Средноазиатска овчарка
Публикувано: 14 September 2009 - 06:35 PM
Публикувано: 14 September 2009 - 07:14 PM
Публикувано: 14 September 2009 - 08:25 PM
'Samurai-posrednik '
А това форумчани е трагедията ви жива, нещастна и сведена до избиване на комплекси или просташкото търсене на лесни пари.
http://forum.dog.bg/-t23941.html човека ви го е написал ясно бе що не вземете, да го прочетете поне два, три пъти
Бижу ли си, не ти си Злато, продължавай в същия дух, в този форум хората с години се опитваха да покажат "заводското и нефантилно кръстосване "
на тази порода. Не им позволиха, а вие с Посредника свършихте тази работа за дни. Успех в понататъшното разобличение на производителите.
А дали има и в България такива развъдчици?
Публикувано: 14 September 2009 - 09:25 PM
Какво точно трябва да представлява това като порода ?
Извини ме за въпроса,но тези кучета из между живите ли са?! Не,нали така?!?!
Защо ми показваш снимки от "праисторията" и аз мога да извадя снимки на чау-чау примерно (защото гледам такива) и ще изглеждат по съвсем различен начин от тези които се развъждат в момента в Русия.
Хората работят за подобряването на тази порода като вярвам се стремят да запазят работните й качества и същевременно да подобрят екстериора на животното.
Искам дебело да подчертая,че не живея в село,не паса овци и не възнамерявам да избирам куче като тези от горните снимки.
Ако за вас е приоритет мръсна спълстена козина,лежене в обора със стадо тревопасни,ядене на МЪРША (както е показано отново по-горе в клип пуснат от HARPS) , сухо жилаво тяло със издължени крака и остра муцуна,ТО ЗА МЕН НЕ Е! Колкото и породни да са тези животни,колкото и години да се е създавало традиция и да се е развъждало в тази посока.
Аз лично за себе си си представям друга гледка и виждам в едно САО,добър пазач на двора,уравновесен характер,гальовен и нежен към детето.
Свещена тъпота ей.Твърде тъпа си да ти се обяснява каквото и да било.

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Публикувано: 14 September 2009 - 09:49 PM
Какво ще им сравнявамe но кое куче му е по-голям ли?Не че аз присъствам на подобни глупости де.

умираха без страх.
Публикувано: 14 September 2009 - 10:33 PM
Публикувано: 14 September 2009 - 10:40 PM
А само до преди няколко дни ми говореше за "елементарна култура" мисля,че показа ясно в този момент,че това нещо за теб е абсолютно непонятно.

Публикувано: 14 September 2009 - 10:55 PM
След това твое изказване може да се окротиш с писането щото ставаш банална ...
пази си твойте идеали за себе си !
Публикувано: 14 September 2009 - 11:28 PM
Публикувано: 15 September 2009 - 01:01 AM
и как пък баш на изложбата ще разбереш качествата на кучето като те оцени някой съдия ли те в бг май повечето купи се раздават на банкета преди изложбата още
Публикувано: 15 September 2009 - 07:13 AM

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 15 September 2009 - 07:22 AM
Публикувано: 15 September 2009 - 12:54 PM

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 15 September 2009 - 02:55 PM
А само до преди няколко дни ми говореше за "елементарна култура" мисля,че показа ясно в този момент,че това нещо за теб е абсолютно непонятно.
Така е със какъвто се събереш такъв ставаш жалко че под влияние на емоция написах това.

умираха без страх.
Публикувано: 15 September 2009 - 03:02 PM
Здравей Питър прав си съгласен съм с теб относно възпитанието.Не се интересувам чак толкова от изложби не ме касаят и съдиите.Каквито са за тях си.Зигер шоу за немска овчарка ми харесва.

умираха без страх.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +