Кане корсо италиано
Публикувано: 24 November 2007 - 10:53 PM
Публикувано: 25 November 2007 - 06:20 PM
Публикувано: 25 November 2007 - 06:30 PM
В съседни квартали сме, та се засичаме отвреме на време и мога да кажа, че расте с неимоверни темпове. И redika, като другите собственици на бебета съветвам да внимават с бързия растеж и да не хранят прекалено високо-калорично, че стават бели.
Надявам се да виждаме повечко бебе-корсо снимки все по-често :wub:
Току що разбрах за резултатите от CACIB Zagreb - една изложба на която живот и здраве догодина задължително ще участваме.
Участвали са 16 кане корсо от 4 страни.
Timoniere Marlo (таткото на Алира) - CAC, CACIB , BOB

Аrtur (също собственост на Sangue Magnifica, който скоро ще става татко) - CAC, R.CACIB

ARIANE SANGUE MAGNIFICA (полусестра на Алира и Junior EU-Champion 2007) - моята любимка - CAC, CACIB

И последното - бебчо Док
DOCK SANGUE MAGNIFICA - Very Promising 1

Не знам кои са били останалите участници, a се надявах и на снимки... Ще се опитам да изровя от някъде :(
Публикувано: 25 November 2007 - 10:53 PM
Алира и Ред са страшни сладури :->)
А до малко кутре което взехме то явно не е кане ,има доста различна глава.Инече е много игриво,много хапе (постоянно) и това е проблема.Когато някой започне да го гали то се опитва да го захапе и почти винаги го прави ,всеки път му се караме но то продължава.Ако може да ми дадете някакъв съвет?
:rolleyes: :rolleyes:
Публикувано: 26 November 2007 - 09:30 PM
Всяко куче може да е опасно, някои изискват много опитни стопани за да не са заплаха. Това, в добавка към начина ви (на семейството) на отглеждане на кучетата предполага почти катастрофа. Знам, че и този път все едно нищо не пиша - ако сте решили да правите глупости, надали който и да е от някакъв си форум ще ви откаже. Но все пак ще ти кажа - НЕ си взимайте поредно куче, било то корсо или друго. Гледайте си тези който имате по възможно най-добрия начин и не подхранвайте агресия у тях. Още едно куче ще влоши много положението с останалите две. Не търсете "жена" на Хан и въобще тия идеи с размножаването не са за вас. Не мога да ти дам конкретен съвет за отучване на кучето да хапе, зашото знам че при вас положението е комплексно. Не е въпрос на трудно куче, проблемът е човешки.
Хубаво е да се намери подходящ дом за младата женска. Ако вие не я вземете (което според мен би било по-добрият вариант и за вас и за нея) - пишете. Сигурно ще и намерим добър дом и стопани.
Публикувано: 26 November 2007 - 10:07 PM
Цитат
Всяко куче може да е опасно, някои изискват много опитни стопани за да не са заплаха. Това, в добавка към начина ви (на семейството) на отглеждане на кучетата предполага почти катастрофа. Знам, че и този път все едно нищо не пиша - ако сте решили да правите глупости, надали който и да е от някакъв си форум ще ви откаже. Но все пак ще ти кажа - НЕ си взимайте поредно куче, било то корсо или друго. Гледайте си тези който имате по възможно най-добрия начин и не подхранвайте агресия у тях. Още едно куче ще влоши много положението с останалите две. Не търсете "жена" на Хан и въобще тия идеи с размножаването не са за вас. Не мога да ти дам конкретен съвет за отучване на кучето да хапе, зашото знам че при вас положението е комплексно. Не е въпрос на трудно куче, проблемът е човешки.
Хубаво е да се намери подходящ дом за младата женска. Ако вие не я вземете (което според мен би било по-добрият вариант и за вас и за нея) - пишете. Сигурно ще и намерим добър дом и стопани.
Точно така, twoofo, много хубаво му го каза на това дете, дано този път да се вслуша в думите ти.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 26 November 2007 - 10:41 PM
Публикувано: 27 November 2007 - 07:06 PM
Публикувано: 27 November 2007 - 09:08 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 27 November 2007 - 09:12 PM
Цитат
премахнат линк
Мими ,да няма нещо общо с вас?Гледам един и същ град!?
Мимче, имаш ли да кажеш нещо по обявата? Странно съвпадение, колко кане корсо има в Ботевград :viking:
buch, понеже трудно се описва цвят - eто този и близки на него бежови оттенъци спадат към fawn.