Средноазиатска овчарка
Публикувано: 06 December 2006 - 07:37 PM
Ване,нека падне снежец, и ще ти досадиме! b)
Поразходи се по Софийско,може и да те излъжеме с някое куче. l)
Поразходи се по Софийско,може и да те излъжеме с някое куче. l)
Публикувано: 06 December 2006 - 08:27 PM
Също ти обещех да публикувам снимката на връзката между пинчерите.
Прикачени файлове
-
post_29_1163617002.jpg (61.33K)
Брой сваляния: 126
Публикувано: 07 December 2006 - 04:43 PM
Сладур,мерси за поканата.Сигурно 6те намина 6тото след 7-8-имам пут натам.
И 6те вида за какво става на вупрос.Нека са здрави и jиви и все така да дават добро поколение.
Да задалjително 6те си взема ку4е но маи 6те буде напролет понеjе сега в нас те4е един ремонт и няма куде да го настаня.Искам да имам един породист муjкар на тази порода сус доказани характер и ка4ества на родителите му за да знам какво да о4аквам от него.Понеjе нали ти казвам 4е тука има Казахстанска и Руска крув,и ме карат да из4акам ама и те незнаят ни6то за родословието на ку4етата и малко се сумнявам.Като доидете 6те ве заведа да ги видите.
bravoS super best
И 6те вида за какво става на вупрос.Нека са здрави и jиви и все така да дават добро поколение.
Да задалjително 6те си взема ку4е но маи 6те буде напролет понеjе сега в нас те4е един ремонт и няма куде да го настаня.Искам да имам един породист муjкар на тази порода сус доказани характер и ка4ества на родителите му за да знам какво да о4аквам от него.Понеjе нали ти казвам 4е тука има Казахстанска и Руска крув,и ме карат да из4акам ама и те незнаят ни6то за родословието на ку4етата и малко се сумнявам.Като доидете 6те ве заведа да ги видите.
bravoS super best
Публикувано: 07 December 2006 - 04:51 PM
А и ако някои мойе да ми даде инфо за 4овека Иван Радев и неговите ку4ета 6те му бъда мн балгодарен.Понейе неговия Аркан ми мн харесва и ако знаете от къде идва и дали има хубава кръв моля даите ми информация.
Радев си има саит там са показани неговите ку4ета и ли4но на мен мъжкия много ми харесва.Женските съ6то са добри.Искам вие да го коментирате за да добия някаква представа дали си струват.На мен ми се гледа сериозен мъж които не е тръгнал да лъже.
Ако някои знае не6то за Аркан моля даите информациа за родословие и от къде е внесен.
Благодаря ви предварително. 1super
victoryVVV
Радев си има саит там са показани неговите ку4ета и ли4но на мен мъжкия много ми харесва.Женските съ6то са добри.Искам вие да го коментирате за да добия някаква представа дали си струват.На мен ми се гледа сериозен мъж които не е тръгнал да лъже.
Ако някои знае не6то за Аркан моля даите информациа за родословие и от къде е внесен.
Благодаря ви предварително. 1super
victoryVVV
Публикувано: 07 December 2006 - 08:05 PM
А женската когато е правена снимката мисля 4е е млада.
Сега на каква възраст е?Ако не е таина разбира се.
Ина4е е превъзходна.Дядо и в България ли е сниман или не?
Непременно 6те се възползвам от поканата ти и 6те намина да видя красавиците ти и красавците ако евентуално има6 мъжки.
Много ми харесват.
cheers
Сега на каква възраст е?Ако не е таина разбира се.
Ина4е е превъзходна.Дядо и в България ли е сниман или не?
Непременно 6те се възползвам от поканата ти и 6те намина да видя красавиците ти и красавците ако евентуално има6 мъжки.
Много ми харесват.
cheers
Публикувано: 07 December 2006 - 08:09 PM
Благодаря,за топлите думи! worthy Е,и аз малко да се надуя. b)
Кучетата са снимани в братската съветска страна.
А мойта кучка,сега ще направи 10мес.
Кучетата са снимани в братската съветска страна.
А мойта кучка,сега ще направи 10мес.
Публикувано: 07 December 2006 - 10:29 PM
Vane Bansko,Иван Радев е от гр.Провадия и му е трудно да пътува.Ще го поканим на някоя изложба или сбирка и ще ви запознаем.Има много хубави кучета,голям ентусиаст и гледа азиатци от дълго време.
Аю Даг ще участва в Парад на Шампионите на 17.12.06г,в зала Христо Ботев-да отидем и да го подкрепим!
Аю Даг ще участва в Парад на Шампионите на 17.12.06г,в зала Христо Ботев-да отидем и да го подкрепим!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +