Дадох веднъж мляко на едното ми кученце и започа да ака непрестанно!
Мога ли да и дам пак когато е по-голчмо???
Мога ли да давам мляко на кучетата?
Публикувано: 23 July 2007 - 10:12 AM
Цитат
Дадох веднъж мляко на едното ми кученце и започа да ака непрестанно!
Не, не е редно да се дава. Ако не е адаптирано мляко за кучета,
вероятността да получат разстройство е много голяма.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 25 November 2008 - 08:53 PM
Честно да ви кажа и аз съм слушала много за млякото - в смисъл, че не е много добре да се дава. Но Арес убожава кисело мляко и всички лекарства дори и витамините му ги давам с кисело млекце. А лятото си яде по една кофичка на ден. До сега не е имал никакви проблеми със стомахчето след хранене с мляко. Но може би си е до животинката. Прясно мляко не съм му давала.
Публикувано: 26 November 2008 - 11:41 AM
Доколкото знам от прясното мляко може да се появят вътрешни паразитчета (глисти) , някой ми беше споменал нещо подобно . Аз му давам от скоро вече се е изчистил с няколко обезпаразитявания , но пак не прекалявам разредено с водичка да има само аромат на мляко и със залчета хляб , няма проблеми,но още когато го взех и му дадох няколко пъти чисто мляко , беше обезпаразитен 1 път и не след време след млякото имаше рядко ако и много глисти , откакто почнах да му го разреждам и да му слягам и хляб вътре не е имал никакв проблем , но най-много на 2-3 седмици 2 пъти му давам :blink:
Публикувано: 26 November 2008 - 11:43 AM
Цитат
Доколкото знам от прясното мляко може да се появят вътрешни паразитчета (глисти)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +