Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни
Публикувано: 16 February 2009 - 01:45 PM
Zdraveite as sam ot Plovdiv mn xaresax va6eto ku4ence i iskam da go vzema 6te go darq s mn vnimanie i lubov.
6te napravq vsi4ko koeto e nujno za da go imam. Moje i drug doma6en lubimec as obojavam jivotni samo mi pi6ete kakav ili ako imate nqkoe dr ku4ence .
Като на мен последните 2 изречения хич не ми се харесаха, но й написах имейл, за да й кажа, че кучето е дадено и ако толкова иска да си намери да знае, че "някои от хората, които предлагат животни за осиновяване предпочитат новите стопани да са от техния град, за да поддържат връзка"...и отговор нямаше.
Днес разбрах от wind, че е питала и за кучетата от Сеславци : Zdraveite az mnogo obi4am jovotinkite i iskam da pomogna no sam ot plovdiv i ne moga da doida vav varna imate li nqkakvo predlojenie kak dfa si zqma eno kui4ence
Публикувано: 04 March 2009 - 12:35 AM
navar, в Feb 12 2009, 06:27 PM, написа:
REGINA.ILIEVA@ABV.BG
Ако не бъркам, обявата е пусната от Мая - детето, раздаващо кучета наляво и надясно. Някой от форума контактуваше с нея. Моля, ако е възможно, опитайте поне да обясните на това дете, че не бива да дава кучетата на всеки срещнат. Тук има тема, в която тя явно не поглежда, иначе щеше да види цитираният пост. И изобщо - отново повече вреда, отколко полза.
п.п. Отварям си пощата точно след като написах горното и що да видя:
отговор на моя обява:
Цитат
Здравейте, bushkata!
regina.ilieva@abv.bg изпратете отговор на вашата реклама Подарявам кучета за пазачи добавена на Dalavera на 2009-03-03
Неговото съобщение е:
"moje li snimki za da gi vidim."
Явно се проверява наред.
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 March 2009 - 02:12 PM
Жената е много любезна и разправя, че още щом видяла кучето, се влюбила в него само по снимката, та дори и каишка му била купила вече, преди да дойде да си го вземе. На въпрос къде ще го гледа, един път отговаря в апартамента, друг път - в къщата.
При проверка на телефона и мейла в гугъл нищо съмнително не излиза!
Данните са от моя лична среща с четиримата, и по мое мнение търсят кучета за битки!
Публикувано: 07 March 2009 - 12:07 AM
smarfimar, в Jun 15 2008, 11:09 AM, написа:
От днес:
Цитат
E-mail: basler_78@abv.bg
Въпрос:
kva poroda sa,dai de edno i na men.otkade ste
Тел: 0899 228808, Скайп: basler_31.
Търси евтини породисти кучета, разменя, пише по обяви...и то вече доста време.
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 13 March 2009 - 02:06 AM
0889835992
Димитровград
Имейл: sl.koleva@abv.bg (и много други). Никове, скайп: slaveika96
Малко се чудех дали да я сложа тук, отдавна разни хора ме подсещат за това странно...хм, момиченце (?!). Но като цяло подарява, продава, размножава, отглежда много животни, губи "своето" куче, което обаче не си знае името или загубва други две на куп. В момента рекламира ферма за птици, явно и там търговийката тече. Та, нека я има тук, да имате едно на ум.
Още повече, че от известно време имаме "честта" да пише и в този форум, под ник maya_mai4ety.
Публикувано: 13 March 2009 - 08:33 AM
Публикувано: 13 March 2009 - 10:32 AM
"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 17 March 2009 - 09:28 PM
margokk, в Mar 13 2009, 10:32 AM, написа:
Хах, аз сега се поинтересувах и си пиша с нея... поразпитвам я. Изглежда са семейни приятели на развъдник в Димитровград /истински и лицензиран/ и изглежда от там са си взели кучетата /били ОКОЛО 10/. Щели да правят развъдник, водели кучетата по изложби...
П.С. Сега като я питах как като е на 12 има толкова кучета, тя спря да пише...
П.С.2 : Накрая каза, че кучетата били нейни, развъдника също щял да е на нейно име... хм.
Публикувано: 31 March 2009 - 10:00 AM
Преди време (преди 20 дни) по повод моя обява за бебета шар-пей с родословие ми беше писал човек на име Любомир Ковачев от мейл junior_maffia@abv.bg. В рамките на 30 минути ми бе изпратил общо четири адски напористи мейла, давайки и телефонния си номер (0885 808 504) аз да го потърся и обвинявайки ме ... видиш ли, как така няма веднага да му отговоря. Търсел куче за подарък на приятелката си, която имала рожден ден. Иска да се разбираме за "po natata4nite ni dela", "da pogovorim za cenata !!!". Излишно е може би да обяснявам, че мейлите бяха с малки букви, на латиница, с много 4 и 6 и без нито един препинателен знак.
Отговорих му, че първо трябва да разберем повече за него, дадох линк към снимки на малките, инфо какви са и кога са родени и т.н. Изпратих му въпроси.
Върна ми отговори, все кратки, общи, почти неразчетими, пак напористо...
Написах му, че търсим точно определени условия за малките и смятаме, че той не може да ги предложи.
Днес, 20 дни по-късно получих следният мейл от него (етика, не етика... копирам го дословно, защото считам за по-етично хората да го видят):
"a be vie ste nqkakvi sociopati be q se fackaite 6te gi 4akam az za edno 6ibano ku4e az si kupix kotka mn po hubava ot tva 6ibano ku4e nabru4kano taka nqma da prosperirate da znaete bokluci mrasni"
Не знам за друг, но аз НИКОГА не бих поверила животинче на такъв човек.
Публикувано: 31 March 2009 - 10:41 AM
Получен мейл от ivon_rossi@abv.bg:
" Здарвейте отново!Поздрави за професионалният подход!!!Изкрено се радвам на толкова отговорни хора.
Извинявам се,че ще пренебрегна въпросникът Ви.Търся родословно бебе за разплод с легитимно родословие.От 1989г. професионално работя с кучета и котки в клиниката в ж.к. Дружба /преди да започна да уча/,а после и в други...13г. имах собствени зоомагазини/ зоокът Ла Росси-също/ и др.и вет.кабинети ,а от една година се отдадох изцяло на кучетата си и трите ми прекрасни деца. Избягах от хората!!!В момента отглеждам над 40кучета ,17 породи и в рамките на три години целя да изградя най-професионалният и голям развъдник за домашни любимци,но до тогава...трябват много финанси/теренът го имам и началото е положено/.
Не ходя по изложби,защото обичам и УВАЖАВАМ животните,а родословието е нещото,което формира цената.
Благодаря за вниманието и успех!
Роси Първина"
За това име излизат интересни резултати в гугъл, вкл. препоръки.
Допълнитено инфо, намерено от мен:
http://www.zookyt.dir.bg
Бул. Цар Борис ІІІ № 58,
д-р Роси Първина,
управител
Телефон: 0878696997
Намира се в локалното платно срещу "Софарма" на спирка "Петър Берон"
Продажба на кучета - котки - екзотични животни - акваристика - храни - аксесоари - и всичко необходимо за животните ви.
Ветеринарни консултации, лечение и подстригване на домашни любимци...
ЕТ,РОСС-Росица Първина
гр.София
Публикувано: 03 April 2009 - 07:42 PM
Публикувано: 08 April 2009 - 12:41 PM
horserider, в Apr 3 2009, 05:42 PM, написа:
Когато и писах това:"Здравейте.Не мога да повярвам на очите си ,че някой ми е писал за Краси..Това прекрасно момче сякаш е орисано на самота..Щом сте чели негова история вероятно знаете че той имаше проблем и държа да кажа ,че е твърде вероятно поне веднъж в годината да има нужда от лекарства за да не се възобнови (не са скъпи) .Ако приемате това-дайте ми телефон ,за да се чуем и поговорим." -изчезна.Между другото Дени е писала за Краси че прилича на голден..
А един Иван от същия град за когото се сещам...който...бе нищо май не е случайно!!
Мръсни боклуци.
Моля, не цитирай огромни постове.
Цитата е съкратен.
мод
PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 14 April 2009 - 10:30 AM