Средноазиатска овчарка
Публикувано: 30 April 2008 - 02:38 PM

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 02 May 2008 - 05:48 PM
а на кво ги учи?

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 03 May 2008 - 02:16 PM
Попаднах на една страхотна снимка! Браво на майстора!
Не мога да се сдържа и да не я пусна.. :izcherven: Пък после ако ще да ме съдят.. :wub:
пс. Чадо и Зарп си е все такъв хубавец.. Само дето сега е възмъжаващ хубавец! Поздрави! :blink:
Не мога да се сдържа и да не я пусна.. :izcherven: Пък после ако ще да ме съдят.. :wub:
пс. Чадо и Зарп си е все такъв хубавец.. Само дето сега е възмъжаващ хубавец! Поздрави! :blink:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 04 May 2008 - 09:27 PM

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 04 May 2008 - 09:33 PM
Цитат
какво искаше да покажеш с тези клипове ,че не ми стана ясно
Публикувано: 04 May 2008 - 11:13 PM
Цитат
Цитат
какво искаше да покажеш с тези клипове ,че не ми стана ясноРеална ситуация - засечка на две непознати групи от овчарски кучета /или потомци на такива/ на пасбището. Всичко е демонстрация.
Цитат
B)Азиата напред, рошавите при оператора!
Рошавите са кутрета на по 7 месеца. От месец насам Багира ги е взела под строгото си попечителство. Отговорността е нейна. :blink:
Цитат
да ама при втория клип май даде назад
Всеки си има собствени критерии за поведението на кучето му. И личен подход към поощряване и непоощряване на най-различни качества.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 04 May 2008 - 11:18 PM
Цитат
Цитат
Цитат
какво искаше да покажеш с тези клипове ,че не ми стана ясноРеална ситуация - засечка на две непознати групи от овчарски кучета /или потомци на такива/ на пасбището. Всичко е демонстрация.
Цитат
B)Азиата напред, рошавите при оператора!
Рошавите са кутрета на по 7 месеца. От месец насам Багира ги е взела под строгото си попечителство. Отговорността е нейна. :blink: