Намерен ирландски сетер, женски, София
Публикувано: 13 July 2007 - 11:06 PM
Ето снимки на сладураната, която си търси стопанина.
Моля за информация, ако някой познава подобно куче.
Моля за информация, ако някой познава подобно куче.
Прикачени файлове
-
DSC01548r.jpg (31.35K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 13 July 2007 - 11:08 PM
И още една снимка, която ми изпратиха.
Прикачени файлове
-
DSC01546r.jpg (30.1K)
Брой сваляния: 29
Публикувано: 13 July 2007 - 11:16 PM
Кулето е там повече от седмица, всяка сутрин го виждах от автобуса. Предположих,че е загубено, но за съжаление нямам възможност да направя нищо. Много е слабо и обикаляше предишната спирка на 111, която е на околовръсното. Доста сладко кученце. Успех дано се намерят стопаните й.
Публикувано: 15 July 2007 - 06:28 PM
Тъй като на човекът намерил кучето се налага да пътува + в приемния дом има хора със страх от кучета n) - сетерката е настанена на хотел. Кучето не е чипирано.
Търсят се нови стопани за това младо животно, което явно от известно време е по улиците s)
Търсят се нови стопани за това младо животно, което явно от известно време е по улиците s)
Публикувано: 16 July 2007 - 12:14 AM
'Айде стига де... наистина ли са я изхвърлили...? Ще се постараем да помогнем, twoofo!!! Дано да е по-скоро!
П.П. Ако имате нужда от помощ със средствата за хотела - знаеш ни телефоните!
П.П. Ако имате нужда от помощ със средствата за хотела - знаеш ни телефоните!
Публикувано: 16 July 2007 - 09:48 PM
Човекът, който е приютил кучето го е оставил в хотела, аз за момента само посреднича, но май скоро ще има нужда от намеса.... Той като се върне от командировка няма да може да я задържи по горепосочените причини и се очертава ако никой не я потърси да се озове отново откъдето е дошла, ако се оставят така нещата. Според мен е нужно само да се разпространят повечко обяви за кучето и домът му ще се намери - старият или нов такъв.
Много е жалко, младо животно е, жизнерадостно...след като е забелязвана в района дълго време...нищо чудно да е изхвърлена n)
Много е жалко, младо животно е, жизнерадостно...след като е забелязвана в района дълго време...нищо чудно да е изхвърлена n)
Публикувано: 17 July 2007 - 10:56 AM
Пускала ли си обяви по сайтовете? Ако не си -да напускам?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 July 2007 - 07:45 PM
Не съм пускала, ужасно ми е натоварено в момента, казах на хората да пуснат, но май няма смисъл да се надявам вече... n)
Ако имаш възможност пусни където се сетиш, аз ще се опитам да намеря време късно тази вечер също s)
Благодаря много!
Ако имаш възможност пусни където се сетиш, аз ще се опитам да намеря време късно тази вечер също s)
Благодаря много!
Публикувано: 18 July 2007 - 02:33 PM
Напусках на доста места, дано има ефект. 1super

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Страница 1 от 1