Изгубен голдън ретривър, мъжки, Бургас
Публикувано: 11 July 2007 - 03:38 PM
В Бургас е изгубен мъжки голдън ретривър, светъл на цвят, на възраст около 2 години. Загубен е в централната градска част. Кучето е с микрочип и може лесно да бъде идентифицирано. Собственикът предлага възнаграждение срещу връщането му.
За информация: 0889993888.
За информация: 0889993888.
Публикувано: 11 July 2007 - 04:38 PM
Тук при мен в Созопол имаше един страхотен мъжки 2 годишен голдън... w) Тя сетерката ми беше разгонена и сам си я надуши....мн беше мил и дружелюбен!Притесняваше ме факта,че сам си се разхождаше и чак след няколко минути през мен минаха стопаните му и той отново тръгна след тях...Хората живеят в Бургас(хората бяха на почивка тук).....онзи ден пак си ходеше пуснат из созополското паркче и си шляпаше между хората(той си познава стопаните)но...дали не е случил на недоброжелателни хора....Днес пак ще изляза на разходка там,където обикновенно стопаните му го разхождат и ще проверя дали са още тук и дали кучето е там и е добре!....Дано да се намери.... n)

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 12 July 2007 - 12:25 AM
Красене, кажи по то4но къде в Бургас е изгубен и аз съм от тук да се оглеждам и името на кучето на което отговаря. s)
Страница 1 от 1