича УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ.
Надълго и нашироко в www.martenbg.com съм обяснил на какви изпити и по каква методика са подложени азиатците,как ги преминават,с какъв успех и прочие.Това по повод разни тестове.
Подобни,но много по леки имат в клуб Ротвайлер,по повод изпит за "управляемо градско куче".Неведнъж съм ги поздравявал за това,че не само имат желание,но и на практика проверяват и отсяват кучета с лабилна психика.
Още по времето когато по настояване на Пламен Чубуров моите кучета посещаваха изложби,натрупахме огромен актив от награди в участия на международни,европейски и световни първенства.Може спокойно да се твърди че към момента няма друг развъдник за азиатци в България с толкова много ФСИ титли на своите кучета.Мжеше и още да ходят по изложби,за ад ги виждат хората,но Мадлена Янакиева с консултациите на Стефан Попов се постараха това да не е възможно.Тук същ има много и неоспорими факти.Единия от тях е че не допуснаха два от най титулованите ми азиатеца на монопородката в Казичене през 2005 година,ей така без обяснения....
Приели са че развъждането е бизнес и мартенските азиатци им пречели,което си е абсолютно невярно.
Разяснителната работа,проведените семинари и издадени пособия за САО нямат аналог в БГ,както и получените резултати.
Не желаех да изписвам горното,ама настояваш,драги ми............,добре е тогава публиката да научи истината за това.
Лесно е анонимно да злобееш .............................Хората преценяват къде е истината.
Хайде,гледкай си компютъра и се прави на кучкар по Форумите.
Със здраве,
Мартен БГ
МОД:ИМАШ ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОСТОЯННИ ОБИДИ!
Ееех г-н Събев,
Просто исках да разбера какво Ви дава право да наричате своите питомници "благородници",но прекалената самонадеяност и явна ненавист към хората даващи и мило и драго за своите любимци просто ви заслепява...
Отговор като за V клас!
Публикувано: 24 March 2008 - 10:28 PM
Съдия ще е Ирина Швец - заместник председател на международния клуб САО и развъдчик на САО.
Има ли записани за участие САО, произведени или отгледани в България?
След изложбата ще има и тест на характер за тези които желаят. (За неразбралите "тест на характер" не означава кучешки бой със/без залагания, а охрана на периметър и задържане на фигурант)
Публикувано: 24 March 2008 - 10:47 PM
съдия Полина Симич-международен експерт FCI-2ра породна група,Президент и основател на клуб "КО и САО",собственик на р-к"Ruski izvor"
със спец.участие на "HAPPY DOG"
19.04.2008г. гр.София,Панчарево м.Плажа-езерото начало 11ч.
Заявки и записвания до 10.04.2008г.
тел.0888/25-05-38 02/866-60-23 brkcao@abv.bg
клас бебе-3до6м.
подррастващи-6-9м.
млади-9-18м.
интермедия/междинен/-15-24м.
открит-над 15м.
шампиони-над15м. /притежаващи сертификат/
ветерани-над8г.
клас млади,интерм.,открит,шампиони-20лв.
клас бебе,подрастващи,ветерани-10лв.
Без родословно свидетелство,куче няма да бъде допуснато до изложбата.
За експертна оценка е необходимо родословие регистрирано в Нац.регистър на БРФК/НР/
Организаторите на изложбата си запазват правото на промени.
Публикувано: 24 March 2008 - 10:55 PM
Цитат
Цитат
Тъй като споменаваш имена,се предполага че си запознат с материята.По същество няма зададен въпрос.Ако се опиташ да си обясниш какво точно искаш,сам ще стигнеш до извода.Това се нарича УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ.
Надълго и нашироко в www.martenbg.com съм обяснил на какви изпити и по каква методика са подложени азиатците,как ги преминават,с какъв успех и прочие.Това по повод разни тестове.
Подобни,но много по леки имат в клуб Ротвайлер,по повод изпит за "управляемо градско куче".Неведнъж съм ги поздравявал за това,че не само имат желание,но и на практика проверяват и отсяват кучета с лабилна психика.
Още по времето когато по настояване на Пламен Чубуров моите кучета посещаваха изложби,натрупахме огромен актив от награди в участия на международни,европейски и световни първенства.Може спокойно да се твърди че към момента няма друг развъдник за азиатци в България с толкова много ФСИ титли на своите кучета.Мжеше и още да ходят по изложби,за ад ги виждат хората,но Мадлена Янакиева с консултациите на Стефан Попов се постараха това да не е възможно.Тук същ има много и неоспорими факти.Единия от тях е че не допуснаха два от най титулованите ми азиатеца на монопородката в Казичене през 2005 година,ей така без обяснения....
Приели са че развъждането е бизнес и мартенските азиатци им пречели,което си е абсолютно невярно.
Разяснителната работа,проведените семинари и издадени пособия за САО нямат аналог в БГ,както и получените резултати.
Не желаех да изписвам горното,ама настояваш,драги ми............,добре е тогава публиката да научи истината за това.
Лесно е анонимно да злобееш .............................Хората преценяват къде е истината.
Хайде,гледкай си компютъра и се прави на кучкар по Форумите.
Със здраве,
Мартен БГ
МОД:ИМАШ ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПОСТОЯННИ ОБИДИ!
Ееех г-н Събев,
Просто исках да разбера какво Ви дава право да наричате своите питомници "благородници",но прекалената самонадеяност и явна ненавист към хората даващи и мило и драго за своите любимци просто ви заслепява...
Отговор като за V клас!
Публикувано: 25 March 2008 - 07:11 AM
Цитат
Цитат
Сложен въпрос.Като няма клуб как да има куче?Или пък- ако има клуб,означава ли че има куче? Философски.
Като дойдеш ще го умуваме.Сложна работа - ще виждаш кучета,ама няма да ги виждаш,щото ги нямало в указателя ;D На борсата.
Публикувано: 25 March 2008 - 07:48 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Сложен въпрос.Като няма клуб как да има куче?Или пък- ако има клуб,означава ли че има куче? Философски.
Като дойдеш ще го умуваме.Сложна работа - ще виждаш кучета,ама няма да ги виждаш,щото ги нямало в указателя ;D На борсата.
Публикувано: 25 March 2008 - 03:46 PM
А за синята кръв...тва някво заболяване на кръвта ли е ?хемоглобина се вдига с коприва даваи им сега и е времето .....или имат кръв на охлюви ,те наистина са със синя кръв ;D

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 25 March 2008 - 10:35 PM
Цитат
;D
Г-н Събев...?
Публикувано: 26 March 2008 - 04:46 PM
Цитат
А за синята кръв...тва някво заболяване на кръвта ли е ?хемоглобина се вдига с коприва даваи им сега и е времето .....или имат кръв на охлюви ,те наистина са със синя кръв ;D
Джони привет ;D
Внимателно разглеждам кандидатурата ти за мой стратегически съветник.Затова,не ме излагай,вникни в същността на благородното потекло,попрочети от темата "Чистопородно развъждане- теория и практика",разгледай родословията и данните в тях ...тоест събери 2+2 и ми дай друг съвет,уважаеми.
ПП- охлюви също хапват,знаеш го ;D
Публикувано: 26 March 2008 - 05:04 PM
Цитат
Цитат
Джони привет ;D
Внимателно разглеждам кандидатурата ти за мой стратегически съветник.Затова,не ме излагай,вникни в същността на благородното потекло,попрочети от темата "Чистопородно развъждане- теория и практика",разгледай родословията и данните в тях ...тоест събери 2+2 и ми дай друг съвет,уважаеми.
ПП- охлюви също хапват,знаеш го ;D
в твоя форум се опитвах да смятам две и две ,тука ща пукна от смях ,гледам смешно ти е ......или ще направя за смях ;D

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 26 March 2008 - 05:10 PM
Но все пак,изявил си желание,преглеждам и потвърждавам,ако е читаво.
И освен това - теб пък лично никога не съм те обиждал.Всичко е публикувано в Приемната без да се търка.Така че ,прегледай го пак.
Както и да е,история... ;)
Публикувано: 26 March 2008 - 05:28 PM
Цитат
Но все пак,изявил си желание,преглеждам и потвърждавам,ако е читаво.
И освен това - теб пък лично никога не съм те обиждал.Всичко е публикувано в Приемната без да се търка.Така че ,прегледай го пак.
Както и да е,история... ;)
;D....чекаи ся аз доклко си спомням ти ме триина и ме вбеси по точно изтри ми един пост в които не съм те обидил ,и в които ти казах че ще ти напиша неща в твоя саит .......от страх ме избани
сега ми разправяш че всичко си седяло :huh:,ало и лъжлио ли стана ,пък диалозите със онея простичките си ги пазеше :huh:,егати умника де си ,ма чатна после ,все пакти си човек де държи на имиджа си
чекаи още един съвет ,белким спечеля доверието ти напълно ,никога не спираи да дрънкаш небивалици .....нали знаеш че и на царицата и магарицата били еднакви(макар оная да е със синя кръв)от дела ако неможеш да го докараш ,докараи го със приказки но трябва да подържаш "разликата" от 999 евро ,нали знаеш че едно куче струва точно толкова колкото дават за него..останалото го знаеш ти си търговец все пак

Публикувано: 26 March 2008 - 05:40 PM
МОД:ОЩЕ ЕДИН ОТ ТИЯ ПОСТОВЕ И ПОЧВАМ ДА ВИ ТРИЯ ДВАМАТА!ТУК НЕ Е ГОВОРИЛНЯ.И ДВАМАТА ЗАБРАВИХТЕ БАНОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ ВИ НИКОВЕ,МАЙ ЩЕ МИНЕМ НА АЙ ПИта.