Dog.bg Форуми : Кучето съсипва дома ми

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето съсипва дома ми Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   ivet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 November 2007 - 04:10 PM

Ние вече не сме малки,скоро ще станем на 2,но това не ни пречи да се забавляваме.Етна е едно изпълнено с емоции и енергия хъски.Докато беше малка се надявахме,че в степента й на развитие тези нейни действия ще отшумят,но УВИИИИ!Като бебе хит бяха домашните пантофи и тапетите,абсолютно всяко ново видяно нещо първо се слагаше в устата!Въпреки че тогава прекарваше много време в сън все издебваше удобния момент(или докато сме на магазина,или в банята...).Ужасът настъпи това лято,когато се нанесохме в ново жилище,след основен ремонт разбира се.Идеалната обстановка за нея-всичко ново и безумно интересно! :yahoo: Дрехи,цветя,первази-всичко каквото се сетите.Стигнахме до момента,в който започнахме да я оставяме само в коридора(докато ни няма),но и там си намери жертва-портмантото! Има стотици играчки,но не я впечатляват особено!Просто не й се седи сама и това е!Незнам дали някога ще спре,но това не ми пречи да я обичам все повече.Колкото и да съм й ядосана щом ме погледне с дяволития си поглед и омеквам.Обичкам си я каквото и да прави!  :wub:

#42 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 December 2007 - 09:24 PM

Отдавна се чудя как да разкажа за моя "съсипан" дом, но стигнах до извода, че е най-добре направо да покажа. Важно е да се отбележи, че тези постижения са само на малката хуна  ;D
Освен, че много сме се смяли на изобретателността й, май не сме имали други емоции покрай разрушенията. Обожавам кучетата си и бих им простила всяка беля, най-важното е че ни дават много поводи да се смеем  :yahoo:

По ред на номерата: 1. стена с пано от тапети "тук-там", декорирана по вкуса на куче от самото куче; 2. произволна каса на врата; 3. любимо място за копаене; 4. произволен шкаф; 5. "Суецкият канал" или "Трудният начин да разбера какво има от другата страна на стената"
User's Signature

Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 10:15 PM

Незнам защо, но тази тема не я бях виждала до сега!
Е и аз имам много за разказване......, обаче ще се спра само на поразиите от последния месец!  :viking:
Общо взето всички ъгли на стаите са нагризкани! Кабела на телефона беше изяден осем пъти, табуретките нямат ъгли вече,
а най-скорошното постижение беше, наръфана - външната врата!
Е, това като го видях,  :rolleyes: щах да падна от смях - как ли му е родила главицата на Мончо да я свърши тази работа!?!
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#44 Потребителят е офлайн   orchid Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 09:50 AM

renshi,Как е успяла да сътвори това? Ако нямаше снимков материал нямаше да повярвам...

kayo, Лиза успя да прегризе кабела за интернет. Сега кабелът е поставен в лайсна, която е закрепена на стената и стига чак над вратата. Преди имахме само лайсна на участъка кабел, който е на земята и Лиза се научи да разглобява лайсната и то го правеше с такъв кеф. Сега слава богу след като сменихме лайсната, нямаме проблеми... Ако искаш пробвай, може да помогне.

#45 Потребителят е офлайн   renshi Икона

• Συγγνώμη! ;)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 December 2007 - 10:12 AM

orchid, то и не е за вярване.. 3 месеца й отне, упражнението се изпълнява старателно когато не е под наблюдение. Ляга се пред стената и се започва настървено копаене, като при нужда полягва и на една страна за да й е по-удобно  ;D  :viking:

У нас голямата има страст към кабели, уж съм покрила каквото мога, но все намира как да гризне някой. Отделно изгриза няколко контакта, както и любимите каси на вратите. Да не говорим за един вътрешен ъгъл (просто нямаме повече), за масите, милионите чехли и чорапи. Малката обича и да чете, нейната изобретателност е уникална - най-откаченото нещо, което си избра за гризане е циментът на пода на балкона, който е уникално равен.. но някакси успява  :rolleyes: А любимото занимание на двете е да си правят дунапренените матраци на сняг - затова съм ги кръстила "Снежанки". Не, че матраците не са в калъфи.. просто ми се паднаха изобретателни кучета  ;D
User's Signature

Качена снимка

#46 Потребителят е офлайн   emetic Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 12:06 PM

Боже, хора като ви чета и не мога да повярвам какво добро куче ми се е паднало. Може би защото я прибрах на около 6 месеца и поне 2 не можеше да ходи като хората(беше блъсната от кола), но и сега е много послушна. Не е късала тапети, не е правила бели, слуша ме за всяко нещо. Дала съм и едни стари джапанки за гризане специално за нея и друга обувка не е погледнала.  B)
Ей, а аз се я обиждам, като се обръщам към нея с "Глупаво куче"  ;D

#47 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 18 December 2007 - 12:23 PM

emetic,
Аз имам едно наблюдение - намерени, спясени кучета, прибрани от улицата, боледували тежко и т.н. някак си са по-кротки, по-смирени. Не правят такива бели, все едно разбират, че ако направят беля могат пак да се озоват в предишната ситуация. Добре гледаните бебета, които не са преживели никаква трагедия в живота си са си бебета, които съдбата не е дамгосала и те са просто игриви бебета, които си нямат друга работа и измислят белички. Кои повече, кои по-малко. Аз мога да кажа, че Сара никога не е пипнала нищо в къщата ми. Нищо. А е кокер, всички казват, че кокерите съсипват бая неща. Тя в къщи е толкова тиха, че зимно време като се завре под одеалото и не можеш да разбереш, че има куче. Това разбира се е мое лично мнение, и в никакъв случай не означава, че е напълно вярно.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#48 Потребителят е офлайн   borisova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 06:15 PM

Всичко си е въпрос на характер на кучето май, моята е също от улицата , взех я на около 2 месеца и като малка правеше пакости, а като голяма понякога също.Предишното ми куче ,което почина също беше такова и за съжаление беше много болно, поради лекарска грешка, то беше образец на послушание , но докато беше малко правеше много пакости, разболя са на една годинка и от тогава вече не беше същото куче, поради заболяването си.Така, че едно здраво и енергично куче винаги си е пакостчия, без значение на възрастта, или от къде идва.Това са си мои наблюдения, които се отнасят все пак само за моите животни, и не казвам ,че всички са такива, има и послушни.Много ясно, бебето си е бебе, стига да порасне и да не мисли, цял живот ,че е такова и все да прави пакости, моята като че ли няма никога да порасне, все си е щура, игра не й стига, пакостите също са налице , а вече е на 1год. и 8 месеца, та няма никаква гаранция, всичко е до темперамент.  А уж се опитахме поне елемнтарно послушание да има, да слуша, но не се поддава много и това е, слуша, но не достатъчно, е някой ще каже сами сме си виновни, че не сме я научили, но не е така ,защото май е от типа кучета дето " ни се водят ,ни се карат".Няма лоши кучета, сигурно ако питаме кучетата така мислят и за нас( шегичка ). ;D

#49 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 05:38 PM

Може би има нещо вярно в това че куче което е било болно като бебе се кротва бързо и не прави бели .Нашата Сара  пинчер като беше на 4 месеца и си счупи предната лапа беше доста време с шина аз си стоях в къщи и я гледах за което всички ме подиграваха но на мен не ми пука нали тя беше доволна .Та по повод белите имаме само един нагризан кабел проскубано цвете и няколко изядени чехъла .Общо взето ми е послушно детето сутрин като тръгваме на работа ни изпраща и ляга пак да спи а ако я завия даже и не става .Като се приберат децата от училище им се радва първите десет минути и пак си ляга с две думи куче мечта .Не така стои въпроса с кучето на приятелката на големия син Мега е започнала да унищожава входната врата с такова усърдие че в скоро време я очакват да избяга от вкъщи даже си е счупила едното от предните зъбчета

#50 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 December 2007 - 05:47 PM

Цитат

Може би има нещо вярно в това че куче което е било болно като бебе се кротва бързо и не прави бели .Нашата Сара  пинчер като беше на 4 месеца и си счупи предната лапа беше доста време с шина аз си стоях в къщи и я гледах за което всички ме подиграваха но на мен не ми пука нали тя беше доволна .Та по повод белите имаме само един нагризан кабел проскубано цвете и няколко изядени чехъла .Общо взето ми е послушно детето сутрин като тръгваме на работа ни изпраща и ляга пак да спи а ако я завия даже и не става .Като се приберат децата от училище им се радва първите десет минути и пак си ляга с две думи куче мечта .Не така стои въпроса с кучето на приятелката на големия син Мега е започнала да унищожава входната врата с такова усърдие че в скоро време я очакват да избяга от вкъщи даже си е счупила едното от предните зъбчета

Кучето на твоята приятелка само ли седи, докато са на работа?
Може би ключе е именно, че твоето е расло с човек до себе си, а не е оставено да скучае и изперква по цял ден само. Не случайно се казва, че малките кучета не бива да остават сами. Едно отраснало в спокойна обстановка и с човек до себе си куче се очаква да е много по-уравновено и спокойно, от друго, оставено на самотек.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#51 Потребителят е офлайн   lozev_1976 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 10:54 PM

Аз съм имал малки и съм разбрал едно всичко е до характер,
гледаш едното си кротува,друто пък си играе а третото все гледа нещо да заръфа!!!!!! ;D

#52 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 11:42 PM

Кучето на твоята приятелка само ли седи, докато са на работа?
Може би ключе е именно, че твоето е расло с човек до себе си, а не е оставено да скучае и изперква по цял ден само. Не случайно се казва, че малките кучета не бива да остават сами. Едно отраснало в спокойна обстановка и с човек до себе си куче се очаква да е много по-уравновено и спокойно, от друго, оставено на самотек.
[/quote]

Kучето от скоро живее в апартамент иначе беше свикнала да тича по цял ден на двора и да си играе с едно коте .Сега явно и е скучно да стои сама поне до обед тогава децата се прибират от училище и си има компания .

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни