Бижу взе ми си мелезче няма лошо.Ще се радвам за теб.
За хрътките които ти говориш........ ммм аз защо ли ти обяснявам.
Щом кучетата от тази порода са хрътки избери с друга порода.
п.п документите които изискваш би трябвало всеки уважаващ себе си Разведчик да ти предостави.
Благодаря,но по-добре си намери повод да се радваш за себе си,не за мен.
Когато купуваш куче ти,тогава ще налагаш мнение относно "тип" и чистопородност,както вече хиляда пъти повторих искам нещо определено ако ще и най-големия мелез да е за теб,което очевАдно няма да открия тук.
Породата съм я избрала това,че ти имаш изкривени представи за съвременна селекция е друго.
п.п повечето развъдчици в Бг явно не се уважават чак толкова много колкото изтъкваш.
хааахахаааа съвременна селекция...стига глупости ,че ме боли сърцето за АЛАБАЯ,честно ви казвам...
това е селекция на няколко хиляди години и в един момент се появява"СЪВРЕМЕННА СЕЛЕКЦИЯ"
ей хора спрете се,вземете си санбернар,вземете си Кувас...бяло куче,идеално е...оставете алабайте...умолявам ви!
СЪЖАЛЯВАМ ЗА ДВЕТЕ МНЕНИЯ ЕДНО СЛЕД ДРУГО ,НО НЕ МОЖАХ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА!
прочетете текста на снимката,ТОВА СПОРЕД МЕН Е КУЧЕ ОТ ПОРОДАТА САО И РЕЗУЛТАТ НА ИСТИНСКА СЕЛЕКЦИЯ,ПРОДЪЛЖАВАЩА ТОВА КОЕТО ИДВА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ,ИСТИНСКАТА САО И ЗАПАЗВАЩА КАЧЕСТВАТА И...
за другата снимка,оставям ви да помислите сами...и в крайна сметка килограмите и размера ли правят алабая????