Dog.bg Форуми : Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни

Към съдържанието

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Черен списък на осиновители, злоупотреби с животни

#281 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 November 2011 - 04:00 PM

Този потребител, с неадекватните си постове...
Пускате неговият телефон, даден в поста му за изгубено чау и намирате това:
http://www.google.bg...lient=firefox-a

Цитат

Kupuvam mops
Купува

Kupuvam dva jenski mipsa na 2-3 meseca
Порода: Мопс
Телефон: 0894-701-452
Email: li4ka*****@abv.bg
Град: Пловдив

Цитат

Kupuvam ku4e
Купува

Tarsq да закупя йоркширски териер женски. на2-3месеца
Порода: Йоркширски териер

Kupuvam ku4e
Купува
Email: man***@abv.bg

Цитат

Kupuvam buldog
Купува

Tars, da zakup, 2 jenski frenski ili angliiski buldoga sas dokazan proizhodq
Порода: Френски булдог
Email: meto_*****@abv.bg

Най-вероятно това е вторият му акаунт тук: http://forum.dog.bg/...118928-mkd1979/
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#282 Потребителят е офлайн   jaspermmm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 09 November 2011 - 07:16 PM

Още един, според мен ненадежден кандидат-осиновител. Име: Еlena Аleksandrova, email: elena010979@abv.bg
Писа ми по обява, търсеше средно голямо кученце за двор.Искаше да види майката на снимки, питаше къде са кученцата и кога може да ги види.Когато учтиво я помолих да ми попълни въпросник за кандидат-осиновител - ни вест, ни кост.
User's Signature

Качена снимка

"Всеки ден по нас хвърлят камъни. Важното е какво градим с тях? Мостове или стени?"
Х.Дж.Браун

#283 Потребителят е офлайн   Polence Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 01:33 PM

аз съм втрещена от разказ на колежка. мъж, представящ се за Светлозар Тодоров Минчев, жена, представяща се за Даниела Ценева с телефон 0899 066 485 + дете - момиче на видима възраст 13-14 години, може би тяхното дете, звънят по обяви за осиновяване на животни, след което взимат животното, изхвърлят го и обират жилището, от което са взели животното. момичето, на което му се е случило това нещо, каза, че 2 седмици след като са взели котарака от тях, са ги обрали. потърсила е в гугъл и се оказва, че въпросната пуска обяви за квартири, животни, жена търси мъж и какво ли още не. внимавайте не само на кого давате животно, но и кого пускате в дома си.

казали са, че живеят в Люлин 8, бл. 811, вх. Б, ет. 2, ап. 28

#284 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 December 2011 - 02:33 PM

Следва да се уведоми полицията в този случай.
User's Signature

Качена снимка

#285 Потребителят е офлайн   Polence Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 02:54 PM

уведомена е. ти очакваш ли резултати? аз - не... но може би някой съфорумник, живеещ наблизо, може да провери.

#286 Потребителят е офлайн   gogobyte Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2012 - 12:55 PM

Един съмнителен потребител от мен. Не знам каква му е играта но продава питбули в няколко сайта имал 2 в момента и малки и иска да осинови моето куче.
След като му зададох няколко неудобни въпроса много бързо изчезна от скайп.
скайп: pumaaa_96 (А.л.И.г.а.Т.о.Р.А) от Пловдив.

#287 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2012 - 03:49 AM

Натали Алексиева (Katarina) - natali_hera
natali_hera
телефон: 0885207509 и 0884462262
Ползван ник из нета: faimer4o
На мейлите - едва ли може да им се хване края.

Тук накратко за нейните глупости от преди доста време:
http://forum.dog.bg/..._1&#entry723927

Темата й тук.

Тук какво се случи с кучетата, за които е поела грижа.

Профила й във Фейсбук.
Нейна група във ФБ.
И още една

Пише във всяка обява - иска кучета, котки, мишки, цветя...

Коте на цена като за подарък

Продвам или разменя за друга порода куче

Пускаме телефона в нета и намираме:

Цитат

- Мъжки лабрадор търси приятелка. емайл labrador_retrivar@mail.bg Намираме се в центъра на град София при желание мога да изпратя още негови снимки.
-Продавам 100% екстремален персиец. Черен ( не се среща често.) Цена 220 лева! ПРОМОЦИЯ! PP. Персиеца е на позната, на която спешно и трябват парите. Иначе не е кастриран, може да се използва за развъдна дейност.
-Продавам малки сладки ротвайлери родени на 25.06.2009г. Паспорт , ваксини обезпаразитяваня , оглед на родителите и всичко необходимо. Повече за тях: 0885207509 250лв. женски и 300 лв. мъжки
-За всеки който иска представител на породата ротвайлер!!!
За всеки който иска представител на породата ротвайлер!!! Това са Ричи и Мира! Те създадоха вече едно поколение, това ще им е второ. Ричи е със всички ваксини, ветеринарно прегледан на 19.12.2009г. Оценката на ветеринаря: "Чистокръвен и много добър представител на породата. В отлично физическо и психическо състояние. Нормално тегло." Мира е със паспорт и всички ваксини. Ветеринарно прегледана на 19.12.2009г. Оценката на ветеринаря: " Малко по дребна от очакваното, но тъй като когато е била бебе си е счупила крачето това е нормално! Тегло - малко под нормата. (джобно гадже), но и това е нормално. Чистокръвна! " Общата оценка е: " Ще имате много красиви представители на породата. Лично аз гарантирам за това и лично бих си взел малък ротвайлер когато се родят." На 06.12.2009 година и на 13.2009 година двете кучета се срещнаха за да направят бебета. И двата опита са успешни. Към края на февруари се очакват бебета. Когато станат готови те ще имат вече паспорти, рязани или не опашки (по избор на клиента) и 1ва ваксина. За да се сдобиете със страхотен представител на породата, контактите са 0885207509, емаил: dogo_arjentino_15@mail.bg
-Разхождам кучета. Цена 10лв на куче. При повече от едно куче - отстъпки.
Публикван/а от faimer4o
Публикувайте в: София
5.00 €, За контакти: 0885207509
-Информация за обявата:
Малка сладурана на 4О дни чака някой да я купи. Тя е супер бебе, става за охрана, разплод или просто домащен любимец. 100% чистокръвна, без забележки. Предстои и първа ваксина, обезпаразитена е вътрешно. За повече информация за нея 0884462262 или имейл rottweiler_baby@mail.bg
-Приют за котки в София предлага за подаряване котета и котки на различна възраст. Освен това ние приемаме котки за временно отглеждане (докато сте на море, например)

И отново се сещаме за нейната приятелка Алиса:

Показване на мнениетоКристина, в 25 February 2010 - 01:50 PM, написа:

Алиса, 14-15 годишно момиче, телефон 0889355153. Още два телефона на Алиса : 0890101616, 0888434420.
Живее в центъра на София.
Развъжда ротвайлера си и продава малките кученца, също така персийски котки и кой знае още колко животни.
Сайтът й е : My link
На сайта е написано "развъдник", но това въобще не е развъдник. В гугъл излизат стотици нейни обяви, в които търси ротвайлерки за кучето си и пише, че или иска пари за оплождането на женската, или кученце, което после да продаде.

Освен това... Намира хора, които уж да осиновят безпородни малки кученца и после ги продава, представяйки ги за породисти.
Ето темата: http://forum.dog.bg/...ndpost&p=773272, има и снимка на момичето.

Намерих три нейни имейла. Най-често използвания е : rotvailer14@abv.bg
Другите : kiss4eto14@abv.bg
tigur4etooo@abv.bg

Всичко това става с "благословията" на майка й.

Телефонът на съучастничката е : 0897697160, казва се Диди, при справка в гугъл пише, че продава женско пинчерче.

Внимавайте на кого давате кученца!!

Показване на мнениетоasar, в 26 February 2010 - 05:04 PM, написа:

Ето тази е другата участничка от схемата с продаденото кученце. Представи се като Диди. В интернет има нейна обява, че продава кученце, където се е представила като Лора. Телефона, от който се обажда е 0897 697160.
На снимката е кутрето, продадено като лабрадор.

п.п. Лудница! Докато си ровя из Гугъл и попадам...в тази тема на пост от Никей:

Показване на мнениетоNickey, в 31 May 2010 - 11:08 AM, написа:

Натали / Нера
тел. 0884462262
мейли nerra_the_princes@mail.bg и dogg_vs_cat@mail.bg (нов!)

Писа ми по обява за родословен шар-пей. В писмото твърди, че има женски ротвайлер и измайстори някаква невероятна история, че телефонът й в гугъл щял да даде резултат обява за лабрадорчета, които неин познат й бил оставил пред вратата с бележка да ги продаде и тя ги видяла като излизала за училище (в предния мейл ми беше писала, че има две деца). Твърдеше, че ги продала на символична цена от 50лв, но в обявите й пише 300
Има обяви както за лабрадорчета, така и за очаквано кучило от някакви "немски овчарки"

Спирам да ровя, гнусотията е премного, то е ясно.

Снимки на девойката:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Всичко това е намерено в нета - всеки може да го намери, ползвайки Гугъл.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#288 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 February 2012 - 11:45 AM

Показване на мнениетоbushkata, в 08 February 2012 - 01:49 AM, написа:

Натали Алексиева (Katarina) - natali_hera

Коте на цена като за подарък

:ud_009: Това са снимки правени от мен на котета, на които съм била приемен дом и които от години са в Германия!

#289 Потребителят е офлайн   owl Икона

• Adopt! - Don't buy!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 February 2012 - 12:09 PM

Много се извинявам за спама, обаче през ръцете на това девойче явно са минали доста животни... кой по дяволите дава животни на дете?

(Не само този, който яде баницата е виновен, този който я дава също)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#290 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2012 - 10:52 AM

Телефон 0894086257 - циганка от Кубрат, която използва обявите за изгубени животни и обещава да ги върне, ако й се плати ваучер за картата. Животни, разбира се, няма.
User's Signature

#291 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2012 - 11:52 AM

Я: Какво означава, че приютявате породисти дребни кучета? Събирате ли ги или ги използвате за развъждане?
G&T: imam si razvudnik imam si i preut za jivotni ako sa mladi si gi razvujdam no kato sa vuzrasni gi preutqvam i si gi gledam
G&T: te vuzrasnite nestavat za razvujdane
G&T: no priotqvam samo drebni porodi za da moga da se grijq za tqh
Я: За какви кучета е развъдника?
Я: Дейзи не е за приют..
G&T: pomeran iorkita chihua i mops
Я: тя е за дом, в който няма много животни и е спокойна обстановката, трябва й много внимание и обич, за да преодолее това, което ий се е случило
G&T: e tam shte se chustva mn dobre
G&T: toplo e
G&T: ima dostatachno mqsto za da se razkarva
G&T: no kakto reshite az vi predlagam da q preutq i da se grijq za neq no vie kakto si precenite veche
Я: Дейзи сега ще бъде кастрирана
Я: а Вашият развъдник лицензиран ли е и в кои клубове участвате?
Я: Аз не одобрявам нерегламентираното развъждане..
G&T: mi az sega si go pravq za sega imam po edno kuche ot porodite sled kato si dobavq dostatachno broiki shte go registriram
G&T: znachi nqma da mi q dadete qsno :)
Я: виждам, че имате обяви и за продажба на хъскита и други най-различни породи. Дейзи ще бъде кастрирана точно поради тази причина.. Хората, които развъждат животни трябва да имат образование и знание за тези неща.
Я: Забравих да попитам, на колко сте години?
G&T: nqmam obqvi za huskita
G&T: neshto ste se oburkali nesa moi obqvi
G&T: na 24 sum

След пояснението, че АЗ съм се объркала, момчето ме блокира в скайп. Ясно личи, че на този човек не трябва да му се поверява животно.
Казва се Георги, skype: tedi_gosho, тел: 0898256551, от Варна. Обявите, които има в нета от него са безкрайно много. Да не споменавам , че с обаждането по телефона настояваше да я пратим по куриер..!

#292 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 February 2012 - 10:56 AM

Показване на мнениетоbdenkov, в 31 July 2011 - 06:21 PM, написа:

Показване на мнениетоNickey, в 12 December 2010 - 01:03 AM, написа:

Случайно попаднах на някакъв "гений" с интересни виждания и самочувствие.

Божидар Денков, гр. София
Обичайно потребителско име: bdenkov или Bozhidar (профил в подарявам.ком, в базар.бг, в сладур.ком и др.)
Мейл: bdenkov@abv.bg, proengineer76@abv.bg (вторият използва в обяви а запознанство)
моб. тел.: 0889 951834
Стационарен тел.: 02/ 8282718
Снимка:
Прикачен файл bdenkov.jpg

Под моя обява за подаряване на шар-пей Бони е пускал интересни "компетентни" коментари от сорта на:
"изкъпи и среши кучето, че да не изглежда старо и болно. Шар- пей с клепнали уши няма- това е някакъв микс",
"Без да съм ветеринар според мене това куче е на около 10-12 години и много се съмнявам, че му оставя и 2 год. живот.",
"Защо не кажеш, че кучето е Ваше и понеже е болно и скоро ще умре искаш да го дадеш с договор за усиновяване, та друг да ви гледа и лекува" :ab_041:
Излишно е да обяснявам, че всичко това са глупости...

Човекът, обаче все проявява интерес към обяви за породно изглеждащи кучета и пуска десетки обяви от типа на "Подарете ми породисто куче", само примерчета от текстовете:
"Моля подарете ми малка немска овчарка за да ме прави щастлив.Не мога да си купя поради парична недостатачност, ще сам ви много благодарен."
"Моля да ми подарите породисто куче без значение бебе или възрастно. Предпочитам Немска овчарка, Белгийска овчарка, Хъски, Коли, Голден Ретривър или Каракачанка. Може и куче от други породи."

Изглежда нещо не му е минал номерът, та впоследствие е пуснал и една много интересна обява:
Осиновяване на проблемни кучета, с текст "Вашето куче е направило голяма пакост и е нахапало някого или повече нямате възможност да се грижите за кучето си - тогава вместо да го оставяте в кучкарник , моля подарете ми го на мене. Ще се грижа добре за него и ще го храня само със специална храна. Гарантирам, че кучето, което ми подарите няма да бъде използвано за кучешки боеве, а ще бъде за домашен пазач на къща с двор и свободно ще тича. Ако кучето е бебе ще бъде дресирано. Обещавам човешко отношение към кучето, което ще ми подарите. Гарантирам, че няма да попадне и в ЗОО магазин"

Надявам се да е очевидно, че е доста съмнителен и ненадежден.

Аз съм Божидар и досега не съм осиновил куче, нито пък са ми подарили куче досега. Моля Администратора или модератора на този форум да ми изтрие моята снимка, която е взета от друг сайт без мое разрешение и също са публикувани личните ми данни без мое разрешение, както и че без доказателства е опетнена снимката, авторитета и достойнството ми без повод или доказателства.

bdenkov после подарява подареното му кученце, цели 8 дни след като сподели за проблеми възпитанието му и за боя, който му е хвърлил, с което (разбира се) проблемите не ги е решил

Въобще...
хора, проверявайте добре потенциалните осиновители преди да им поверите животинче!!!
User's Signature

Качена снимка

#293 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 March 2012 - 05:11 PM

Това са снимки на осиновители от Пловдив, които са изхвърлили стария сетер Бари, за да си вземат дребно ново куче. Наско и жена му.Скайп име - naskas5

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#294 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 March 2012 - 04:31 PM

Получих това:
Албена Петкова, тел. 0888957570 и профил във фейса https://www.facebook...6880297&sk=wall

Имаше един БОК в Сеславци. Бях му намерила стопани и мислех да го вадя, но тогава се появи тази кандидатка (не знам от къде, не я познавам) и го взе тя. Закара го в къщата си в Ямбол. Малко след това кучето ухапало баща й. Причините няма да ги коментирам, не съм била там, реши да го връща. Моите кандидати вече си бяха взели друго куче, но за няколко дни намерих перфектните проверени хора, готови да идат сами да си го вземат. Имаше ултиматуми и срокове - "Да се вземе кучето до 3 дни, че баща ми го е страх от него!". Размотава ме около седмица с какви ли не простотии. Щяла да го остави в някакво ловно дружество, убедих я да не го прави, защото е въпрос на дни хората да идат. Обясняваше колко пари е дала за него (ваксини и т.н.), не разбрах по какъв повод. И точно когато новите стопани тръгваха натам, Албена реши да сподели, че още след ухапването, захвърлили кучето в местния кучкарник! През цялото време не го спомена, а аз си мислех, че е при нея и чака. Сега съдбата му е съвсем неизвестна и новите хора трябва да ходят да си го търсят в "приюта", ако е жив и е там.

Може и да не е за черния списък, а моето да е лично отношение, но такава безотговорност не мога да приема. И да лъже... От разговора ни останах с убеждението, че цялото й отношение към животните е такова - те са за компаньони, ако има проблем - изчезват. И през ум не й минава, че трябва да избере подходящо куче, с което може да се справи, не кое да е... че трябва да направи няколко компромиса после, че "многото" пари, които е дала, ще стават и повече през годините съвместен живот. Просто не може да й се има доверие.
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#295 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 March 2012 - 12:12 AM

Показване на мнениетоd-r Bobadova, в 07 March 2012 - 03:31 PM, написа:

Може и да не е за черния списък, а моето да е лично отношение, но такава безотговорност не мога да приема. И да лъже...

Разбира се, че е за черния списък. Но те повечето хора, които идват в Сеславци, за да си осиновяват куче, са точно такива, за съжаление. Какви ли не съм вижала там, ужасно е.

#296 Потребителят е офлайн   Qndrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2012 - 09:22 PM

И от мен един - Dafinka Demireva - това е профила от фейса.
Момичето осинови мое кученце, но е изключително некоректна осиновителка и това е меко казано. Пише по всички стени, търси все малки кученца, иска да са некастрирани...всякакви такива, а от цялото семейство работи само тя. Грижи за кучетата не се полагат, не се ваксинират, да не говорим за кастрация. От това което видях, когато оставях моето кученце, само мога да си представя с какво ги хранят.
В Смолян, където тя живее имам приятел ветеринар, той се грижи всичко е моето куче там да е наред....Наскоро навързах нещата и разбрах от къде получава информация за малките кученца, които се дават - следи стените ни и когато споделим някаква информация, тя я вижда и пише на човека, колко щяла да се грижи за кучето, как щяла да го ваксинира, чипира, кастрира...., а когато й поискам снимка на някое от кучетата, които има, все ми се отговаря, че няма никакво време да ги снима.
Вече намерих 2 момичета от които беше искала да осинови кучета и те ми пратиха какви мейли им е писала, беше писала и на трето....думи нямам.
Заради това и реших да пиша на всичките ни общи познати във фейса. Ако всеки от нас, който се занимава със задомяването на бездомни животинки откаже приятелство, тя няма да има от къде да събира инфо, защото е прекалено мързелива да търси.
Това едва ли ще помогне на 100%, но поне ще е голяма част. След като прибера от къщата й кучето което имам ще я разнасям по всички стени, но поне за сега, така мисля, че ще е най-добре.
Извинявам се, ако е било твърде дълго, просто всеки път ми кипва като се сетя за нея...

#297 Потребителят е офлайн   Снуупи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета,Дизайн,Туризъм,Фотография
Публикувано: 10 April 2012 - 10:48 AM

Моя позната, помагаща за задомяване на животинки в чужбина, разпространи следното съобщение във фейсбук:

"ВНИМАНИЕ! Търговия с кучета, жената се представя за осиновител, от Виена, търси обикновено малки кученца! Подвизава се под различни имена Тина или Мартина Шнабел, сега е Ангела Мартина Шнабел. Моля разпространявайте, за да не попадне кученце в нейни ръце! Полицията във Виена е изземвала кучета от апартамента й! http://www.facebook....100003169214346 "

Тази жена и е писала във връзка с едни кученца и след проверка в интернет и чуждестранни форуми е излязла горепосочената информация.
User's Signature

Липсваш ми момченце, никога няма да те забравя....спи спокойно и ме чакай...там някъде пак ще се срещнем. Чарли - (27.06.1995г - 26.12.2009г)
* АЗ ПОДКРЕПЯМ *
Качена снимка

#298 Потребителят е офлайн   briliantbg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://mybabycat.org
Публикувано: 24 April 2012 - 07:06 PM

Пиша със сълзи в очите, защото се случи най-лошото на коте, което беше уж успешно задомено. Историята на Спот, може да се види тук. Осиновителят ЕМИЛ от Люлин изглеждаше сериозен... До преди един час след като се свързахме с него твърдеше, че Спот е при него. Пълна лъжа. Това е телефонът му.: Емил 0877771622, София Люлин.
Дано никога никой не му позволи да се доближи до животно.

#299 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2012 - 03:04 PM

ето този го гледам известно време, сигурно е позната натура, и дейността му също

http://kuchetata.com/obiava_43109.php

Цитат

Купувам всички породисти кучета котки
мини,средни и големи

Добавено на: .y.Aг.
За връзка с подателя на обявата:
град: -
Телефон: 0895460959
Е-mail: s.stoianov73@abv.bg
Подател: -

User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#300 Потребителят е офлайн   1995 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 May 2012 - 05:58 PM

Тази жена Дафинка Демирева ме убеждаваше, че ще кастрира кученце, на което търсех дом, ще го ваксинира бла бла. И други хора са се излъгали да и дадат животно и резултата е безконтролно развъждане и болни животни.
Tа аз искам да питам знаете ли нещо за jurko@abv.bg / facebook: Plamen Zenginov..не го намерих тук, като некоректен осиновител, а иска да осинови едно дребно маймунче (приличащо на пинчерче).

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни