Цитат
Извинявайте но ще ми кажете ли какво е кили рибка ?Много ми харесват тези които видях . w) От къде мога да си купя и виреят ли с други рибки?
На въпросът ти, откъде можеш да си купиш кили - рибки, ще ти отговоря, че трябва да се свържеш с хора отглеждащи и размножаващи кили - рибките.Ако някой вид те интересува от тези, които ти показах във форума, ми пиши тук, на ЛС или на e-mail. GSM - 0886413503.
Някои видове изискват задължително самостоятелен аквариум и е хубаво да си набавиш някаква литература за да се информираш. Нашата асоциация издава бюлетин на всеки 3 месеца, цената му е 2 лв.Освен това нашия председател на КАБ, г-н Тодор Мечков, издаде много хубав справочник със 765 вида кили-рибки и те уверявам, че е безценен.Г-н Мечков има и издадена книжка - Кили рибки, която също можеш да намериш в зоомагазините.
Бюлетините, справочника и книжката можеш да си закупиш всяка събота на " Подуянския " пазар от нашия секретар на КАБ - Васко Гогов.Той е и човекът, който предлага кили рибки на всеки пазар.
Успехи с килитата и съм сигурен, ако се захванеш с тях, че ще имаш много незабравими мигове, които спират дъха.
Поздрави!