Shadow,и аз мисля че,това е абсолютно безобразие и наглотийка от страна на такива стопани.Т.Б.Д-грам не ги интересува,гледат само,само едно..........ПАРИ

Струва ми се, че сте доста крайни. Въпросните стопани, с които имах честта да се запозная по време на връзката, са интелигентни, възпитани и начетени люде. Освен това ми се стори, че много обичат кучето си и се грижат добре за него. В никакъв случай не ми се вярва, че мислят за облаги и търговия, а по скоро очакват от поколението добър мъжки екземпляр, за да си го оставят за себе си. Не искам да съм ничий адвокат, но преди връзката стопаните на женското куче направиха пълен кръвен анализ, в.т.ч. и за бруцелоза. Освен това връзката е разрешена от клуба. А на тези, които със сигурност ще ме упрекнат и мен в нещо, най-вече в приятелство с известни съдии и кинологически деятели, търгашество или още нещо, само ще кажа, че не търся печалба от кинология, печеля достатъчно от друго. А приятелството си пазя, то е много ценно нещо! Да запазим добрия тон, колеги...

Да бе, да .....само не пишете, че търговията не е блага работа.
Всеки който е обявил, скачка в пространството е само с една цел да изкара КИНТИ
Кучките от тая порода се разгонват обикновенно един път в годината, дори и подълго, а не по няколко пъти
Цитат
т........търгашество или още нещо, само ще кажа, че не търся печалба от кинология, печеля достатъчно от друго.
Ми да господин НЕТЪРГОВЕЦО, един гребен струва 10- на лева, що не ги даде да изрешиш кучето па тогава да ни го сервираш