Цитат
Twoofo, нещо май имаш проблем със себе си. Аз не съм тука да се заяждам с някой,а да получа повече информация. Ако ми дадеш разрешение мога да си купя и пет шест кучета ако реша,нали.
Като не си тук да се заяждаш какво правиш с тоя тон? NNN
Просто често пишат хора, които не са наясно коя е тяхната порода, за това попитах доколко е сериозно запитването. От това зависи и как ще ти се отговори, защото ако си тьрсиш ротвайлер да описваме как да си намериш корсо и откъде, в случай че дьржиш на родословие и т.н е безсмислено, защото не мога да отговоря с две думи 'Ами от еди кьде си...' Та ако са ти сериозни намеренията няма нужда да се заяждаме, аз мога да ти кажа аз как си търся куче и докъде съм стигнала, другите които пишат тук вече имат корсо, но тонът ти не е много печаливш.
Не си писал по темата и без да кажеш нищо за себе си задаваш комплексен за тази порода въпрос, защото наистина не е лесно сдобиването с такова куче, както знаеш не са на всяка крачка корсите. На мен лично ми се струва странно да си търсиш ротвайлер и корсо едновеменно, за това и питам. Попрочети темата назад за това откъде са кучетата на другите ако не си я чел разбира се. Аз съм се насочила към развъдник в Сърбия.