Кучето съсипва дома ми
Публикувано: 11 July 2007 - 11:17 AM
В интерес на истината добрече са белите, иначе от ремонт и обновление няма да има нужда. Така поне се грижат винаги в къщи да е ново. 1super
Най-важното е да са живи и здрави, палави и игриви, пък белите са им най-малкия проблем. Така ще има какво да си спомняме и да се усмихваме.
Публикувано: 11 July 2007 - 11:43 AM
Ами... дано с времето мине от самосебе си. А Ари изобщо не е кротичък, само заблуждава и на всички им изглежда такъв добричък и дребничък, а всъщност е невероятна хала, в 99% от времето беснее, единствено се уморява истински след по-дълги пътувания с кола. r)

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 11 July 2007 - 09:04 PM
Та днес цял ден бях кучешка бавачка, нали съм в отпуска b) Беше кротък и смирен поради уплахата цял един час (което всъщност ме притесни и го водих до доктора, иначе и сама можах да преценя, че няма счупено, изкълчено и въобще не го боли), и след това пак започна да играе с всички играчки едновременно. Ама се успокоих чак като започна пак да "доубива" кърпите от закачалката - значи настина е добре. bravoS
И цялата къща да изяде, докато порасне, здраве да е d)
Публикувано: 11 July 2007 - 10:14 PM
Цитат
Една книга, един шкаф и малко тапети повод за трагедия ли са? bl)
Моята Сара като малка изяде половин диван. Дрехите, обувките и всички други по-дребни предмети които пострадаха изобщо не ги броя.
Всички си харесваме домовете, но при вас май вещоманията надделява над кучоманията. Жалко. Купете си плюшено кученце по-добре.
Цитат
Ами минете на латекс щом тапетите са ви проблема l)
Публикувано: 11 July 2007 - 10:31 PM
Значи, първо: Timing, второ: строга команда, трето: обезателно предлагане на друга алтернатива и четвърто и много важно: последваща похвала.
В последните години т. н. шнауценфриф (краткото натискане върху муцунката )се отрича от някои, но методите за наказване сигурно са обсъждани в някоя друга тема. Моето Доли не гризе абсолютно нищо у дома, освен рядко отлепилата се подплата на един цървул в градината. Не се хваля, защото това е един проблем по малко, но пък тя има други трески за дялане.
Публикувано: 11 July 2007 - 10:35 PM
Публикувано: 11 July 2007 - 10:55 PM
Публикувано: 12 July 2007 - 08:52 AM
То и белите почти спряха с израстването не моя бесен шпиц w).
А шелтито е голям, и винаги е бил образец на послушание и уравновесеност w)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 12 July 2007 - 09:06 AM
Общо взето добре че са кучетата, да ни учат на ред и чистота, човек става много по-прибран благодарение на тях!
Публикувано: 12 July 2007 - 09:53 AM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 12 July 2007 - 10:17 AM
Публикувано: 28 October 2007 - 12:01 PM

Публикувано: 01 November 2007 - 06:30 PM
1. Защото не го знаимаваш достатачно и то от скука си мисли само къде да си почеше венците
2. Купи му поне 2-3 играчки за да дъвче и иам такива като обувки но са за ядене и са твърди като за зъби
3. Мисля че гревшиш да пръскаш с прпарат защото миризмата дразни кучето и то се насъсква срещу мебела напръскан с този препарат
Моето не е посегнало на нито една мебел ;)
Публикувано: 03 November 2007 - 09:06 AM