Dog.bg Форуми : Средноазиатска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (305 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Средноазиатска овчарка

#501 Потребителят е офлайн   akelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 September 2006 - 04:59 PM

Майки-брат на кала.Как ще коментирате това куче,тъи като има клиновидна глава,различен тип от повечето кучета в България.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1112222.jpg (177.41K)
    Брой сваляния: 213

#502 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 11 September 2006 - 05:29 PM

Aкело даи дая видиме тая глава та да се коментира, тия кучета кой ги е произвел.

Другарко Мадлена ама много в началото помолих, да се коментират само кучета, не собствениците .
Не виждам какъв е смисъла да се обижда някой, да се подмазваме на други и т.н.
Като е за отказване от родословия аз съм се отказал от моите, ако искаш да ти ги донеса може да ги внедриш някъде ....,
Не искам да изпадам в глупави полемики с тоя или оня

Сладур не се ядосвай за песа Бай, нали си спомняш зимата оня от Панчерево как го смля/беше и по малък на възраст/. Видели сме го какво представлява. А това че съдията на ринга даже не му видя зъбетата е друга работа, сигурно има кучило дето трябва да се продава. Нека си избият парите оставиги.

Аркус аз се шегувам преди всичко със себе си не ме интересува как определяш фенотипно песа ми, хубаво е че имаш собствено мнение което се опитваш да защитиш. Притеснява ме факта че в началото го бях описал като Азиатски Доберман и искам да си остане такъв. Лошото при теб че не си вложил старание поне да прочетеш цялата тема, а като Другарката Мадлена кълвеш каквото ти се хвърли. Иначе аз лично харесвам стилата ти и начина ти на разсъждение.

После пак засега довиждане и недейте да таите злоба в сърцата си. c)

#503 Потребителят е офлайн   Сукера Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 06:34 PM

Цитат

Sladur мил и сладък
Щом знаеш как се вадят родословия и не уважаваш ничий труд и не си ги харесваш-започваме да ти ги анулираме.
Интересно ни е за кой Бахор си толкова компетентен,защото те са двама?
АРКУС не е виждал АРАТ на живо,толкова ли е невъзможно да се обърка?
А развъдник АК-АРСЛАН,отдавна е със сменен собственик и си се ползва от друг човек.
И недей да ревеш седнал на поляната,че Аю Даг е станал втори,пораженията нещо не ги приемаш.Защо не остана да видиш,че за толкова години САО влезе да се състезава за BOG/Бай/ 
Успешни ръкави-с тях ще си останеш b)

Били си повторил за Ак Арслан,поточно за собственици!? oleeee oleeee oleeee oleeee

#504 Потребителят е офлайн   arkus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 06:45 PM

Към Даротека и Сладур.Не ме карайте да се връщам в предишните страници на форума,защото колкото повече чета,толкова повече се срамувам.Направи ми впечатление,че много нови и стари приятели на този форум,вече не пишат.Явно вие сте пионерите в много неща,от откриването на САО като порода,до откриването на едноименният форум.Казвате на другите да не правят реклама,а вие се скъсвате да рекламирате(един развъдник).Нямам нищо против Вальо,той е един от пионерите и сериозни развъждачи.Ако той ме критикува,няма проблем,ще пиеме по бира и всеки ще си защити тезата,но вие... Сладур,кои сме ние,че да обсъждаме Ана Бушняк.Даротека,един сантиметър не си отстъпвам от думата за втората снимка-убеди ме,искаш мнение получаваш.И защо след мнението ми,страстите се нагорещиха?От както пиша в този форум,животът в него се събуди,а защо ли е така? Ще се опитам да кача едни снимки,които искам да изкоментирате,ако може.Останете със здраве и БОГ да ви благослови. п.с. И стига с тази Мадлена,жените са за уважение а не за презрение,независимо какво изповядват.

#505 Потребителят е офлайн   arkus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 07:02 PM

Моля коментирайте прилики и разлики във фенотипа.

Прикачени файлове

#506 Потребителят е офлайн   arkus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 07:04 PM

Моля коментирайте приликите и разликите във фенотипа.

Прикачени файлове

#507 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 08:02 PM

Цитат

Даротека,един сантиметър не си отстъпвам от думата за втората снимка-убеди ме,искаш мнение получаваш.И защо

Aма братче нещо пак си се объркал аз и на йота не съм се опитвал да те убеждавам че песа не е мелез. Мелез е който какъв иска такъв е . Проблема е в това че ти като един голям познавач и радетел за развитието на тази порода окачестви председателя на клуба като "фалшификатор" или "мошеник " това е извлечено от контекста на това което си постнал, демек с прости думи издала е фалшиво родословие на кавказки вълкодав произведен от Вал . Точката,
Аз не ви се сърдя бе толкова си можете и знаете

Прикачени файлове

#508 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 08:11 PM

Arkus иам една програмка photoZoom .

Kucheto na wtorata снимка е с много жълти зъбета, ако не е от снимката то значи му е набиван медикамент, къса муцуна,
първия е на верига значи зарежи, как беше с убит дух, доведен от полето и затворен в двора да не замърсява

Прикачени файлове

#509 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 08:40 PM

Цитат

Ако не се лъжа на сн.2 кучето е ГАБО победител в кавказкият шампионат,без загуба,борил се е с над-15 породи.

Леле Аркус ако го бях прочел, щях да замълча като Ян Хус /имаш интелект сети се /, кучето на снимка 2 е на 7 и 1/2 месеца и снимката е правена от Бранко на Витоша d) изводите за това как си развил тая тема си направи сам, за да не го казвам аз.

Ако аз имам такъв пес като Габо ще ти го подаря с най добри чувства c)

#510 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 08:45 PM

Забранено за лица под 18 г. b)

Осъществихме връзката между Слава Ак Арслан и Хатар от Тюркменски вълкодав. 1super

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1slava.jpg (56.35K)
    Брой сваляния: 219

#511 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 08:49 PM

bravoS

Прикачени файлове

• Прикачен файл  2slava.jpg (85.59K)
    Брой сваляния: 252

#512 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 09:05 PM

Аркус

[/QUOTE]lele Sladur това да не е направлението за връзка към Управителното Тяло на клуба-- Аркус, трябва да се правят родословия[QUOTE]

[QUOTE]Честито на И.Джунев,Х.Костадинов и С.Бързев и Т.Гергов за хубавите кучета[QUOTE]

Кучетата са хубави.....
и какво ще правим сега рекламираме кучетата на Костадинов и Гергов -значи легитимни родословия.

Аркус ако не са хубави дай отметка пък и са близки по фенотип --дигни ръка. Нали обсъждаме кучета 1super

#513 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 09:17 PM

Има и четирима свидетели,на връзката. 1super

Първата скачка беше на 30.08.2006г.втората скачка на 01.09.2006год.

#514 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 09:26 PM

e Sladur вие със собственика на Слава Ак сте в развъдната комисия на клуб Брксао
[/QUOTE]"Sladur мил и сладък
Щом знаеш как се вадят родословия и не уважаваш ничий труд и не си ги харесваш-започваме да ти ги анулираме[QUOTE]
значили това че кучетата на толкова рекламирани от клуб БРКСАО развъдчици ще останат без родословия dribble dribble dribble

#515 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 09:34 PM

Ква комисия бре човек?

Ние бяхме само и единствено,за момента да запазиме гръбчето на някой хорица.

А защо ли? bl)

#516 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 10:13 PM

w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  3slava.jpg (53.2K)
    Брой сваляния: 228

#517 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 10:14 PM

super best

Прикачени файлове

• Прикачен файл  4slava.jpg (81.34K)
    Брой сваляния: 226

#518 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 10:15 PM

bravoS

Прикачени файлове

• Прикачен файл  5slava.jpg (89.85K)
    Брой сваляния: 213

#519 Потребителят е офлайн   arkus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2006 - 11:02 PM

Даротека,къде ти е коментарът върху снимките които качих,защо говориш несвързано,разбираш ли си постовете,аз не?Само общи приказки,ако имаш Габо,сравни го с твойто куче и ми покажи само 1 разлика.Знаеш ли изобщо кой е Габо?Аз избягах ли ти от въпроса,не и си нося последствията.Кажи на някой до тебе да те посъветва какъв коментар да направиш или пак ще избягаш с несвързани понятия.Казвай нещата в един пост,няма нужда от хиляди изпразнени от съдържание пояснения.Не ме интересуват фотографските способности на Бранко,да ме прощава,той не пише в този форум.Читателите на този форум преценяват кой как развива теми. п.с.Обърни внимание,след мой пост каква тирада започва,до този момент това не е постигнато от никой.Не се гордея а се срамувам.

#520 Потребителят е офлайн   daroteka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 06:26 AM

Цитат

Даротека,къде ти е коментарът върху снимките които качих,защо говориш несвързано,разбираш ли си постовете,аз не?Само общи приказки,ако имаш Габо,сравни го с твойто куче и ми покажи само 1 разлика.Знаеш ли изобщо кой е Габо?Аз избягах ли ти от въпроса,не и си нося

Ей пич, нали си грамотен прочети горните постове . Попитах само как разбра че кучето е кавказки вълкодав, Другите питания са от Точката и Сладура, който май са ти обидени

Това което ти си написал е че на снимка 2 е вълкодава Габо, а аз ти отговарям, че е пес на 7 и 1/2 месеца сниман от Бранко

Цитат

п.с.Обърни внимание,след мой пост каква тирада започва,до този момент това не е постигнато от никой.Не се гордея а се срамувам.

Еми има за какво да се срамуваш никой досега не си е позволил да забърка такъв сейр, като твоя та затова и сигурно е интересен на много хора
Предполагам знаеш какво е казал Ян Хус на кладата.

• (305 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни