Кане корсо италиано
Публикувано: 11 April 2008 - 07:45 PM
Цитат
Айде проучи и тази борса и дай компетентен съвет виждам много си в час с всичко нищо не ти бяга :P ;)
Това не е борса, регистрацията в FCi го потвърждава. ;)
Много съм в час, верно е. Чак ми е съвестно, че има хора, които не правят разликата между борса и развъдник. :palec:
Публикувано: 11 April 2008 - 07:57 PM
Цитат
Цитат
Айде проучи и тази борса и дай компетентен съвет виждам много си в час с всичко нищо не ти бяга :P ;)
Това не е борса, регистрацията в FCi го потвърждава. ;)
Много съм в час, верно е. Чак ми е съвестно, че има хора, които не правят разликата между борса и развъдник. :palec:
Мдам, има развъдници, които са си цели борси, борсите си имат развъдници... също така. Трудно е за човек, който тепърва започва да си търси куче и няма информация.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 11 April 2008 - 08:12 PM
Цитат
А какво мислиш за румънския който стана първи в Пловдив Пепър?
Аз ли?
Не се занимавам с породата кане корсо, друга порода ми е "в кръвта" :blink: Следователно не мога да давам оценки на куче от порода, на която просто симпатизирам, но на която не мога да уловя породните белези без грешка. По-скоро Тwoofo може да сподели впечатления за кучето. :blink:
Публикувано: 11 April 2008 - 09:25 PM
Цитат
А какво мислиш за румънския който стана първи в Пловдив Пепър?
пепър не е румънски. доведе го румънски развъдчик, който запложда с него в момента и между другото да го направи и бг шампион, щото няма конкуренция при нас B)
Публикувано: 11 April 2008 - 09:43 PM
Цитат
Аз от него ще взимам мажко и женско :yahoo:
а от коя майка?
Публикувано: 11 April 2008 - 10:00 PM
браво. кой-ще ти ги избира? ти или развъдчика или някой твой познат?
Публикувано: 11 April 2008 - 10:13 PM
разбираш ли от бебета? аз лично не.
много е трудно да предпочетеш едно пред друго.
много е трудно да предпочетеш едно пред друго.
Публикувано: 12 April 2008 - 08:59 AM
Цитат
Трудно е да да избереш.Ще видим как ще стане.Може да си взема някой съветник ;DНямам търпение вече да си ги прибера в кащи и ще станат 4 звяра :rolleyes:
освен бруно, кой/я е другия/та?