Средноазиатска овчарка
Публикувано: 07 September 2009 - 05:14 PM
Как можеш да предценяваш куче по снимка .... айде не се прави на Лудия Макс и ти...
Като видиш кучето тогава говори
Кучето е изцяло тюркменско. Вижте че има и масивни кучета в тюркмения, не като .... кучетата със синя кръв и темподобни.
Поздрави !
Публикувано: 07 September 2009 - 05:14 PM
Публикувано: 07 September 2009 - 06:41 PM

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 07 September 2009 - 07:44 PM
Публикувано: 07 September 2009 - 07:48 PM
Явно си падам по кучета тип санбернар,немски дог,ротвайлер и т.н
Кучетата от снимките по-горе на мен лично много ми харесват,Samurai-brodnik интересува ме мъжко бяло бебе,може ли да ми помогнеш?

Публикувано: 07 September 2009 - 08:24 PM
Публикувано: 07 September 2009 - 09:16 PM
Извини ме ако съм те обидил с нещо просто си казах мнението.
Едни не харесват както вие казвате белите Хрътки и така нататък ваша си работа .
Аз не казвам че кучето не ми харесва просто споделих мнение сигурно си прав може и снимката да ме бърка.
Добре Бижу падай си по каквото искаш да съм те спрял.
Но този някой съм аз както аз се обръщам с ник нейма ти ще те помоля същото.Елементарна култура е това.
Вълчане здравей и на теб за малко щях да те пропусна.
Лека вечер на всички.
Поздрави Питър.

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Публикувано: 07 September 2009 - 09:35 PM
Извини ме ако съм те обидил с нещо просто си казах мнението.
Едни не харесват както вие казвате белите Хрътки и така нататък ваша си работа .
Аз не казвам че кучето не ми харесва просто споделих мнение сигурно си прав може и снимката да ме бърка.
Добре Бижу падай си по каквото искаш да съм те спрял.
Но този някой съм аз както аз се обръщам с ник нейма ти ще те помоля същото.Елементарна култура е това.
Вълчане здравей и на теб за малко щях да те пропусна.
Лека вечер на всички.
Поздрави Питър.
Драги,Дейвид
не съм длъжна да помня никовете на всички във този форум,особено на тези с които и не се познавам лично.
Не си ме спрял от нищо,попитал си ме обаче нещо - е отговорих ти.Ти мен не ме учи на култура.
Питър,благодаря ти.Да наистина си търся куче МЕЧЕ.
Куче което без проблем ще общува с дете на 2 годинки,с уравновесен характер и сериозна визия

Публикувано: 07 September 2009 - 09:49 PM

Но не се намери никой, който да обясни това, нали? Всеки гледа да продаде стоката. Тъжно, тъжно.
http://www.dovlet.ru/pages/208/27/ Обърнете внимание на типа нервна система. "Породе свойственна смелость, недоверчивость, развитый инстинкт охраны, агрессивность к хищникам и себе подобным. Обладает высокой работоспособностью, выносливостью, способностью к длительным переходам, высокими бойцовыми качествами и бесстрашием."
Защо ли не пише "кротко, любвеобилно, семейно" куче? Азиатеца е всичко друго, но не и куче-играчка.

Публикувано: 07 September 2009 - 10:54 PM
Публикувано: 07 September 2009 - 11:16 PM
Публикувано: 07 September 2009 - 11:47 PM
Eй, мерси че ми каза!

Публикувано: 08 September 2009 - 01:57 AM

Но не се намери никой, който да обясни това, нали? Всеки гледа да продаде стоката. Тъжно, тъжно.
http://www.dovlet.ru/pages/208/27/ Обърнете внимание на типа нервна система. "Породе свойственна смелость, недоверчивость, развитый инстинкт охраны, агрессивность к хищникам и себе подобным. Обладает высокой работоспособностью, выносливостью, способностью к длительным переходам, высокими бойцовыми качествами и бесстрашием."
Защо ли не пише "кротко, любвеобилно, семейно" куче? Азиатеца е всичко друго, но не и куче-играчка.

Шедоу,на теб знаеш,че ти имам доверие и бих послушала съвета ти повече от на всеки друг в този форум.
Писах ти дори на лични за информация,но не получих отговор.
Съвсем наясно съм за какво иде реч и съм далеч от мисълта,че азиатеца е куче - играчка.То и йоркито макар с тези размери пак не го приемам за играчка.
От един месец и повече приятеля ми се интересува от такова куче и смея да твърдя,че се срещнах с доста азиатци които дават мило и драго за семейството си,общуват безпроблемно с деца и са както добри пазачи така и идеални семейни кучета.
Отговорността е голяма,и също мисля,че поведението и социализирането на кучето зависи изцяло от неговия стопанин,нали така?

Публикувано: 08 September 2009 - 08:37 AM
Явно си падам по кучета тип санбернар,немски дог,ротвайлер и т.н
Кучетата от снимките по-горе на мен лично много ми харесват,Samurai-brodnik интересува ме мъжко бяло бебе,може ли да ми помогнеш?