Кане корсо италиано
Публикувано: 21 December 2007 - 11:22 PM
Публикувано: 21 December 2007 - 11:29 PM
Не че тя е гласовита де...
А за хапане не става дума, Алира определено знае до колко може да стисне без да прекали, а и нейната играе е боричкане, а не хапане. Но друга история е блъскането, скачането по него при което той кляка, катери се на гърба му сякаш е кон, захапали една и съща играчка го влачи по пода като изтривалка и го върти в кръг ;)
Публикувано: 21 December 2007 - 11:34 PM
Цитат
А за хапане не става дума, определено знае до колко може да стисне без да прекали, а и нейната играе е боричкане, а не хапане. Но друга история е блъскането, скачането по него при което той кляка, катери се на гърба му сякаш е кон, захапали една и съща играчка го влачи по пода като изтривалка и го върти в кръг ;)
ами време е да се замислите за нов член от същата категория. ;D ;D ;D
Публикувано: 21 December 2007 - 11:37 PM
Публикувано: 21 December 2007 - 11:41 PM
Цитат
след два дни ни е третата ваксина и гоненицата ще може да започне с пълна сила :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 22 December 2007 - 11:42 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 22 December 2007 - 01:20 PM
Цитат
Цитат
след два дни ни е третата ваксина и гоненицата ще може да започне с пълна сила :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Охооо, айдее ще ви видим скоро значи B)
Бонбони, и при нас е различно вкъщи и навън - вкъщи момата се качва на главата на Макс дори в пряк смисъл, мачка го, досажда му и го дразни, на него определено килцата и му тежат. Навън обаче тя го следва по петите, наострили ли той уши тя изпъва всички мускули и е на щрек, изръмжи ли Макс или ежи ли се на някой - Алира го възприема като заплаха. При нас май е обратно - Макс не пази Алира толкова, колкото тя се възприема като бодигард.
Като цяло обаче са си отбор и се подхранват взаимно, а тъй като и двамата са доминанти разхождаме ли ги заедно на публични места сме задължително двама + никога не са пуснати и двамата. При нас Макс прави скандалите и ако съм само едното куче няма проблем да го контролирам, но с 2 не е точно така - перчи ли се Макс, макар той само да се надува, Алира е готова да скочи да го подкрепя всячески, което не е забавно.
Но пък е уникално приятно да излезеш сред природата и 2ма щурчовци да търчат около теб - винаги усещат кога са на свобода така да се каже и им е широко около врата, така не са държат като сме по паркове и градинки.
Публикувано: 28 December 2007 - 10:12 PM
Публикувано: 28 December 2007 - 11:39 PM
Публикувано: 29 December 2007 - 01:34 AM
Само ориентировъчно, на въпросните цени "2пъти по-ниски от Евросъюза" - интересна формулировка, може да се вземе кученце от Балканска страна, да вземем за пример Румъния и Сърбия, понеже там очакват добри кучила с доста завидно родословие и гледани отлично и с 'мерак'. Ама щом и в София вече има такива оферти...поне малко информация да имаше за майката И бащата, освен неинформативната снимка. Предполагам, че при обаждане желаещите ще получат допълнителната информация все пак, та не смея да коментирам. Повторението на думи като 'елитни' и 'модерни' и 'изключително' обаче ми е особено по вкуса ;), но пък е добре, че от рано се търсят стопани. Дано са здрави кученца.
И дано за в бъдеще хората не се плашат толкова от внос на куче, защото дори като загърбим това какви страхотни кучета е възможно да се внесат, в някои случаи се оказва дори по-евтиния вариант :huh:
Публикувано: 29 December 2007 - 08:09 AM
Цитат
Само ориентировъчно, на въпросните цени "2пъти по-ниски от Евросъюза" - интересна формулировка, може да се вземе кученце от Балканска страна, да вземем за пример Румъния и Сърбия, понеже там очакват добри кучила с доста завидно родословие и гледани отлично и с 'мерак'. Ама щом и в София вече има такива оферти...поне малко информация да имаше за майката И бащата, освен неинформативната снимка. Предполагам, че при обаждане желаещите ще получат допълнителната информация все пак, та не смея да коментирам. Повторението на думи като 'елитни' и 'модерни' и 'изключително' обаче ми е особено по вкуса ;), но пък е добре, че от рано се търсят стопани. Дано са здрави кученца.
И дано за в бъдеще хората не се плашат толкова от внос на куче, защото дори като загърбим това какви страхотни кучета е възможно да се внесат, в някои случаи се оказва дори по-евтиния вариант :huh:
Нали трябва да се продават кутретата, трябва да си направят хората реклама! :rolleyes: Всъщност, модернизацията на породата е последното, което и трябва според мен. Нещо попадне ли в ръчичките на хора, заинтересовани да печелят, породата ще се развали. Но нека не съм лош пророк. :blink: Дано са здравички кученцата.
Публикувано: 29 December 2007 - 11:00 AM
Публикувано: 29 December 2007 - 05:59 PM
Цитат
Майката от обявата ли е на 1 година, или `ернто куче от снимката не разбрах? Коя е тая чернилка от Пловдив?
Мимче, моля ти се да не вземете да заплождате жълтата кучка с Хан :huh: Пак ме прихванаха тия мисли...
Shadow, съгласна съм, че не и трябва модернизация на породата, нищо добро не носи, та и тоя приповдигнат тон от тая обява ме подразни...елитна, модерна и бла-бла - евтини рекламни манипулации :( Това са силни и едри, често доминантни животни, които няма как да се гледат добре от елитарни и 'фешън' подбуди.
Публикувано: 30 December 2007 - 06:44 PM
Още снимки в галерията и чакаме включване ;)
А ето и 2 снимки от срещата ни с Рамон - летящите уши ;D
Публикувано: 30 December 2007 - 10:01 PM
Публикувано: 01 January 2008 - 01:16 AM
Публикувано: 04 January 2008 - 12:18 AM
И ние да впишем малко присъствие във форума ;)
Нащо родосоловие така и не се появи (както се и очакваше).Човека ми върна парите, преди празниците, но....това е човек се учи от грешките си :mazohist: Той пак си е най-прекрасният за мен де :) Ще пробвам да кача снимки, ама тъй като ми се сртува много сложно май ще помоля Мира за това ;D
Хайде тази събота или неделя да се съберем в парка зад Хилтън за една групова корсо и сие разходка.Времето не е много подходящо,ама нямаме друго :blink:
Реди много се радва на снега, ама след 20-тата минута му замръзват лапичките и започва да се жалва, така че не знам ние колко ще издържим на въб, освен ако не му намеря някакви пантофки ;D
Надявам се да има и други желаещи освен мен за разходката... :blink:

Вход

Горе
Цитиране +