Кане корсо италиано
Публикувано: 28 February 2008 - 10:42 PM
Да същата обява, за която си мислех е, но преди беше майката, а сега е бебето...Не не си продаваме кучетата сега вече категорично мога да ти кажа :) Но бебето на снимката е сестра на едно от кученцата тук и сигурно за това ти се е сторило познато...а това голямото черно...нямам представа какво е...аз съм виждала само на майката снимка, която е тигрова :)
Публикувано: 29 February 2008 - 11:10 AM
Lonesome, това кученце от обявата е сестричката на моята Казимира. И мисля, че вече е продадено, поне стопанката й ми каза още миналата седмица,че щяли да я взимат миналата неделя. Майката на кученце съм я виждала, за бащата знам само по снимки. Ако те интересува нещо повече за това, можеш да ме питаш, ще ти кажа всичко което знам. :blink:
Публикувано: 29 February 2008 - 11:13 AM
Оххх ето го пак моето изкушение.... :) Ехх Пепър , Пепър... :wub: :->)
fireogi: Еми що...за да може да продаде как защо...Жената си прави бизнес и това което е останало последно вече и пречи и е на промоция... :angry: .Въпреки че тя от самото начало беше писала, че ги продава на половината от реалната им цена....добре се е замогнала женичката...
fireogi: Еми що...за да може да продаде как защо...Жената си прави бизнес и това което е останало последно вече и пречи и е на промоция... :angry: .Въпреки че тя от самото начало беше писала, че ги продава на половината от реалната им цена....добре се е замогнала женичката...
Публикувано: 29 February 2008 - 01:11 PM
Става въпрос за тази обява http://a242011.mamch...n...html?&sid=0
Но със сигорност Хан не е баща на тези кутрета ;) ;)
А ето я и снимката
Но със сигорност Хан не е баща на тези кутрета ;) ;)
А ето я и снимката
Публикувано: 01 March 2008 - 09:44 AM
честита баба марта на всички! да са ви живи и здрави корсовците ;D ;D ;D
Публикувано: 03 March 2008 - 10:17 PM
Банда, много сте заети, та днес се сетихме за една стара наша познайница - Тера. И ние обикаляхме България, но вече сме на линия.
Ето как се разхладиха зверовете на Панчарево ;)

Тера:

Ето как се разхладиха зверовете на Панчарево ;)
Тера:
Публикувано: 04 March 2008 - 07:00 PM
Здравейте и от нас! Бяхме малко екскурзианти и се прибираме току що.
Кханчо го направихме пръв планинар- страшно хареса да тича в снега,да го ръфа и да си играе с местните каракачанки ;D
Много добре се държа...до снощи :(
За малко да го изгубя..На бях на себе си в продължение на 1.30 часа :'(
На вечерната ни разходка,която си протичаше съвсем нормално..изведнъж някой изстреля ракети(заря)и от там Кхан така силно се уплаши..побягна с всичка сила и се скри в тъмницата. 5 човека го търсихме,викахме,молихме,плакахме...едвам го намерих...просто нямам думи да опиша какво ми беше,а кучо още не се е окопитил съвсем :(
Много е уплашено това куче..направо..не знам :(
Кханчо го направихме пръв планинар- страшно хареса да тича в снега,да го ръфа и да си играе с местните каракачанки ;D
Много добре се държа...до снощи :(
За малко да го изгубя..На бях на себе си в продължение на 1.30 часа :'(
На вечерната ни разходка,която си протичаше съвсем нормално..изведнъж някой изстреля ракети(заря)и от там Кхан така силно се уплаши..побягна с всичка сила и се скри в тъмницата. 5 човека го търсихме,викахме,молихме,плакахме...едвам го намерих...просто нямам думи да опиша какво ми беше,а кучо още не се е окопитил съвсем :(
Много е уплашено това куче..направо..не знам :(