Кане корсо италиано
Публикувано: 24 February 2008 - 12:36 PM
rista / I notice Djina is a bit more curvy than in Beograd - looking good!
Denis I envy you for that beach (not to mention the dogs) ;) and the suroundigs your dogs can work in. Gali is cute! Hope to see you in Plovdiv.
Публикувано: 25 February 2008 - 08:01 PM
:samoubiec:
Публикувано: 25 February 2008 - 08:36 PM
Ние пък днес се запознахме с още кучовци около езерото,едната беше огромна кака дог,която ни гледаше любвеобвилно но изобщо не й се играеше..
За сметка на това всеки срещнат кокер го възприемаме като плюшена играчка, а към питбулите подхождаме с недоверие ;)
Аз съм щастлива,че двама човека познаха от раз каква порода е малкия ;D ;D ;D..че ми писна да го мислят за лабрадор :o :rolleyes:
Публикувано: 25 February 2008 - 09:05 PM
shadow той вече има опит с чиниите и изобщо стъклата....редовно чупи по нещо, за което ние сме си виновни, че все забравяме нещо де, ама....До сега (чукам на дърво) на нищо не е се рязвал :)
ама му се разсърдих днеска и то много...разходка 10 мин само за нуждите и това е...а той като се прибрах беше толкова гузен, ама толкова гузен....ама кел файда като всеки път е гузен и всеки път си прави пакостите...:)
Публикувано: 25 February 2008 - 09:27 PM
Ние най- много сме преобръщали кухнеската маса и сме унищожавали всичко върху нея и то не в къщи ;D, а на гости ;D
elrisha защо така с недоверие :'(, аз съм с пит, който е толкова гальовен, че ще ви олигави целите ако се засечеме някой път :wub:
Не подхождайте с предубеждения към различните кучовци! Поздрави от нас с Макс :wub:
Публикувано: 25 February 2008 - 09:30 PM
Днес за рождения ден(2 месеца направихме) :->) купихме на малката принцеса първи нашийник и каишка. Това беше едно шоу!
На нашийника изобщо не му беше обърнала внимание, само се почесваше от време навреме. Но каишката - голямо изпълнение стана.Разбрахме, че имаме малък черен мустанг вкъщи ;D ;D ;D
Скачаше из къщата като луд див кон! А накрая толкова ни се обиди, че не искаше и да ни погледне. Въобще не ни слушаше и само се дразнеше от всичко. Сега вече е забравила за това и си играе, обаче с ужас си мисля как ли ще й слагаме пак тази злощастната каишка.
Поздрави на малките пакостници, нека да са ни живи и здрави!
Публикувано: 25 February 2008 - 09:58 PM
Публикувано: 26 February 2008 - 11:58 AM
Всичко четирикрако ни е потенциален най- добър приятел ;)
Поздрави на корсовците и много целувки :wub:
Публикувано: 27 February 2008 - 08:24 AM
Цитат
Малко снимки от днес...получиха се доста интересни
На една се опитахме да му снимаме зъбите, на друга е застанал като модел,на трета се е изкривил ;D ;D ;D абе голям образ е станал
Здравейте искам да питам колко е голям този сладур? :blink:
Публикувано: 27 February 2008 - 09:29 PM
Публикувано: 28 February 2008 - 09:41 AM
Публикувано: 28 February 2008 - 01:39 PM
Поздрави на всички!