Средноазиатска овчарка
Публикувано: 05 December 2006 - 09:16 PM
Публикувано: 05 December 2006 - 09:47 PM
От малките кучета има само три мъжки.
1super
Хатар,беше на г-н Гергов когато заплодихме Слава Ак-Арслан.
От скоро е собственост на Н.Спасов.
п.с.специално аз оставям от тази връзка,щот съм прост. b)
Просто Слава Ак-Арслан,е невероятно животно!Като знам кои са и родителите,и получавам оргазъм.
Който е виждал Юзбаши-Алу(Джамал)на Вальо точката знае за какво говоря.Точно той е баща на Слава!За мен Джамал,е един от най добрите мъжкари в БГ.та да не кажа и най добрия.Но това е мое мнение!
Това са кучета с невероятен характер!
Виждал съм Хатар многократно.Като знам и той какъв характер има.Та за малките въобще немога да се притеснявям!
Поздрави!
Публикувано: 06 December 2006 - 12:02 AM
Прикачени файлове
-
post_29_1163086465.jpg (51.29K)
Брой сваляния: 210
Публикувано: 06 December 2006 - 12:03 AM
Прикачени файлове
-
post_29_1164809753.jpg (30.31K)
Брой сваляния: 207
Публикувано: 06 December 2006 - 12:12 AM
Публикувано: 06 December 2006 - 12:14 AM
Важното според мен.
-кучето да е пропорционално,и да има характер!Другото е ташак работа!
Публикувано: 06 December 2006 - 12:15 AM
Публикувано: 06 December 2006 - 12:23 AM
Цитат
Ето тази кучка на мен ми харесва.Колко мислите че е висока?
Вижте главата,гърдите,кокала,плътноста на това животно.
Повечето хора искат,хем да е голямо,хем да е красиво,хем характер да има,и т.н.
и се получава искривяване.
Всеки трябва да си помисли,за какво иска да има куче от тази порода.
Публикувано: 06 December 2006 - 12:27 AM
Цитат
Дайте да запазим добрия тон.И да не се обиждаме!Човека е побликувал снимка на кучката щот му допада.А че е слаба това е друг въпрос.
Може да е слаба,но породна ли е?Въпроса ми е към Бързев?!
Публикувано: 06 December 2006 - 12:44 AM
Няко им гледат лайната,да ли са твърди l) и да дриска само веднъж дневно.По редичко ли е акито,намаляваме мамбото! nono
Публикувано: 06 December 2006 - 08:53 AM
Публикувано: 06 December 2006 - 11:26 AM
Имам овчарка,на 9 год.Гърчав горкия,ама много слаб!
От малък си е такъв.Не че него храня,но неще да яда и това си е.Другото е,чи и да яде пак не трупа.Просто право черво. l)
Ако го види някой,ще каже:тоя това куче храни ли го?Но повярвай,че примен храна не липсва!И то най добрата! 1super
Друг е момента,че живота в БГ.е тежък,и 70%процента от хората,доста често изпадад,в кризисни моменти!
Та неможе да упрекваме тоя и оня,че кучето му е слабо!Защото просто незнаем финансовото положение на човека!
-Друг е момента,че всеки се разпростира според чергата си.Но има и един момент.
-За едни просто е мерак,за други е начин на живот.(нестава въпрос за пари!)
Следващия момент е:
Еди си кой преценил,че кучетата му трябва да растат гладни,до година и половина.Друг пък ги храни на макс и т.н.
Всеки един от нас,си е преценил защо гледа тази порода,или защо иска да има куче от тази порода.
Но дали е направил правилната преценка?!Надявам се ще разбере някой ден!Включително и аз!
ВСИЧКИ СМЕ ХОРА И ДОСТА ЧЕСТО ГРЕШИМ!
Поздрави!
Публикувано: 06 December 2006 - 02:12 PM
-----------------------------------------------------------------------------------------------

МОД: От това, което се вижда - може да е сниман по време на изложба и стопанинът му тъкмо го поставя в стойка. Освен ако чевеникавите петна на крака му не са от кръв, но не може да се разбере от тази снимка.
Иначе ти благодаря, че посочи постинга на vane bansko - думите за боя бяха останали незабелязани от мен заради шльокавицата.
vane bansko получи първото си от общо 3 възможни предупреждения преди да напусне този форум.
akelo, в каква ситуация е снимано кучето и от какво са петната по крака му? Имай предвид, че в този форум не се толерират НИКАКВИ битки с кучета, случайни, нарочни, за "тест" или каквото ви хрумне. За пропаганда на битките можеш да бъдеш изключен от форума.
Публикувано: 06 December 2006 - 02:18 PM
------------------------------
Прочети горния пост и ще разбереш защо.
Мод