Средноазиатска овчарка
Публикувано: 28 December 2010 - 07:04 PM
napstar, в 28 December 2010 - 05:51 PM, написа:
Били, в 28 December 2010 - 03:56 PM, написа:
Anna 3, в 28 December 2010 - 10:47 AM, написа:
Дидо Георгиев, в 27 December 2010 - 05:49 PM, написа:
Anna 3, в 27 December 2010 - 09:45 AM, написа:
значи не си от Велинград Дидо,от къде си,познаваме ли се?
не не се познаваме,виждал съм те на снимки само,от варна съм,във велинград имам пеиятели и мисля често да почивам там,харесва ми много

Ако не се лъжа,ти си човекът,който купи Хатар.
Прав си,хубав ни е града а и околностите,има много неща,заради които си струва да го посетиш.
а ти от тях ли си ако той откаже барем аз да го посетя такава булка кат теб щее чест да се запозная

А ти дърто ергенче ли ще излезеш.

Публикувано: 28 December 2010 - 09:01 PM
Anna 3, в 28 December 2010 - 10:47 AM, написа:
Дидо Георгиев, в 27 December 2010 - 05:49 PM, написа:
Anna 3, в 27 December 2010 - 09:45 AM, написа:
значи не си от Велинград Дидо,от къде си,познаваме ли се?
не не се познаваме,виждал съм те на снимки само,от варна съм,във велинград имам пеиятели и мисля често да почивам там,харесва ми много

Ако не се лъжа,ти си човекът,който купи Хатар.
Прав си,хубав ни е града а и околностите,има много неща,заради които си струва да го посетиш.
лъжеш се не съм купувал хатар
Публикувано: 29 December 2010 - 01:07 PM
Евтим Стамболов=Зерда=азарбейджан
ако на някой още не му е ясно за какво става на въпрос.
Само един човек винаги заменя мястото на ъ с ь и това е неговата визитка,по която ще го познаете!
Стига вече,че не банални а направо не знам каки станахте с простотиите ви, Не постигаш нищо,твоите неграмотни глупости много отдавна са ми като попътен вятър,
Дидо,обърках се,не си този за когото те мислех,сорри. И ако приемаш съвети-не върви по акъла на простаците,защото на хубав край не излизаш,изглеждаш интелигентен човек,няма нищо по-жалко и смешно за един мъж да се крие зад никове и да си мисли,че приказките му вредят или правят впечетление някому.
Кучето си лае-кервана си върви.
Заради Ефти и сие,форумите станаха ужасни,добре,че те Банна Вано,та потръгнаха нещата в неговия сайт,има и какво да се види и научи там,с Атанасов се скара,в Мартен те отбиха,тук имаш няколко банна,спри се вече.
Айде,тук няма какво да се види вече,ще чакат хората поредния ти БАНН,за да започнат да влизат отново,в това число и аз. Довиждане азърбейджанчо

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 29 December 2010 - 07:03 PM
Anna 3, в 29 December 2010 - 12:12 PM, написа:
Само един човек винаги заменя мястото на ъ с ь и това е неговата визитка,по която ще го познаете!
Стига вече,че не банални а направо не знам каки станахте с простотиите ви, Не постигаш нищо,твоите неграмотни глупости много отдавна са ми като попътен вятър,
Дидо,обърках се,не си този за когото те мислех,сорри. И ако приемаш съвети-не върви по акъла на простаците,защото на хубав край не излизаш,изглеждаш интелигентен човек,няма нищо по-жалко и смешно за един мъж да се крие зад никове и да си мисли,че приказките му вредят или правят впечетление някому.
Заради Ефти и сие,форумите станаха ужасни,добре,че те Банна Вано,та потръгнаха нещата в неговия сайт,има и какво да се види и научи там,с Атанасов се скара,в Мартен те отбиха,тук имаш няколко банна,спри се вече.
Айде,тук няма какво да се види вече,ще чакат хората поредния ти БАНН,за да започнат да влизат отново,в това число и аз. Довиждане азърбейджанчо
едва ли...
Публикувано: 30 December 2010 - 12:38 AM
Anna%203, в 29 December 2010 - 12:12 PM, написа: