Кане корсо италиано
Публикувано: 02 June 2007 - 12:42 PM
Цитат
В България няма развъдник. Както всяка друга порода няма такова нещо като "как вървят". В зависимост от връзката, кученцата в кучилото, от коя страна се внася кучето разходите са различни. При желание е добра идея да се заделят всеки месец пари, които биха отишли за издръжката му така или и иначе и ако чакаш например година за кучето спестеното е вероятно да покрие цената на кученцето. Издръжката на куче от калибъра на кане корсо е по-сериозната част в сравнение с еднократното му закупуване според мен.
Публикувано: 08 June 2007 - 07:14 PM
УСПЕЕЕЕЕХ super best bgflag

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 11 June 2007 - 11:16 AM
Красавицата пътува изключително спокойно миналата седмица и мисля, че вече се чувства вкъщи, за което допринася и батко и - Макс b)
Алира е дъщеря на Timoniere Marlo и Kleto.
Tова е татко

с изложбени резултати: тук, като към тях вчера е добавил и 3то място на Euro Dog Show 2007 в класа си.
Ето я мама Клето:
Дъщеря на Kleto (мама) и Cesare (дядо на Алира) - Sangue Magnifica Ariane e станала вчера Млад европейски шампион на Euro Dog Show 2007. Нейни снимки има по-назад в темата, по повод посещението при Sangue Magnifica. Алира изключително прилича на Ariane в бебешкия си вид - ако и по характер е като нея, ще сме изключително щастливи worthy
Ето я полусестрата на Алира като бебе:

А това е нашата сладурана, не мога да и се нарадвам - с тази чаровна, набръчкана физиономия веднага след като и се скарам(защото отсега се опитва да става на нейната) прихвам да се смея l)
Прикачени файлове
-
P1000260rr.jpg (69K)
Брой сваляния: 82
Публикувано: 11 June 2007 - 11:22 AM
Да ти е жива и здрава и да те радва дълги години !
п.п.Ако чуеш нещо някъде за Синичко Кане Корсо-момиченце, моля те пиши ми w)
Публикувано: 11 June 2007 - 11:32 AM
Ехх тия сини момиченца - и аз за такова се оглеждах, но сега съм щастлива с избора си, иначе трябваше други компросмиси да се правят, съмнявам се че са по вкуса ти (понеже сме говорили на тая тема). Ако чуя ще се обадя, миналата седмица имаше свободна тигрица - сестра на Алира, но след резултатите от Еврото не съм сигурна дали вече не е намерила стопани.
Ето я отново дунда в опит за стойка l)
Прикачени файлове
-
P1000061r.jpg (166.09K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 11 June 2007 - 11:36 AM
Доминантче си пада - като и бавя храната (за да не се опари) ми се кара и подскача от седнало положение - едни заплахи ми отправя l) Няма никакъв страх от батко си Макс, който обикновено стряска бебетата с грубоватата си игра - няма проблем за момичето r) Дано и за напред се разбират така.
Прикачени файлове
-
P1000033rr.jpg (103.52K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 11 June 2007 - 01:08 PM
Intermediate Class - Males
1. PARSIFAL (Duce dell Anteler x Milady)
2. ARTUR (Nattuno del Rosso Malpelo x Cara)
3. NORTON ROYCE LE-MAR-JO (Varenne dei Silvanbull x Karia)
4. MERLINO DEGLI ELMI (Yurak x Vitadolce)
Open Class - Males
1. YANNICKNOAH (Thor x Nicki) R.CACIB
2. BOND (Pascal x Sallybrown)
3. AURO (Iblon x Darma)
4. TYSON (Portos x Sofia)
Champion Class - Males
1. Cesare (Cheno x Jenin Heredom) CACIB + BOB
2. RUGANTINO (Laerte x Pakita)
3. DANTE DELL ANTICO CERBERUS (Lothar dAC x Maia dAC)
4. WHITE PALOMA LENNOX (WP Zeus x Tibeti Claudia)
Intermediate Class - Femele
1. CUNA DELL APPIO (Nico dell Appio x Dora)
2. NOMI NEGRA LE-MOR-JO (Varenne dei Silvanbull x Karia)
3. ROMINA DELLA PORTA DIINTA (Ares dei Silvanbull x Maraia dPD)
4. SOPHIE (Zar del Rosso Malpelo x Circe)
Open Class - Femele
1. SOFIA DELL APPIO (Junior x Star) R.CACIB
2. USUAL SUSPECT DE GENAVAYSE
3. SONIA (Armato di Coraggio Erobosz x Majoshaza Reme Gina)
4. MAJOSHAZA REME ELISIA (Fauno degli Elmi x MR Aletta)
Champion Class - Femele
1. CIRCE (Ares x Fiore) CACIB
2. ENGELL (Yurak x Eden)
3. AKIRA (Lothar dAC x Puma dAC)
4. NERA GERASSI CORSO (Doryan x Engel)
Буда - Very good и стрхотно преживяване и усещане на заобикалящи кане корсо от всякъде.
честито на новите собственици с малката госпожица victoryVVV
Публикувано: 11 June 2007 - 01:14 PM
Къде са резултатите за останалите класове на официалния сайт? Или тези горните не са от хърватския сайт за шоуто? Моите са от пак от трети сайт и исках официалната листа да видя - знам само частично за Junior/ите.
Публикувано: 11 June 2007 - 01:18 PM
Цитат
Къде са резултатите за останалите класове на официалния сайт? Или тези горните не са от хърватския сайт за шоуто? Моите са от пак от трети сайт и исках официалната листа да видя - знам само частично за Junior/ите
кои официални резултати имаш в предвид? тези са от форум за кане корсо от участник във шоуто. ако имаш официални резултати пиши. за интермедиа са тези понеже и ние участвахме там
Публикувано: 11 June 2007 - 01:19 PM
На Буда как му хареса Загреб и емоциите - то за вас беше ясно че ще ви хареса, ако може някакъв сбит преразказ b) Аз хич не мога да си представя над 150 кане корсо bl)
Публикувано: 11 June 2007 - 01:47 PM
Публикувано: 11 June 2007 - 01:49 PM
Публикувано: 11 June 2007 - 01:55 PM
Тук малката от 30мин скача по Макс, а той милият му се спи. Аз съм доволна де, че 2 часа се пързаляха надолу-нагоре сутринта - тя вече свикна с паркета, но пък откри чара на терасата и се просва на хладно в поза меча кожа l) Ужасно е забавна като лае и ръмжи на сън r)
Цитат
Друга любима поза:
Прикачени файлове
-
P1000149r.jpg (85.17K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 11 June 2007 - 02:04 PM
Публикувано: 11 June 2007 - 02:05 PM
Публикувано: 11 June 2007 - 02:13 PM
Цитат
Така е! Невероятно интересно е да го наблюдавам двамата - тя вече и буквално и преносно му се качи на главата, но той се вдетени направо - играе с играчки, тича из къщи, аз такъв не съм го виждала освен по поляните в редките случаи, когато друго куче му се върже на начина на игра.
Diyana Char Благодаря за пожеланията, сега главна грижа е да са здрави и двамата и само им треперя r)
Цитат
Трябва да помоля да не се коментира за момента случая със стафовете, по молба на опечалените.

Вход

Горе
Цитиране +