Кане корсо италиано
Публикувано: 13 October 2008 - 06:44 PM
shadow не знам още...не е имало ситуация. Но Ред по принцип не е много по пазенето...той обича него да го пазят ;D Ще видим уикенда като се срещням с бандата ;D
shadow И не се прави на луда за кавказеца...кажи си че яде хора и без това е известно вече ;D
Megian те черните са едни злобни, злобни и многооо опасни...от цвета иде цялата работа. Ще видиш тигровите какви са добрички ;D (шегувам се, разбира се)
shadow И не се прави на луда за кавказеца...кажи си че яде хора и без това е известно вече ;D
Megian те черните са едни злобни, злобни и многооо опасни...от цвета иде цялата работа. Ще видиш тигровите какви са добрички ;D (шегувам се, разбира се)
Публикувано: 13 October 2008 - 07:05 PM
Така или иначе Бела и Греко са ви съседи, но мен поне много ме изнервя там...последния път се забихме на някаква полянка, уж далеч от тълпата и пак имахме неприятни срещи с тъпи стопани. И през 5 минути..."Хванете кучетата-човек с куче" ;D В Западния е много по-спокойно...А и повечето хора там си държат кучетата на повод, поне в оживената част...а по горичките е изключение да срещнеш някой.
Публикувано: 13 October 2008 - 07:20 PM
Сиво-синкаво :P Мисля,че някой от форума имаше сиво корсо ... Майка ми днес разпитвала по зоомагазини в Италия за породата и всички много любезно се отзовали като и предлагали всякакви :o Хем и казах,че ще е от развъдник,ама тя да се осведоми и ми казва после по алото: "Ама,те много големи били и ми казаха,че много ядът" ;D
Публикувано: 13 October 2008 - 08:49 PM
Честита първа разходка на Съри :->)сега да тренира с бате си на стадиона, че през уикенда какво го чакааа ;Dнаправи му някоя и друга снимка да му се порадваме де :wub:
Днес Греко беше на гости на кончетата в конната база, 5сек го тресе шубето и после започна да ги закача и плаши ;D
Днес Греко беше на гости на кончетата в конната база, 5сек го тресе шубето и после започна да ги закача и плаши ;D
Публикувано: 13 October 2008 - 09:36 PM
Цитат
Цитат
Искаме снимка на Греко с новите му приятели пък! ;D
даа трябваше да ги фотна, ма то какво щеше да излезне част от копитца и Греко ;Dдругия път ще пробвам ;)
Публикувано: 14 October 2008 - 08:26 AM
redika, на Белла проблема й не беше, че не иска да излиза, а че не иска да ходи на повод ;D Тя не че сега много иска да ходи на повод, ама се примири вече, че така се ходи до местата за пускане ;) Братчеда бързо ще свикне да излиза покрай батко си, няма къде да ходи :wub:
eleanor_a как можа да не го снимаш Греко с кончетата :(
П.П. И кавказеца не е азиатка, а Мече - пише си го над снимката :P
eleanor_a как можа да не го снимаш Греко с кончетата :(
П.П. И кавказеца не е азиатка, а Мече - пише си го над снимката :P
Публикувано: 14 October 2008 - 09:30 AM
Ама нали не си мислите ,че съм го пуснала да си препуска с тях ;Dмен ме е страх от конете, конете пък ги беше страх от Греко ;Dта срещата макар и съвсем близка беше контролирана и от двете страни ;)
Малкия от 3-4 дни пуска тортички само навън :->)за пикането обаче... :-кой знае колко още ще съм срастната с парцала ;D
Гледам ,че времето и в събота и неделя ще е разкошно, та никой на няма да има извинение за отсъствие! :P
Малкия от 3-4 дни пуска тортички само навън :->)за пикането обаче... :-кой знае колко още ще съм срастната с парцала ;D
Гледам ,че времето и в събота и неделя ще е разкошно, та никой на няма да има извинение за отсъствие! :P
Публикувано: 14 October 2008 - 11:47 AM
Аз (ние) съм (сме) вечното присъствие. така че другите да му мислят...отсъствията си се натрупват, а повече от 2 извинителни бележки на година не се приемат :P Да не стане някой частен ученик накрая ;D
eleanor_a и все пак...ние в Западния парк сме засичали няколко пъти коне (полицаите) и всеки път си го държа и съм на щрек...Много ги обичам като животни конете, но и доста си ме респектират :)
А за тортичките...и ние сме на вън. От вчера, вкъщи не е имало, но с пишкането...днес пишка и на вън де...а Реди (до колкото помня) първо започна да пишка и после акането...това новото поколение са сбъркани нещо ;D
Bella C.N. на Съри не мога да преценя кое му е проблема...на вън няма проблем с повода. Но тръгна ли да ги "опаковам" за разходка и той отива и си ляга на леглото и не идва като го викам и го избутвам насила да прекрачи прага, след това няма проблем...асансиора му беше страшен само първия път, сега даже се бута да влезе пръв, ама мама не даваааа ;D
eleanor_a и все пак...ние в Западния парк сме засичали няколко пъти коне (полицаите) и всеки път си го държа и съм на щрек...Много ги обичам като животни конете, но и доста си ме респектират :)
А за тортичките...и ние сме на вън. От вчера, вкъщи не е имало, но с пишкането...днес пишка и на вън де...а Реди (до колкото помня) първо започна да пишка и после акането...това новото поколение са сбъркани нещо ;D
Bella C.N. на Съри не мога да преценя кое му е проблема...на вън няма проблем с повода. Но тръгна ли да ги "опаковам" за разходка и той отива и си ляга на леглото и не идва като го викам и го избутвам насила да прекрачи прага, след това няма проблем...асансиора му беше страшен само първия път, сега даже се бута да влезе пръв, ама мама не даваааа ;D