Кане корсо италиано
Публикувано: 15 February 2008 - 06:53 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 07:35 PM
Публикувано: 16 February 2008 - 11:43 AM
Публикувано: 16 February 2008 - 12:49 PM
Ами на мен вкъщи ми се стори като хала, ама може пък да е поради съюзяването с Алира. Принципно корсите са послушни към стопанина си т.е нужно им е неговото одобрение, аз имах по-скоро предвид че е доминантна, а не непослушна, което ще рече че се опитваше да налага собственото си "мнение" - Алира дори и предостави храната си, а това беше огромна изненада за мен. Явно все пак не е такова лакомо чудовище и се смили над бебето, отстъпвайки папкането.
Името и е супер!
Ева, мисля че дозата която даваш е достатъчна. И все пак ако му е малко то ще си покаже, ще започне да става ръбест и кокалест и ще забележиш :blink: Ако пък му е много ще стане топчест. Ако можеш снимай го в профил в стоеж да го видим.
Благодарим на агитката на днешната изложба, хубаво е да имаме компания :blink:
Алира се държа идиотски, не знам съдията ли не хареса, аз ли много се изнервих, ама такова държание в ринга не беше показвала. Съответно не ни класираха за крайните конкурси, въпреки добрата оценка. Паркетът също си каза думата и аз се чудех за кое да внимавам повече - за собствените си кокали на завоите или за походката на Алира ;D Както и да е, видяхме се, запознахме се и поговорихме и ми беше приятно ;)
До после - на общата разходка!
Публикувано: 16 February 2008 - 02:09 PM
Искрено ви завиждам за пишкането на вън! :huh:
А пакостите...тепърва започват - споко! ;) ;D
снимките от изложбата ще ги пусна след разходката в парка,че сега отивам да хапна и тръгвам ;)
Публикувано: 16 February 2008 - 06:04 PM
lolera и моето куче хълцаше много като малък, ама непрекъснато и сега го прави, но рядко - всички ми казаха, че не е проблем и че си е бебешко хълцукане... :) и така се и оказа :)
Публикувано: 16 February 2008 - 06:23 PM
и такааа, малко снимки от днешната изложбааааа: ;)
Публикувано: 16 February 2008 - 06:29 PM
А снимки от срещата на Малчо с нашите говеда има ли? Аз мисля, че понесе съвсем нормално 3те препускащи гиганта, че чак се и закачаше - много му трепери мама само ;) Следващата среща ще се отпусне съвсем, а и ще е приет в компанията вече.
Публикувано: 16 February 2008 - 06:31 PM
(снимките не са най-прекрасните на света,но нямаше къде да застана, а на мястото ми само ме блъскаха :( )
Публикувано: 16 February 2008 - 06:55 PM
Сериозно си мисля,че това куче нещо не е на ред :rolleyes:
ето снимки и на украинското корсо - съжалявам,но не му знам името ;)
( да пускам ли снимки и на други породи или ще задръстя излишно темата? )