Главата на НОК- изражение на същноста на породата
Публикувано: 17 September 2008 - 10:03 PM
Max v. Krasini
Публикувано: 19 September 2008 - 01:24 PM
Цитат
Цитат
ЗИНА на 4 месеца
Не мога да разбера смисъла на този пост?Може ли малко пояснение? :(
Забелязвам, че цитираш повечето си постове с тази сентенция.И все пак сигурно можеш да кажеш каква е причината.
Публикувано: 21 September 2008 - 09:32 PM
Че то и сега си има смислен вид.Я как умно гледа душицата. ;)
Най-важното е да е живо и здраво и да се радвате един на друг :blink:
Най-важното е да е живо и здраво и да се радвате един на друг :blink:

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 21 September 2008 - 10:52 PM
Много красиви НОК...Много добри снимки!!!Много добра тема...какво като са му големи ушите???Не забравяйте че НОК са създадени за да помагат на човеците!Попитайте г-н Атанасов и Таня за тези неща.Мисля че те са "навътре" в нещата!!!
Не съм отдавна с "овчарките",но след 7 месеца школи и какви ли не тренировки с НОК,мога да кажа че друго куче не искам.Вече служа на милата ни родина с такова куче 3,5/със старото 1,3/ години и за мен това е кучето!От техните водачи зависи,НОК да е на 100%.
Не съм отдавна с "овчарките",но след 7 месеца школи и какви ли не тренировки с НОК,мога да кажа че друго куче не искам.Вече служа на милата ни родина с такова куче 3,5/със старото 1,3/ години и за мен това е кучето!От техните водачи зависи,НОК да е на 100%.
Публикувано: 22 September 2008 - 05:11 PM
Ще се радвам да видя и снимки в по-близък план на Джази :blink:
Виждам че сте пораснали доста ... а как се справя малката Палавница с белите ;) , прекопахте ли вече градината ;D
Виждам че сте пораснали доста ... а как се справя малката Палавница с белите ;) , прекопахте ли вече градината ;D