Средноазиатска овчарка
Публикувано: 16 December 2008 - 09:23 PM
Отново това куче и ако забелязвате природата го е белязала с буква С. Симпатията на Стефан.
Майтап приятели! Просто много харесах това младо куче, но беше трудно за снимане заради силния му темперамент и невероятна подвижност!
Майтап приятели! Просто много харесах това младо куче, но беше трудно за снимане заради силния му темперамент и невероятна подвижност!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 16 December 2008 - 09:31 PM
Когато обаче говорим за ръстово-голямо тежко куче това си беше жив лъв, който мерихме-120кг. и 400 грама!!! На всичко отгоре с чудесни движения! Жената на снимката е моя приятелка от Москва- Александра от където е и това огромно и непобедимо, лъвесто куче.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 16 December 2008 - 09:41 PM
Георгий Онисченко с изключителния Тахир из Мариной Рошчи! Тахир е спечелил всичките си до едно състезания до преди да го закупи Онисченко, който след като го е закупил печели с него вице-световна шампионска титла и произвежда цяла плеяда шампиони!

Публикувано: 16 December 2008 - 09:55 PM
Цитат
Когато обаче говорим за ръстово-голямо тежко куче това си беше жив лъв, който мерихме-120кг. и 400 грама!!! На всичко отгоре с чудесни движения! Жената на снимката е моя приятелка от Москва- Александра от където е и това огромно и непобедимо, лъвесто куче.
Публикувано: 16 December 2008 - 09:58 PM
И аз съм щаслив и горд, че успях да се порадвам и да помачкам Великия Тахир, син на Чан Царандой Алу-Кримеа на световно известната Анна Бушняк!

Публикувано: 16 December 2008 - 10:10 PM
Цитат
Цитат