Средноазиатска овчарка
Публикувано: 11 September 2006 - 04:48 PM
1.Пак става каша във този форум.
2.Според теб кое беше по доброто куче?С ръка на сърцето.
3.Никога не съм ревал.
4.Когато куче по добро от Аю-Даг стане първо Даг втори,аз лично ще похваля кучето,и ще стисна ръката на собственика. 1super
5.Ти видя ли ринг поведение на Бай,видя ли движение походка на това куче?То беше през цялото време с набита опашка в гъза.Че немогат да покажат зъби.Поогледай крупата на кучето после коментирай.
6.Аю-Даг,има и вов и вог и т.н.тъй че Бай не е първия. l)
Не ми се коментират тия работи.Само ще вметна,ти видя ли че на Даг му е мек гърба?
п.с.Я ми обясни как точно ще ми анулираш родословията?Че ми е любопитно. victoryVVV И каква е причината..?
И моля недейте коментира неща които не са ви ясни.
Публикувано: 11 September 2006 - 04:55 PM
Цитат
Цитат
А какъв е смисъла на това ? Не е ли по добре, вместо да си "играе", да търсиш нещо, което се нарича продължание на рода, да видиш как и защо искаш да направиш дадена връзка, да прецениш и да се опиташ да предвидиш какво ще се получи, да работиш за доброто на породата ... не зная, явно мисля по друг начин, но поне така си мисля. Нали целта на цялата тази наша любов е нещо да остане, за да може и след време едно друго момче като теб да се гордее с породата, която обича ?
Дог,продължението го търсиме.Споко. 1super
Извинявай,че става пак каша,обаче такъв е живота.
Обаче хората,говорят много простотий по адрес на някой хора.За това става въпрос.
Публикувано: 11 September 2006 - 04:59 PM
Прикачени файлове
-
1112222.jpg (177.41K)
Брой сваляния: 219
Публикувано: 11 September 2006 - 05:29 PM
Другарко Мадлена ама много в началото помолих, да се коментират само кучета, не собствениците .
Не виждам какъв е смисъла да се обижда някой, да се подмазваме на други и т.н.
Като е за отказване от родословия аз съм се отказал от моите, ако искаш да ти ги донеса може да ги внедриш някъде ....,
Не искам да изпадам в глупави полемики с тоя или оня
Сладур не се ядосвай за песа Бай, нали си спомняш зимата оня от Панчерево как го смля/беше и по малък на възраст/. Видели сме го какво представлява. А това че съдията на ринга даже не му видя зъбетата е друга работа, сигурно има кучило дето трябва да се продава. Нека си избият парите оставиги.
Аркус аз се шегувам преди всичко със себе си не ме интересува как определяш фенотипно песа ми, хубаво е че имаш собствено мнение което се опитваш да защитиш. Притеснява ме факта че в началото го бях описал като Азиатски Доберман и искам да си остане такъв. Лошото при теб че не си вложил старание поне да прочетеш цялата тема, а като Другарката Мадлена кълвеш каквото ти се хвърли. Иначе аз лично харесвам стилата ти и начина ти на разсъждение.
После пак засега довиждане и недейте да таите злоба в сърцата си. c)
Публикувано: 11 September 2006 - 06:34 PM
Цитат
Щом знаеш как се вадят родословия и не уважаваш ничий труд и не си ги харесваш-започваме да ти ги анулираме.
Интересно ни е за кой Бахор си толкова компетентен,защото те са двама?
АРКУС не е виждал АРАТ на живо,толкова ли е невъзможно да се обърка?
А развъдник АК-АРСЛАН,отдавна е със сменен собственик и си се ползва от друг човек.
И недей да ревеш седнал на поляната,че Аю Даг е станал втори,пораженията нещо не ги приемаш.Защо не остана да видиш,че за толкова години САО влезе да се състезава за BOG/Бай/
Успешни ръкави-с тях ще си останеш b)
Били си повторил за Ак Арслан,поточно за собственици!? oleeee oleeee oleeee oleeee
Публикувано: 11 September 2006 - 06:45 PM
Публикувано: 11 September 2006 - 07:02 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1157994152.jpg (35.91K)
Брой сваляния: 230
Публикувано: 11 September 2006 - 07:04 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1157994284.jpg (38.58K)
Брой сваляния: 219
Публикувано: 11 September 2006 - 08:02 PM
Цитат
Aма братче нещо пак си се объркал аз и на йота не съм се опитвал да те убеждавам че песа не е мелез. Мелез е който какъв иска такъв е . Проблема е в това че ти като един голям познавач и радетел за развитието на тази порода окачестви председателя на клуба като "фалшификатор" или "мошеник " това е извлечено от контекста на това което си постнал, демек с прости думи издала е фалшиво родословие на кавказки вълкодав произведен от Вал . Точката,
Аз не ви се сърдя бе толкова си можете и знаете
Прикачени файлове
-
25_11_05_0829.jpg (20.88K)
Брой сваляния: 205
Публикувано: 11 September 2006 - 08:11 PM
Kucheto na wtorata снимка е с много жълти зъбета, ако не е от снимката то значи му е набиван медикамент, къса муцуна,
първия е на верига значи зарежи, как беше с убит дух, доведен от полето и затворен в двора да не замърсява
Прикачени файлове
-
t_b001_1_.jpeg (30.41K)
Брой сваляния: 212
Публикувано: 11 September 2006 - 08:40 PM
Цитат
Леле Аркус ако го бях прочел, щях да замълча като Ян Хус /имаш интелект сети се /, кучето на снимка 2 е на 7 и 1/2 месеца и снимката е правена от Бранко на Витоша d) изводите за това как си развил тая тема си направи сам, за да не го казвам аз.
Ако аз имам такъв пес като Габо ще ти го подаря с най добри чувства c)
Публикувано: 11 September 2006 - 08:45 PM
Осъществихме връзката между Слава Ак Арслан и Хатар от Тюркменски вълкодав. 1super
Прикачени файлове
-
1slava.jpg (56.35K)
Брой сваляния: 225
Публикувано: 11 September 2006 - 08:49 PM
Прикачени файлове
-
2slava.jpg (85.59K)
Брой сваляния: 257
Публикувано: 11 September 2006 - 09:05 PM
[/QUOTE]lele Sladur това да не е направлението за връзка към Управителното Тяло на клуба-- Аркус, трябва да се правят родословия[QUOTE]
[QUOTE]Честито на И.Джунев,Х.Костадинов и С.Бързев и Т.Гергов за хубавите кучета[QUOTE]
Кучетата са хубави.....
и какво ще правим сега рекламираме кучетата на Костадинов и Гергов -значи легитимни родословия.
Аркус ако не са хубави дай отметка пък и са близки по фенотип --дигни ръка. Нали обсъждаме кучета 1super
Публикувано: 11 September 2006 - 09:17 PM
Първата скачка беше на 30.08.2006г.втората скачка на 01.09.2006год.
Публикувано: 11 September 2006 - 09:26 PM
[/QUOTE]"Sladur мил и сладък
Щом знаеш как се вадят родословия и не уважаваш ничий труд и не си ги харесваш-започваме да ти ги анулираме[QUOTE]
значили това че кучетата на толкова рекламирани от клуб БРКСАО развъдчици ще останат без родословия dribble dribble dribble
Публикувано: 11 September 2006 - 09:34 PM
Ние бяхме само и единствено,за момента да запазиме гръбчето на някой хорица.
А защо ли? bl)
Публикувано: 11 September 2006 - 10:13 PM
Прикачени файлове
-
3slava.jpg (53.2K)
Брой сваляния: 234
Публикувано: 11 September 2006 - 10:14 PM
Прикачени файлове
-
4slava.jpg (81.34K)
Брой сваляния: 232
Публикувано: 11 September 2006 - 10:15 PM