Цитат
Saja;qvam che pisha na latinica no nqmam na toq komputar kirilica.Teq sa dosta neseriozni pisha im maili i ot vreme na vreme otgovarqt i ako otgovorqt vse se izvinqvat che mnogo sa zaeti.Aide de nqmat vreme za edin e-mail.Otkazah se s tqh da se zanimavam
Между другото - форумът разполага с кирилизатор и не е нужно да имаш кирилица на компютъра. Има едно квадратче, което свети EN, или BG като го натискаш - полето за писане на пост, над емотиконките.
Stanislav значи развъдник ще си заформяш, както изглежда? Това 4 кучета, от които 3те бебета наведнъж ми се стува доста смело, меко казано - ти си знаеш, но изборът на тези кученца в такъв случай е от огромно значение. Бруно е американски тип, за него ли подбираш женски? Ако заплождаш с него - няма да има родословия на кученцата - един легитимен развъдник не би си позволил да запложда с неродословно куче, освен някакви изключително редки случаи с изключително ценни екземпляри. Не казвам, че кучето е мелез щом няма родословие, но не е редно да се включват кучета в развъдна дейност без яснота по въпросите на генетиката назад в поколенията. Както и това, че едно куче е родословно не значи автоматически, че е ценно за продължение на рода. На мен ми се струва ужасно сложна тази материя с развъдната дейност - според мен изисква повече от базисни знания поне по генетика, етология, диетология, дори психология трябва ти не малко етика, здрав разум, финанси за да си добър в това което правиш, не на последно място да имаш подходящите лични качества, да бъдеш водач на вече глутница от силни и често доминантни гиганти - това че си човек не те прави автоматично водач. Пожелавам ти успех в начинанието, това с което си се захванал/а за мен е много сериозно нещо, надявам се, че и за теб е така.
Ред, Рамон и Алира ще имат среща в Западен парк след час предполагам - ако има желаещи звънкайте!
ПП: Чак сега виждам последните 3 страници на темата, така че си променям поста :rolleyes: