Кане корсо италиано
Публикувано: 29 December 2007 - 11:00 AM
Публикувано: 29 December 2007 - 05:59 PM
Цитат
Майката от обявата ли е на 1 година, или `ернто куче от снимката не разбрах? Коя е тая чернилка от Пловдив?
Мимче, моля ти се да не вземете да заплождате жълтата кучка с Хан :huh: Пак ме прихванаха тия мисли...
Shadow, съгласна съм, че не и трябва модернизация на породата, нищо добро не носи, та и тоя приповдигнат тон от тая обява ме подразни...елитна, модерна и бла-бла - евтини рекламни манипулации :( Това са силни и едри, често доминантни животни, които няма как да се гледат добре от елитарни и 'фешън' подбуди.
Публикувано: 30 December 2007 - 06:44 PM
Още снимки в галерията и чакаме включване ;)
А ето и 2 снимки от срещата ни с Рамон - летящите уши ;D
Публикувано: 30 December 2007 - 10:01 PM
Публикувано: 01 January 2008 - 01:16 AM
Публикувано: 04 January 2008 - 12:18 AM
И ние да впишем малко присъствие във форума ;)
Нащо родосоловие така и не се появи (както се и очакваше).Човека ми върна парите, преди празниците, но....това е човек се учи от грешките си :mazohist: Той пак си е най-прекрасният за мен де :) Ще пробвам да кача снимки, ама тъй като ми се сртува много сложно май ще помоля Мира за това ;D
Хайде тази събота или неделя да се съберем в парка зад Хилтън за една групова корсо и сие разходка.Времето не е много подходящо,ама нямаме друго :blink:
Реди много се радва на снега, ама след 20-тата минута му замръзват лапичките и започва да се жалва, така че не знам ние колко ще издържим на въб, освен ако не му намеря някакви пантофки ;D
Надявам се да има и други желаещи освен мен за разходката... :blink:
Публикувано: 04 January 2008 - 12:31 AM
"Продавам най-огромния и красив в България Кралски Немски Дог - Маркиз. За съжаление промяна в обстоятелствата ми налагат спешно да се разделя с него. Кучето е на 3 години, изключително любвеобилен, нежен и внимателен със стопаните си, страхотен пазач."
Явно има трябват пари на хората :blink:
Публикувано: 04 January 2008 - 10:17 AM
Цитат
Не знам дали да се смея или да плача, кралски дог....Горкото куче, дано си намери добър дом.
А за срещата - ние в събота сме свободни, а в неделя сме на Витоша с Алира, с бандата нюфаундленди и други мечки, ако има желаещи за неделя са добре дошли.
А за утре зад Хилтън само да е след 12-13ч. да помоля, иначе сме на разположение!
Рамон? pyts?
Публикувано: 05 January 2008 - 05:35 PM
Ще се радвам ако срещите ни станат редовни, а участниците многобройни. :yahoo:
И последно, бандата в боен стой ;D
Публикувано: 05 January 2008 - 05:43 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 08:30 PM
GINA DELLA VALLE DEGLI ORSI ALI

Баща: CH.MEFISTO DELL ROSSO MALPELO ( CH. CONAN DAUNI X CH. IRIS ROSSO MAPELO)

Майка: CH. ANIA VALLE DEGLI ORSI ALI (CH. ARES SILVANBULL )
За повече информация Della Valle Degli Orsi Ali
Ето пак GINA:
Публикувано: 05 January 2008 - 09:17 PM
виждам, че добре са се забавлявали някои от вас днес, докато други(стопаните) са потропвали с крачета в снега :P
Хубава група сте оформили и дай Боже да се увеличава :->)
Аз бих помолила за малко разяснение, нямам възможност да прочета стандарта на породата. :izcherven:
Какъв е допустимият цвят на очите при Корсото?

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро